Stay the Only Way

Appartementen In Riga

Direct reserveren
24/7 Klantenservice
Beste prijs gegarandeerd
Reserveer nu, betaal later

OLD RIGA COSY

Gebied: - Vecpilseta

OLD RIGA COSY

5x - 2 kamers - 80 m²

12

[9.2]

Vanaf / per nacht

50,00

ROOFTOP VIEW

Gebied: - Avotu Iela

ROOFTOP VIEW

6x - 2 kamers - 65 m²

20

[8.9]

Vanaf / per nacht

45,00

QUIET 2-BEDROOM

Gebied: - Centra Rajons

QUIET 2-BEDROOM

4x - 2 kamers - 75 m²

[0.0]

Vanaf / per nacht

76,00

QUIET 3-BEDROOM

Gebied: - Avotu Iela

QUIET 3-BEDROOM

8x - 3 kamers - 90 m²

2

[8.7]

Vanaf / per nacht

76,00

GLORIA LV

Gebied: - Avotu Iela

GLORIA LV

8x - 3 kamers - 108 m²

2

[9.3]

Vanaf / per nacht

76,00

Bekijk de 75 appartementen in Riga

Laatste commentaar van de stad

[9.20]

RIGACENTER

Veel ruimte. Rustige buurt. Dichtbij het centrum.

[8.70]

EMBASSYDISTRICT

Zit midden in het culturele gedeelte.

[9.60]

RIGAAPARTMENT 6

Zeer ruim, licht en schoon appartement. Echt een aanrader!

[8.00]

BRIVIBAS STREET

Prijs kwaliteit is prima, je krijgt verder niks speciaals erbij (waar je ook niet voor betaalt).

[8.80]

RIGAAPARTMENT12

prima appartement, ruim voor 6 personen. Aardige medewerkers waar we 24 uur pas dag terecht konden.

[9.40]

RIGACENTER

Nice apartment, Everything was perfect. we enjoyed the stay in Riga. We got lots of tips from the owner and she was really interested in our trips!
Onze appartementen in Riga hebben een score van 8,93 uit 10 punten gekregen, gebaseerd op 215 meningen. Boek uw appartement vanaf 20/nacht.
Meer informatie

Appartementen In Riga

Sinds de val van het communisme zijn de Baltische staten in opkomst als aantrekkelijke en erg interessante vakantiebestemmingen. Omdat het toerisme er nog relatief jong is, ontdekt u er moeiteloos het authentieke leven. Dat geldt zeker ook voor Riga, de hoofdstad van Letland, een stad die zich heeft gevestigd als een van de aantrekkelijkste Europese steden en een perfecte bestemming voor gezinnen, vrienden en stellen. Gelooft u het niet? Ontdek het zelf vanuit een appartement in Riga en kom deze prachtige stad in al zijn glorie zelf ontdekken.

[Bekijk meer]

Bezienswaardig in Riga

Ongetwijfeld is het historische centrum de aantrekkelijkste plek in Riga, hoewel de gebouwen die we zien pas eind 19e, begin 20e eeuw werden opgetrokken. De wonderlijke architectuur doet enigszins terugdenken aan de Europese hoofdsteden. Mis ook de Grote Markt niet en de fraaie gebouwen eromheen. U vindt er ook het museum over de bezetting van Letland, een verplicht bezoek voor wie dit land wil begrijpen; de Sint-Pieterskerk uit de 13e eeuw en de oudste kerk van Riga, die van de Heilige Johannes. In de kathedraal van Riga moet u zeker het fantastische orgel gaan bewonderen en in de rest van de stad de talrijke art nouveaugebouwen. Maar het beste hebben we voor het laatste gehouden: het Vrijheidsmonument, een prachtig monument dat tijdens de eerste periode van onafhankelijkheid werd opgericht en trots hoog boven de stad prijkt.

De interessantste wijken van Riga

Het historische centrum of Vecrïga wordt in tweeën gesneden door de rivier Daugava. Hier vindt u de meeste bezienswaardigheden en de beste goedkope appartementen in Riga. Nog een interessante wijk van Riga is Maskavas forštate, de Russische buurt. Velen raden aan hier weg te blijven, maar de melancholische sfeer die er hangt is uniek. Bezoek de centrale markt en ontdek hoe het leven in Riga was vóór de val van het communisme, want hier lijkt niets veranderd te zijn.

Wanneer bezoekt u Riga het best?

In elk seizoen kunt u een appartement huren in Riga. In de zomer stijgt het kwik tot zo'n 20ºC en hebt u geen last van de wind, mist, regen en sneeuw die er in de winter gebruikelijk zijn. Toch heeft de stad ook in het koudste seizoen een bijzondere charme.

Transport in Riga

In de luchthaven van Riga landen heel wat lowcostmaatschappijenvakantie in Riga niet duur hoeft te zijn. In het historische centrum ontdekt u de geplaveide straten het best te voet, hoewel het openbare vervoer met bussen, trams en trolleybussen voor de langere afstanden uitstekend werkt en goedkoop is.

Populaire feesten in Riga

Het Riga City Festival in augustus is het populairste festival van de stad. Er worden allerhande concerten georganiseerd, met klassieke muziek tot traditionele Letse muziek, en randevenementen in parken, musea en pleinen. Al helemaal traditioneel is het Lets lied- en dansfestival dat om de vijf jaar plaatsvindt in juli met de beste traditionele liederen en dansen van dit land, naast tentoonstellingen, optochten en moderne muziekconcerten van plaatselijke groepen.

Onze hoofdbestemmingen

Bestemmingen in de buurt

Bestemmingen in de buurt

Inschrijven voor onze aanbiedingen, Only in…

De beoordeling door Only-apartments

Trustpilot

Volg ons op Facebook

Heeft u nog geen accommodatie voor uw nieuwe reis? U zult het zeker vinden binnen ons brede assortiment aan appartementen. Bovendien is het erg makkelijk voor u, door onze zoekmachine!
Haal het meeste uit uw woning door u te registreren op onze website: U hoeft alleen maar enkele gegevens in te vullen, wat foto´s plaatsen en een concurrerende prijs op te stellen.