Intressepunkter
Transport

De senaste kommentarerna

Familj

[8.80]

DIAGONALGLORIAS

bel appartement bien agencé situé dans un quartier calme

Äldre par

[8.60]

Atico Sagrada familia

Nice and quiet, despite being in a touristic area. Very pleasant terrace with little dining space. Lot of shops and supermarkets are nearby.

Ungt par

[10.00]

PRINCEP VIANA B

Very good!

Ungt par

[9.80]

PRINCEP VIANA B

Javier was very polite and helpful. Everything was fine with the apartment as well.

Äldre par

[9.40]

DIAGONALGLORIAS

We consider that the apartment was very confortable in general, well equipated and well situated (for us)

Ensam resenär

[10.00]

PRINCEP VIANA A

Once more a pleasant stay in a lovely appartment
Våra lägenheter i Barcelona har fått ett betyg på 8,86 av 10. Betyget grundas på totalt 5196 åsikter. Boka din lägenhet från 92 kr /natt.

Penthouse with terrace in Barcelona

Område: - Eixample Dret

Penthouse with terrace in Barcelona

6x - 2 sovrum - 60 m²

[0.0]

Från pris per natt

834,00 kr

BUBO BORN IV

Område: - Gòtic

BUBO BORN IV

4x - 1 sovrum - 50 m²

[0.0]

Från pris per natt

463,00 kr

RAMBLAS RAVAL I

Område: - El Raval

RAMBLAS RAVAL I

7x - 2 sovrum - 95 m²

2

[9.4]

Från pris per natt

1.019,00 kr

RAMBLAS V

Område: - El Raval

RAMBLAS V

7x - 2 sovrum - 95 m²

3

[8.7]

Från pris per natt

1.019,00 kr

RAMBLAS RAVAL 4

Område: - El Raval

RAMBLAS RAVAL 4

7x - 2 sovrum - 95 m²

3

[8.4]

Från pris per natt

1.019,00 kr

Visa alla 1360 lägenheter i Barcelona
Mer information

Lägenheter i Barcelona

När det gäller kompletta resmål så hamnar förmodligen Barcelona högst upp på listan. Huvudstaden i Katalonien är ren och skär skönhet, och inte bara tack vare det goda klimatet under hela året utan även tack vare dess arkitektur, stränder, gränder, torg... Att hyra lägenheter i Barcelona är det perfekta sättet att upptäcka staden på eftersom du kan leva som vilken annan barcelonabo som helst!

[Visa fler]

Det bästa med Barcelona

Om det är något namn som man starkt förknippar med Barcelona så är det den modernistiska arkitekten Antoni Gaudí, en visionär och ett geni som fullständigt förändrade Barcelona och dess byggnader, som Sagrada Familia, Parque Güell, Casa Batlló samt Casa Milà, mer känd som La Pedrera. De två sista ligger på den kända avenyn Paseo de Gracia. Denna aveny kantas av träd och modernistiska byggnader på båda sidor, inte bara sådana som skapats av Gaudí utan även andra arkitekter som levde under samma tid som honom. Avenyn är en obligatorisk sevärdhet för dem som besöker Barcelona. Där Paseo de Gracia slutar tar en annan av stadens avenyer vid och det är kanske den mest kända av alla, nämligen Las Ramblas. Här ligger den världsberömda saluhallen Mercado de la Boquería. Det är nämligen så att gastronomin är en mycket viktig del av Barcelona, tack vare stadens magnifika restauranger med rätter från Medelhavsköket och tapas. Du hittar dessa utsökta barer utspridda över hela staden.

Barcelonas olika kvarter

Las Ramblas ligger i gamla stan, ett distrikt som är indelat i tre delar: el Raval, Barrio Gótico och Born. El Raval utmärker sig främst tack vare sina koketta kaféer och barer samt det berömda museet för modern konst MACBA. Det gotiska kvarterat, Barrio Gótico, är berömt för sina medeltida gator och Barcelonas katedral medan Born är Barcelonas mest bohemiska kvarter och ett av de bästa kvarteren för att leta boende i Barcelona och där du även kan besöka Picasso-museet. Kvarteret Gràcia i stadens norra del är en plats där du kan upptäcka stadens verkliga natur, utanför turistgruppernas upptrampade stigar. Här anordnar man den berömda Fiestas de Gràcia, en högintressant sommarfestival.

Vilken tid på året är det bäst att resa till Barcelona?

Det går utmärkt att besöka Barcelona under hela året men om man ska nämna någon årstid så våren och hösten bäst eftersom det då är färre turister i staden och klimatet är mer gynnsamt. Även om det kan regna från och till under dessa årstider så är det ändå den bästa perioden att besöka staden på. Titta på vårt utbud av semesterlägenheter Barcelona för ett prisvärt och bra boende.

Så här tar du dig runt i Barcelona

För att komma till staden kan du resa direkt till flygplatsen El Prat, som ligger endast ett några kilometer från staden eller till Girona eller Reus, ungefär en timme norr och söder om Barcelona. Till dessa mindre flygplatser kan du resa med lågprisbolag. Staden har dessutom ett av Europas bästa nätverk med kollektiva färdmedel som är både billiga och snabba med tunnebanelinjer, bussar och taxiservice. Det finns dessutom en utmärkt turistbuss som på ett enkelt sätt tar dig till de viktigaste platserna och monumenten i staden. Köp ett Travelcard (billete de transporte integrado) så kan du resa med alla transportmedel och spara mycket pengar under din semester i Barcelona. Och ett annat sätt att spara pengar är att hyra lägenhet i Barcelona.

Folkfester i Barcelona

Det är ett utmärkt tillfälle att besöka staden medan man firar några av de stora festerna, som till exempel La Mercè i september, den ovan nämnda Fiestas de Gràcia i augusti eller Sankt Georges Dag Sant Jordi (23 april). Dessutom finns det ett antal stora musikfestivaler som Sònar eller Primavera Sound.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.