De senaste kommentarerna

Äldre par

Claire (frankrike)
[8,3]

ANDRASSY - SZIV

Appartement bien équipé et propre. Couchages confortables. Machine à laver à disposition avec de la lessive.

Familj

MAITE (spanien)
[9,6]

PEGI'S FLAT

Nuestra persona de contacto, Gary, ha sido muy atento y nos ha ayudado en lo que hemos necesitado. El piso está muy cerca del centro y excelentemente comunicado (tranvía, metro) en un edificio con un patio chulísimo y un vecindario tranquilo. El apartamento está recién reformado y tiene una ducha fantástica y una calefacción potente (hemos estado en Navidades). Cerca hay sitios para desayunar, comer, cenar... Recomendamos el Tomato Soup para cenar (buscadlo en la web, está muy cerca y es un pub con comidas; sopa de goulash estupenda).

Grupp

Axelle (frankrike)
[8,8]

BUD-MARIA-1

Appartement tres bien fourni et tres bien place ce qui nous a permis de nous deplacer dans toute la ville a pied. Merci aux personnes de contact pour l'accueil qui nous a ete reserve!

Familj

Petr K. (tjeckien)
[7,8]

APARTMENTWINDOW

This apparmetment is in a completely new gated community and has a lovely private coutryard. Otherwise it is quite a good value for money.

Äldre par

Bordes Christian (frankrike)
[9,6]

Danube FLAT 1

Appartement spacieux, calme , décoration sobre. Immeuble bien entretenu.

Familj

Ivor (storbritannien)
[9]

ISABELLA SZONDI

A nice spacious apartment in a good central location with comfortable sofabeds. Good access to the Metro and Train Lines. Emilia the Lady who looked after the apartment was also very helpful.
Våra lägenheter i Budapest har fått ett betyg på 9,3 av 10. Betyget grundas på totalt 4223 åsikter. Boka din lägenhet från 137 sek /natt.

New renovated, very clean Parliament Apt., 55 m2,Free Wifi!

Område: - District 5

New renovated, very clean Parliament Apt., 55 m2,Free Wifi!

Lägenhet

5x - 1 sovrum - 55 m²

31

[9.5]

Från pris per natt

371 sek

WestEnd Apartment & Courtyard

Område: - District 6

WestEnd Apartment & Courtyard

Lägenhet

4x - 1 sovrum - 59 m²

1

[10.0]

Från pris per natt

260 sek

Diamond Apartments - 1 Bedroom Superior 1

Område: - District 6

Diamond Apartments - 1 Bedroom Superior 1

Lägenhet

3x - 1 sovrum - 60 m²

[0.0]

Från pris per natt

733 sek

Diamond Apartments - 1 Bedroom Superior 2

Område: - District 6

Diamond Apartments - 1 Bedroom Superior 2

Lägenhet

3x - 1 sovrum - 60 m²

[0.0]

Från pris per natt

733 sek

Diamond Apartments - 1 Bedroom Superior 3

Område: - District 6

Diamond Apartments - 1 Bedroom Superior 3

Lägenhet

3x - 1 sovrum - 60 m²

[0.0]

Från pris per natt

733 sek

Visa alla 710 lägenheter i Budapest

Lägenheter i Budapest – Budgetuthyrningar för Semestern

Budapest kombinerar en berusande blandning av modern kultur och rik, detaljerad historia. Den ligger på endera sida om Danubefloden och består av gamla sagoslott, fantastiskt detaljerade kyrkor med kupoler, och gator fyllda med roliga kaféer, unika barer och intima konstgallerier. Parlamentsbyggnaden sträcker ut sig vid flodens strand och erbjuder ett bra exempel på stadens arkitektoniska underverk, samtidigt som Kedjebron tillhandahåller en bekant inramning till denna sagostad. Under senare år så har Budapest blivit otroligt populär för sin innerstadskänsla och skapandet av trendiga ruinbarer och designerledda ställen. Få en kulturell inblick i en av Östeuropas mest storslagna städer genom att boka en av våra lägenheter i Budapest. För varje gränd och gata har vi det perfekta stället att bo på, oavsett om du är ute efter en billig, central studiolägenhet, en boutique-uthyrning i stadens hjärta eller en budgetvåning i stadens utkanter.

