Intressepunkter
Transport

De senaste kommentarerna

Ungt par

[10.00]

PRINCEP VIANA B

Muy buen apartamento. Totalmente equipado, muy bien comunicado. Muy recomendable.

Äldre par

[9.00]

SANT ANTONI 1

Siamo arrivati in tre per un soggiorno di tre notti. Ci siamo trovati molto bene. Personale gentile. Spiegazioni chiare. Zona tranquilla e facilmente raggiungibile. Nessuna brutta sorpresa. Lo consiglio veramente

Grupp

[10.00]

AMPLE 1

Interest places, confort for a group with two batheroom

Grupp

[9.80]

SANTA CATERINA2

Il rapporto qualità-prezzo è molto buono. Non abbiamo avuto problemi di alcun tipo. La padrona di casa è molto gentile e disponibile e pur parlando solo lo spagnolo ci si è intesi.

Ungt par

[9.00]

CHARMING APTO GOTHIC LAS RAMBLAS

This accomodation close to the sea and port, and some of momentous spectacle in Barcelona and the underground too. It is also near from the famous pedastrian area, La Rambla. So location of it is perfect. Inside of the flats is a little bit small, but enough for 2 people(if you go 2of you) for couple of days. The contact person Joaqium is friendly, he communicates well in english.

Äldre par

[9.60]

PLAZA SANT PERE

The location was fantastic. Close to everywhere. Calm and peaceful area. The apartment was cosy and comfortable, The bathroom was fine. Sandra was very helpful. We enjoyed our stay there. Thank you!
Våra lägenheter i Barcelona har fått ett betyg på 8,85 av 10. Betyget grundas på totalt 4880 åsikter. Boka din lägenhet från 176 kr /natt.

TRUETA

Område: - Vila OlíMpica

TRUETA

Lägenhet

4x - 1 sovrum - 46 m²

[0.0]

Från pris per natt

746,00 kr

ROSE BCN

Område: - Gràcia

ROSE BCN

Lägenhet

5x - 3 sovrum - 90 m²

2

[9.8]

Från pris per natt

746,00 kr

portandbeach

Område: - Badalona

portandbeach

Lägenhet

6x - 2 sovrum - 52 m²

2

[9.9]

Från pris per natt

783,00 kr

Vistas Sagrada Familia

Område: - Sagrada Familia

Vistas Sagrada Familia

Lägenhet

7x - 3 sovrum - 180 m²

[0.0]

Från pris per natt

942,00 kr

1410 FRONT BEACH APARTMENT

Område: - Sant Martí

1410 FRONT BEACH APARTMENT

Lägenhet

8x - 4 sovrum - 143 m²

[0.0]

Från pris per natt

2.388,00 kr

Visa alla 1395 lägenheter i Barcelona
Mer information

Lägenheter i Barcelona

När det gäller kompletta resmål så hamnar förmodligen Barcelona högst upp på listan. Huvudstaden i Katalonien är ren och skär skönhet, och inte bara tack vare det goda klimatet under hela året utan även tack vare dess arkitektur, stränder, gränder, torg... Att hyra lägenheter i Barcelona är det perfekta sättet att upptäcka staden på eftersom du kan leva som vilken annan barcelonabo som helst!

[Visa fler]

Det bästa med Barcelona

Om det är något namn som man starkt förknippar med Barcelona så är det den modernistiska arkitekten Antoni Gaudí, en visionär och ett geni som fullständigt förändrade Barcelona och dess byggnader, som Sagrada Familia, Parque Güell, Casa Batlló samt Casa Milà, mer känd som La Pedrera. De två sista ligger på den kända avenyn Paseo de Gracia. Denna aveny kantas av träd och modernistiska byggnader på båda sidor, inte bara sådana som skapats av Gaudí utan även andra arkitekter som levde under samma tid som honom. Avenyn är en obligatorisk sevärdhet för dem som besöker Barcelona. Där Paseo de Gracia slutar tar en annan av stadens avenyer vid och det är kanske den mest kända av alla, nämligen Las Ramblas. Här ligger den världsberömda saluhallen Mercado de la Boquería. Det är nämligen så att gastronomin är en mycket viktig del av Barcelona, tack vare stadens magnifika restauranger med rätter från Medelhavsköket och tapas. Du hittar dessa utsökta barer utspridda över hela staden.

Barcelonas olika kvarter

Las Ramblas ligger i gamla stan, ett distrikt som är indelat i tre delar: el Raval, Barrio Gótico och Born. El Raval utmärker sig främst tack vare sina koketta kaféer och barer samt det berömda museet för modern konst MACBA. Det gotiska kvarterat, Barrio Gótico, är berömt för sina medeltida gator och Barcelonas katedral medan Born är Barcelonas mest bohemiska kvarter och ett av de bästa kvarteren för att leta boende i Barcelona och där du även kan besöka Picasso-museet. Kvarteret Gràcia i stadens norra del är en plats där du kan upptäcka stadens verkliga natur, utanför turistgruppernas upptrampade stigar. Här anordnar man den berömda Fiestas de Gràcia, en högintressant sommarfestival.

Vilken tid på året är det bäst att resa till Barcelona?

Det går utmärkt att besöka Barcelona under hela året men om man ska nämna någon årstid så våren och hösten bäst eftersom det då är färre turister i staden och klimatet är mer gynnsamt. Även om det kan regna från och till under dessa årstider så är det ändå den bästa perioden att besöka staden på. Titta på vårt utbud av semesterlägenheter Barcelona för ett prisvärt och bra boende.

Så här tar du dig runt i Barcelona

För att komma till staden kan du resa direkt till flygplatsen El Prat, som ligger endast ett några kilometer från staden eller till Girona eller Reus, ungefär en timme norr och söder om Barcelona. Till dessa mindre flygplatser kan du resa med lågprisbolag. Staden har dessutom ett av Europas bästa nätverk med kollektiva färdmedel som är både billiga och snabba med tunnebanelinjer, bussar och taxiservice. Det finns dessutom en utmärkt turistbuss som på ett enkelt sätt tar dig till de viktigaste platserna och monumenten i staden. Köp ett Travelcard (billete de transporte integrado) så kan du resa med alla transportmedel och spara mycket pengar under din semester i Barcelona. Och ett annat sätt att spara pengar är att hyra lägenhet i Barcelona.

Folkfester i Barcelona

Det är ett utmärkt tillfälle att besöka staden medan man firar några av de stora festerna, som till exempel La Mercè i september, den ovan nämnda Fiestas de Gràcia i augusti eller Sankt Georges Dag Sant Jordi (23 april). Dessutom finns det ett antal stora musikfestivaler som Sònar eller Primavera Sound.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.