Stay the Only Way

Lägenheter i Barcelona

Direktbokning
Kundservice 24/7
Garanterat bästa pris
Boka nu, betala senare
Intressepunkter
Transport

De senaste kommentarerna

Grupp

[9.60]

BCNGOTIC 50

Sehr schönes Appartment, hielt was es lt. Internet versprach, super neutral gelegen

Äldre par

[9.40]

RIERA BAIXA A

Erinomainen sijainti, hyvin varusteltu ja rauhallinen asunto, miellyttävä kontaktihenkilö.

Äldre par

[7.90]

ATICO ROSSELLO

Situation un peu excentrée, mais du coup au calme. Proximité de petits commerces et restaurants. La terrasse qui doit être un "bonheur" durant la belle saison. Expérience sympathique, à renouveler.

Grupp

[10.00]

Familj

[9.60]

PETXINA GOTICO

Appartement parfaitement situé, très propre, bonne literie,linge de maison fourni ainsi que les produits hygiéniques, très coquet. Alex est très sympathique et répond rapidement aux email ainsi qu'au téléphone.

Äldre par

[9.40]

PRINCEP VIANA B

la ubicacion es fantastico, internacional, boheme, por suerte poco de turistas, es autentico. El apartemento es bueno para 2 personas. La rambla es m. o. m. 10 minutos al pied, museo, teatros, bars muy cerca, subte 2 minutos. Javier es muy amable y ayudable. Queremos regressar y sentirnos como a la casa.
Våra lägenheter i Barcelona har fått ett betyg på 8,86 av 10. Betyget grundas på totalt 5213 åsikter. Boka din lägenhet från 185 kr /natt.

PICALQUERS

Område: - El Raval

PICALQUERS

2x - 0 sovrum - 33 m²

[0.0]

Från pris per natt

556,00 kr

GAUDI SUITES II

Område: - Eixample Dret

GAUDI SUITES II

4x - 1 sovrum - 55 m²

[0.0]

Från pris per natt

602,00 kr

PISO EIXAMPLE

Område: - Eixample Esquerre

PISO EIXAMPLE

4x - 1 sovrum - 55 m²

5

[9.2]

Från pris per natt

545,00 kr

CATALUÑA

Område: - Eixample Dret

CATALUÑA

6x - 3 sovrum - 75 m²

[0.0]

Från pris per natt

1.297,00 kr

ATICO PARK GUELL

Område: - Gràcia

ATICO PARK GUELL

6x - 2 sovrum - 75 m²

1

[9.2]

Från pris per natt

500,00 kr

Visa alla 1219 lägenheter i Barcelona
Mer information

Lägenheter i Barcelona

När det gäller kompletta resmål så hamnar förmodligen Barcelona högst upp på listan. Huvudstaden i Katalonien är ren och skär skönhet, och inte bara tack vare det goda klimatet under hela året utan även tack vare dess arkitektur, stränder, gränder, torg... Att hyra lägenheter i Barcelona är det perfekta sättet att upptäcka staden på eftersom du kan leva som vilken annan barcelonabo som helst!

[Visa fler]

Det bästa med Barcelona

Om det är något namn som man starkt förknippar med Barcelona så är det den modernistiska arkitekten Antoni Gaudí, en visionär och ett geni som fullständigt förändrade Barcelona och dess byggnader, som Sagrada Familia, Parque Güell, Casa Batlló samt Casa Milà, mer känd som La Pedrera. De två sista ligger på den kända avenyn Paseo de Gracia. Denna aveny kantas av träd och modernistiska byggnader på båda sidor, inte bara sådana som skapats av Gaudí utan även andra arkitekter som levde under samma tid som honom. Avenyn är en obligatorisk sevärdhet för dem som besöker Barcelona. Där Paseo de Gracia slutar tar en annan av stadens avenyer vid och det är kanske den mest kända av alla, nämligen Las Ramblas. Här ligger den världsberömda saluhallen Mercado de la Boquería. Det är nämligen så att gastronomin är en mycket viktig del av Barcelona, tack vare stadens magnifika restauranger med rätter från Medelhavsköket och tapas. Du hittar dessa utsökta barer utspridda över hela staden.

Barcelonas olika kvarter

Las Ramblas ligger i gamla stan, ett distrikt som är indelat i tre delar: el Raval, Barrio Gótico och Born. El Raval utmärker sig främst tack vare sina koketta kaféer och barer samt det berömda museet för modern konst MACBA. Det gotiska kvarterat, Barrio Gótico, är berömt för sina medeltida gator och Barcelonas katedral medan Born är Barcelonas mest bohemiska kvarter och ett av de bästa kvarteren för att leta boende i Barcelona och där du även kan besöka Picasso-museet. Kvarteret Gràcia i stadens norra del är en plats där du kan upptäcka stadens verkliga natur, utanför turistgruppernas upptrampade stigar. Här anordnar man den berömda Fiestas de Gràcia, en högintressant sommarfestival.

Vilken tid på året är det bäst att resa till Barcelona?

Det går utmärkt att besöka Barcelona under hela året men om man ska nämna någon årstid så våren och hösten bäst eftersom det då är färre turister i staden och klimatet är mer gynnsamt. Även om det kan regna från och till under dessa årstider så är det ändå den bästa perioden att besöka staden på. Titta på vårt utbud av semesterlägenheter Barcelona för ett prisvärt och bra boende.

Så här tar du dig runt i Barcelona

För att komma till staden kan du resa direkt till flygplatsen El Prat, som ligger endast ett några kilometer från staden eller till Girona eller Reus, ungefär en timme norr och söder om Barcelona. Till dessa mindre flygplatser kan du resa med lågprisbolag. Staden har dessutom ett av Europas bästa nätverk med kollektiva färdmedel som är både billiga och snabba med tunnebanelinjer, bussar och taxiservice. Det finns dessutom en utmärkt turistbuss som på ett enkelt sätt tar dig till de viktigaste platserna och monumenten i staden. Köp ett Travelcard (billete de transporte integrado) så kan du resa med alla transportmedel och spara mycket pengar under din semester i Barcelona. Och ett annat sätt att spara pengar är att hyra lägenhet i Barcelona.

Folkfester i Barcelona

Det är ett utmärkt tillfälle att besöka staden medan man firar några av de stora festerna, som till exempel La Mercè i september, den ovan nämnda Fiestas de Gràcia i augusti eller Sankt Georges Dag Sant Jordi (23 april). Dessutom finns det ett antal stora musikfestivaler som Sònar eller Primavera Sound.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.