Kiinnostavia paikkoja
Kuljetus

Kaupungin Lausunnot

Perhe

[8.80]

DIAGONALGLORIAS

bel appartement bien agencé situé dans un quartier calme

Iäkkäämpi pariskunta

[8.60]

Atico Sagrada familia

Nice and quiet, despite being in a touristic area. Very pleasant terrace with little dining space. Lot of shops and supermarkets are nearby.

Nuori pariskunta

[10.00]

PRINCEP VIANA B

Very good!

Nuori pariskunta

[9.80]

PRINCEP VIANA B

Javier was very polite and helpful. Everything was fine with the apartment as well.

Iäkkäämpi pariskunta

[9.40]

DIAGONALGLORIAS

We consider that the apartment was very confortable in general, well equipated and well situated (for us)

Yksin matkaava

[10.00]

PRINCEP VIANA A

Once more a pleasant stay in a lovely appartment
Huoneistomme Barcelona ssa ovat saaneet 8,86 pistettä 10:stä 5206 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 10 /yö.

GRACIA 1.1

Alue: - Gràcia

GRACIA 1.1

3x - 1 huone - 40 m²

[0.0]

Alkaen / yö

72,00

RAMBLAS 2

Alue: - El Raval

RAMBLAS 2

7x - 2 huone - 95 m²

2

[8.0]

Alkaen / yö

90,00

portandbeach

Alue: - Badalona

portandbeach

6x - 2 huone - 52 m²

1

[9.8]

Alkaen / yö

84,00

RAMBLAS RAVAL I

Alue: - El Raval

RAMBLAS RAVAL I

7x - 2 huone - 95 m²

2

[9.4]

Alkaen / yö

110,00

Penthouse with terrace in Barcelona

Alue: - Eixample Dret

Penthouse with terrace in Barcelona

6x - 2 huone - 60 m²

[0.0]

Alkaen / yö

90,00

Katso 1383 huoneistoja Barcelonassa
Lisätietoja

Asunto Barcelona

Barcelona on täydellisten lomakohteiden listan kärjessä. Katalonian pääkaupunki pursuaa kauneutta eikä vain erinomaisen ilmastonsa takia vaan myös arkkitehtuurinsa, rantojensa, katujensa, aukioidensa…Vuokraa asunto Barcelonasta ja koe paras tapa tutustua kaupunkiin, tehden juuri niin kuin paikallisetkin tekevät.

[Katso lisää]

Parasta Barcelonassa

Jos jokin nimi yhdistetään Barcelonaan niin se on tietenkin modernisti arkkitehti Antoni Gaudí, näkijä ja nero, joka muutti Barcelonan ja sen rakennusten ilmeen maamerkeillä kuten Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló tai Casa Milà, joka tunnetaan paremmin nimellä La Pedrera. Kaksi viimeksi mainittua sijaitsevat kuuluisalla Passeig de Gràcia bulevardilla, jonka molempia puolia reunustavat puut ja modernistiset rakennukset, eivät ainoastaan Gaudin suunnittelemat vaan myös muiden hänen aikanaan eläneiden arkkitehtien suunnittelemat, jotka on ehdottomasti nähtävä. Passeig de Gràcia päättyy sinne mistä Barcelonan tunnetuin bulevardi Ramblas alkaa. Sen varrelta löytyy myös maailmankuulu tori La Boquería. Ruokakulttuuri on tärkeä osa Barcelonaa kiitos sen mahtavalle Välimeren keittiölle ja tapas-ravintoloille, joita löytyy kaikkialta kaupungista.

Barcelonan parhaat alueet

Ramblas sijaitsee vanhassakaupungissa, ja se jakautuu kolmeen osaan: Raval, Gothic Quarter ja Born. Raval tunnetaan viihtyisistä kahviloistaan ja baareistaan ja myös sen nykytaiteen museo MACBA on kuuluisa; Gothic Quarter on kuuluisa vanhoista keskiaikaisista kaduistaan ja kaupungin katedraalista ja Born puolestaan tunnetaan Barcelonan boheemialueena, joka on parhaimpia alueita löytää edullinen huoneisto Barcelonasta. Siellä sijaitsee myös Picasso-museo. Myös Gràcian alue kaupungin pohjoisosassa on hyvä paikka nauttia alkuperäisestä kaupungista turistivilinän ulkopuolella. Samaisella alueella järjestetään kesällä kuuluisa Gràcian Festivaali.

Milloin matkustaa Barcelonaan

Barcelona on oivallinen vierailukohde ympäri vuoden mutta se on parhaimmillaan erityisesti keväällä ja syksyllä, jolloin siellä on vähemmän turisteja ja ilma on leudompi. Vaikkakin äkkinäinen sadekuuro saattaa yllättää, paras aika on silti kevät ja syksy.

Liikkuminen Barcelonassa ja ympäristössä

Voit lentää suoraan vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Barcelona-El Prat airport kentälle tai lähellä sijaitseville Gironan ja Reusin lentokentille, joita halpalentoyhtiöt käyttävät. Kaupungissa on fantastinen julkisen liikenteen verkko, joka on Euroopan parhaimpia ja halpa ja toimiva metroineen, busseineen ja takseineen samoin kuin erinomainen turistibussi jolla pääsee kaikille tärkeille nähtävyyksille. Osta yhdistelmälippu ja säästät melkoisen summan Barcelonan lomasi aikana.

Festivaaleja Barcelonassa

Täydellinen hetki vierailla kaupungissa on sen festivaalien aikana, juhlittaessa La Mercè-festivaalia syyskuussa, aikaisemmin mainittua Gràcia-festivaalia elokuussa tai Sant Jordia huhtikuun 23. päivänä, samoin kuin suurten musiikkifestivaalien aikana, esimerkiksi Sonar ja Primavera Sound.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.