Gamla Bastioner och Termiska Bad – Saker att göra i Budapest

 • Kedjebron – Denna berömt fulländade hängbro kopplar samman stadens båda sidor – flådiga Buda och grovhuggna Pest.
 • Stefans Basilika – Denna basilika är döpt efter Ungerns förste kung, St Stefan, och är en populär turistattraktion i staden. Folk lockas av dess grandiosa arkitektur och och att man kan se Kung Stefans avhuggna hand.
 • Fiskarbastionen – Den ser ut att komma direkt från en sagobok med sin neogotiska stil och sina terrasser. Det står stolt på Slottskullen och tornar upp sig över Danube och de två delarna av Budapest.
 • Ungerns Parlamentsbyggnad – Denna otroligt detaljrika byggnad står vid flodens rand och är en av Europas äldsta lagstiftningsbyggnader.
 • Skor på Danubes Strand – Detta rörande konstverk hedrar de judar som dödades i kriget. Idén för minnesplatsen kläcktes av filmregissören Can Togay och är nu en viktig del av Budapests historia.
 • Dohanygatans Synagoga – Denna betydande, historiska byggnad kallas även Den Stora Synagogan och står i Budapests sjunde distrikt. Det är den största synagogan i Europa.
 • Budaslottet– Stadens officiella slott byggdes 1265 och består nu av ett komplicerat nätverk av kungliga palats.
 • Matthiaskyrkan – En romersk-katolsk kyrka som ligger i hjärtat av Budapests kärna, nära den berömda Fiskarbastionen.
 • Greshampalatset– Detta fina exempel på art noveau-arkitektur byggdes 1906. Här ligger nu hotellet Four Seasons, men det förblir ett populärt landmärke för turister.
 • Stadsparken – Ta en promenad genom denna allmänna park i Budapests centrum. Det huserar några fantastiska, arkitektoniska verk och vackert skötta trädgårdar.
 • Konstpalatset –Denna moderna byggnad designades av arkitekterna Zoboky, Demeter och Partners, och ligger i juxtapositionen för stadens typiska, gamla arkitektur.
 • Andrassy ut – Denna världsberömda, trädkantade boulevard länkar samman Erzsebettorget med Varosliget och visar upp några av Budapests historiska monument.
 • Vajdahunyadslottet – Omgärdad av grönområden i Stadsparken ligger detta rustika slott som byggdes som en del i Milleniumutställning tidigt på 1900-talet.
 • Szechenyis Termiska Bad – Budapest är berömd för sina termiska bad som ligger utspridda runtom i staden, och Szechenyi är det mest kända av sitt slag.
 • Ungerska Statens Operahus – Kulturentusiaster bör göra ett besök på stadens operahus, som har ett kungligt inre med högt i tak. Det representerar en stor del av ungersk 1800-talsarkitektur.
 • Terrorns Hus – Detta mobila museum visar upp utställningar som relaterar till fascistiska och kommunistiska diktaturregimer som inneslöt Ungern under 1900-talet.
 • Memento Park – Är ett utomhusmuseum som består av ett flertal statyer från ända tillbaka till Ungerns kommunistperiod, inklusive byster av Lenin, Marx och Engels.

Vill du befinna dig i händelsernas centrum? Vi har en gott utbud av lägenheter i Budapest som ligger inom gångavstånd till alla de främsta attraktionerna.

Lägenheter i Budapest - Semesterlägenheter i Budapest

Semesterlägenheter i Budapest

De två sidorna av Budapest reflekteras i stadens boenden. På ena sidan finns det en rad historiska byggnader som har gjorts om till högklassiga hotell som erbjuder en inblick i den opulenta livsstilen i Budapests förflutna. Sedan har vi mer lekfulla, designerledda semesterlägenheter i Budapest, vilka inkluderar boutiqueboenden som visar upp stadens ungdomliga energi, pyttesmå gästhus som ger en vink åt uråldriga traditioner samt billiga lägenheter som möjliggör för besökare att gräva djupare i den livliga kulturen i Budapest och upptäcka allt som staden har att erbjuda i sin egen takt.

Ruinbarernas Uppkomst

En ny trend har startat i Budapest under de senaste åren och har fört med sig ett helt nytt, kulturellt landskap till staden. Ruinbarer är en ny typ av inneställen där unga, kreativa personer samlas. De sju distrikten på Pest-sidan av Danube är fyllda med gamla lagerlokaler och tomma lägenhetsbyggnader som har gjorts om till heta inrättningar med sin egna råa charm, dekorerade med en färgglad blandning av designstilar. Detta var en gång i tiden ett framstående judiskt kvarter av staden, men har nu omvandlats till en plats för uteliv, oavsett om du är ute efter att prova lokala ölsorter, träffa intressanta människor eller lyssna på livlig musik.

Ruinbarerna används av både lokalbor och turister och är ett utmärkt sätt att utforska stadens livsstil på. För att få ut det mesta av att leva som en lokalbo så ska du se till att bo i en av våra budgetlägenheter i Budapest.

Det Bästa Sättet att Anlända till Budapest

Budapest Ferenc Liszt Internationella Flygplats ligger 16km från stadskärnan och har goda förbindelser via en flygbuss, det lokala tågnätverket eller en allmän buss som kör till den närliggande tunnelbanestationen där du kan hoppa på en direktlinje till stadens kärna. Det finns även ett antal taxiköer precis utanför terminalbyggnaden.

Besökare kan även anlända till Budapest via tåg tack vare den effektiva, gränsöverskridande tågtjänsten som betjänar alla större städer i Östeuropa. För det mesta så kommer besökare som anländer från andra länder hamna på den huvudsakliga Tågstationen Keleti. Vidare så betyder dess position vid Danube att Budapest är en populär plats för personer på kryssning, med skepp och färjor som avgår från närliggande städer så som Wien och Belgrad.

Cyklar och Bussar – Att ta sig Runt i Budapest

Att ta sig runt i Budapest är lätt som en plätt tack vare dess utbyggda och väl sammankopplade buss- och spårvagnstjänster. Det finns ett flertal hållplatser runtom i staden som betjänar alla de mest populära platserna, så väl som sevärdheter och attraktioner längre bort. Utöver transport ovan jord så har Budapest även ett väldigt billigt och effektivt tunnelbanesystem som har ett flertal rutter och linjer som sträcker sig över hela staden.

Det bästa sättet att ta sig runt i Budapest är dock på fot eller cykel. Det finns ett flertal platser där man hyr ut cyklar, och det är ett väldigt rofyllt sätt att se allt vad staden har att erbjuda.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.