Kiinnostavia paikkoja
Kuljetus

Kaupungin Lausunnot

Ryhmä

[9.80]

SANTA CATERINA2

Il rapporto qualità-prezzo è molto buono. Non abbiamo avuto problemi di alcun tipo. La padrona di casa è molto gentile e disponibile e pur parlando solo lo spagnolo ci si è intesi.

Ryhmä

[10.00]

portandbeach

Very friendly and helpful people! Everything was clean (new equipment). I can definitely recommend it! We enjoyed our stay.

Ryhmä

[10.00]

PRINCEP VIANA A

Pricep de Viana A un appartamento fantastico dotato di tutti i comfort x un gruppo di ragazzi semplicemente fantastico e sopratutto PULITO ok tornerò ��

Ryhmä

[9.60]

PETXINA GOTICO

The apartment was well located in a central location with easy access to everything you need. It is well furnished and clean and comfortable. The contact person Alex was extremely helpful and hospitable. I would definitely recommend booking again.

Iäkkäämpi pariskunta

[9.80]

New & Sunny apartment

appartement très agréable avec une station de métro à 2 pas,propriétaire très sympathique qui nous a bien renseigné.

Ryhmä

[7.80]

MARQUES BARBERA

The apartment is great like its position and the equipment. We don't have the wifi in apartment but Gestion apart gave us a tablet that Made hotspot well! So we had the wifi wherever we want !
Huoneistomme Barcelona ssa ovat saaneet 8,85 pistettä 10:stä 4893 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 19 /yö.

PRINCEP VIANA B

Alue: - El Raval

PRINCEP VIANA B

Asunto

2x - 1 huone - 35 m²

79

[9.2]

Alkaen / yö

44,00

PRINCEP VIANA A

Alue: - El Raval

PRINCEP VIANA A

Asunto

3x - 1 huone - 65 m²

60

[9.5]

Alkaen / yö

42,00

RELLOTGE RAMBLA

Alue: - Gòtic

RELLOTGE RAMBLA

Asunto

12x - 5 huone - 120 m²

4

[8.7]

Alkaen / yö

200,00

EL RINCON DE LA CALMA EIXAMPLE

Alue: - Eixample Esquerre

EL RINCON DE LA CALMA EIXAMPLE

Asunto

4x - 1 huone - 55 m²

6

[9.3]

Alkaen / yö

50,00

ATICO PARK GUELL

Alue: -

ATICO PARK GUELL

Asunto

6x - 2 huone - 75 m²

1

[9.2]

Alkaen / yö

72,00

Katso 1422 huoneistoja Barcelonassa
Lisätietoja

Asunto Barcelona

Barcelona on täydellisten lomakohteiden listan kärjessä. Katalonian pääkaupunki pursuaa kauneutta eikä vain erinomaisen ilmastonsa takia vaan myös arkkitehtuurinsa, rantojensa, katujensa, aukioidensa…Vuokraa asunto Barcelonasta ja koe paras tapa tutustua kaupunkiin, tehden juuri niin kuin paikallisetkin tekevät.

[Katso lisää]

Parasta Barcelonassa

Jos jokin nimi yhdistetään Barcelonaan niin se on tietenkin modernisti arkkitehti Antoni Gaudí, näkijä ja nero, joka muutti Barcelonan ja sen rakennusten ilmeen maamerkeillä kuten Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló tai Casa Milà, joka tunnetaan paremmin nimellä La Pedrera. Kaksi viimeksi mainittua sijaitsevat kuuluisalla Passeig de Gràcia bulevardilla, jonka molempia puolia reunustavat puut ja modernistiset rakennukset, eivät ainoastaan Gaudin suunnittelemat vaan myös muiden hänen aikanaan eläneiden arkkitehtien suunnittelemat, jotka on ehdottomasti nähtävä. Passeig de Gràcia päättyy sinne mistä Barcelonan tunnetuin bulevardi Ramblas alkaa. Sen varrelta löytyy myös maailmankuulu tori La Boquería. Ruokakulttuuri on tärkeä osa Barcelonaa kiitos sen mahtavalle Välimeren keittiölle ja tapas-ravintoloille, joita löytyy kaikkialta kaupungista.

Barcelonan parhaat alueet

Ramblas sijaitsee vanhassakaupungissa, ja se jakautuu kolmeen osaan: Raval, Gothic Quarter ja Born. Raval tunnetaan viihtyisistä kahviloistaan ja baareistaan ja myös sen nykytaiteen museo MACBA on kuuluisa; Gothic Quarter on kuuluisa vanhoista keskiaikaisista kaduistaan ja kaupungin katedraalista ja Born puolestaan tunnetaan Barcelonan boheemialueena, joka on parhaimpia alueita löytää edullinen huoneisto Barcelonasta. Siellä sijaitsee myös Picasso-museo. Myös Gràcian alue kaupungin pohjoisosassa on hyvä paikka nauttia alkuperäisestä kaupungista turistivilinän ulkopuolella. Samaisella alueella järjestetään kesällä kuuluisa Gràcian Festivaali.

Milloin matkustaa Barcelonaan

Barcelona on oivallinen vierailukohde ympäri vuoden mutta se on parhaimmillaan erityisesti keväällä ja syksyllä, jolloin siellä on vähemmän turisteja ja ilma on leudompi. Vaikkakin äkkinäinen sadekuuro saattaa yllättää, paras aika on silti kevät ja syksy.

Liikkuminen Barcelonassa ja ympäristössä

Voit lentää suoraan vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Barcelona-El Prat airport kentälle tai lähellä sijaitseville Gironan ja Reusin lentokentille, joita halpalentoyhtiöt käyttävät. Kaupungissa on fantastinen julkisen liikenteen verkko, joka on Euroopan parhaimpia ja halpa ja toimiva metroineen, busseineen ja takseineen samoin kuin erinomainen turistibussi jolla pääsee kaikille tärkeille nähtävyyksille. Osta yhdistelmälippu ja säästät melkoisen summan Barcelonan lomasi aikana.

Festivaaleja Barcelonassa

Täydellinen hetki vierailla kaupungissa on sen festivaalien aikana, juhlittaessa La Mercè-festivaalia syyskuussa, aikaisemmin mainittua Gràcia-festivaalia elokuussa tai Sant Jordia huhtikuun 23. päivänä, samoin kuin suurten musiikkifestivaalien aikana, esimerkiksi Sonar ja Primavera Sound.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.