Intressepunkter

De senaste kommentarerna

Grupp

[9.60]

BARTOK

A very good place for staying, a very nice host, good area, and very good time spent in Budapest

Ungt par

[9.60]

A&A STUDIO

I have soggiornotao in this apartment with my boy for 3 nights, it is very nice, clean and in a good position, to few minutes from the metro and the center it is reach around 15 minutes on foot. It is found in the principal street with shops, changes, market and confort. The apartment is furnished of towels ,sheets.. the kitchen equipped with electric boiler, microwaves, the coffee's car, refrigerator and a plate..Mrs Anita has welcomed us, very kind and available! Suggestion to sojourn in this apartment!

Familj

[10.00]

JOKAI 1

It apartment was excellent,the location was so perfect for what l wanted.and the flat owners were good host.God bless.

Ungt par

[10.00]

CLUB STUDIO

Trato excelente, comodidad y bienestar. Recomendado 100% :)

Ungt par

[9.00]

Opera Apartments- Studio - Terez krt 6

Really nice apartment, perfect for short stay, because it is a little small. Very good situated and reliable contact person.

Familj

[10.00]

BRILLIANT 2

Excellent! Thank you very much. I recommend it 100%.
Våra lägenheter i Budapest har fått ett betyg på 9,25 av 10. Betyget grundas på totalt 4753 åsikter. Boka din lägenhet från 47 kr /natt.

Apartment near Margaret Island

Område: - District 6

Apartment near Margaret Island

4x - 1 sovrum - 21 m²

4

[9.1]

Från pris per natt

172,00 kr

MADÁCH TERRACE

Område: - Belvaros

MADÁCH TERRACE

4x - 2 sovrum - 62 m²

35

[9.5]

Från pris per natt

473,00 kr

FOLK & DESIGN

Område: - District 6

FOLK & DESIGN

2x - 0 sovrum - 35 m²

2

[9.9]

Från pris per natt

359,00 kr

Radnoti Apartment

Område: - District 13

Radnoti Apartment

4x - 1 sovrum - 42 m²

1

[7.0]

Från pris per natt

246,00 kr

CALM HOME

Område: - District 14

CALM HOME

4x - 1 sovrum - 53 m²

3

[9.8]

Från pris per natt

312,00 kr

Visa alla 952 lägenheter i Budapest
Mer information

Lägenheter i Budapest

Donaus pärla. Det är smeknamnet på den ungerska huvudstaden, en stad som delas mitt itu av floden Donau. På ena sidan ligger Buda och dess lugna omgivningar och på den andra Pest, en modernare del men som ändå har många historiska sevärdheter. Det finns så mycket att se i Budapest och så mycket historia i varje gathörn att en semester i lägenheter i Budapest blir en oförglömlig upplevelse. Denna stad gör nämligen ett starkt intryckt på alla sina besökare.

[Visa fler]

Vad du inte får missa i Budapest

Symbolen för Budapest är dess kungliga slott som ligger på Budahöjden. Här ligger även den berömda skulptur som kallas för Fiskarbastionen samt Lejonens innergård, Nationella konstgalleriet och utsiktspunkten och utsiktspunkten Savoyai med magnifik utsikt över Donau och Pest. I Pest får du inte missa termalbaden och de mest berömda är Szechenyi och Rudas. Andrássy-avenyn är så vacker att den har blivit uppsatt på UNESCO:s världsarvslista och den leder fram till Hjältarnas torg där du finner ett antal byggnader av stort arkitektoniskt och historiskt värde. En byggnad som sticker ut bland alla andra är Parlamentet som ligger vid Donauflodens strand. Lite mindre men inte för det mindre viktig eller imponerande är synagogan på Dohány-gatan. Stadens judiska arv finns även representerat i minnesmonumentet "Skorna" vid Donaus strand samt i House of Terror där man visar hur staden gick igenom två terrorregimer under de senaste århundradena.

Budapests två delar

Budapest delas huvudsakligen in i två delar: Buda och Pest. Buda-sidan är av mer historisk karaktär och det är här vi hittar de äldsta historiska monumenten medan Pest-sidan är mer modern och stadens kommersiell och kulturella centrum. Här kan du hyra lägenhet i Budapest för ett billigt och praktiskt boende under din vistelse i staden. Belváros och Lipotváros är Budapests centrum medan stadens bästa arkitektur återfinns i Terézváros. Ujlipótváros är ett område med många barer och restauranger.

Den bästa tiden att besöka Budapest

Den bästa årstiden Budapest är inte helt oväntat sommaren när temperaturen ligger runt +20 ºC och det regnar mindre. På vintern går temperaturen ner till under 0 ºC och det kan ju vara lite kyligt men det ger även staden en speciell charm, särskilt när det snöar. Men det är utan tvekan så att Budapest lever upp och glänser mest under sommarmånaderna. Passa på och leta boende i Budapest inför sommarsemestern!

Ta sig runt i Budapest

Du kan ta dig till Budapest med flyg från hela Europa till Budapest Ferenc Liszt International Airport eller med tåg till en av de tre tågstationerna i staden. För resor inom staden kan du använda tunnelbanan som är en av Europas äldsta men som ändå är mycket bra. Detta samma gäller för spårvägsnätverket. Att åka taxi kan bli kostsamt, särskilt för turister som inte känner till staden så väl.

Folkfester i Budapest

Vårfestivalen firas i maj och lockar hundratusentals besökare. Det är ett evenemang med hundratals uppträdanden över hela staden med allt från musik till dans och konstutställningar. Förutom flera musikfestivaler under hela året med allt från jazz till klassisk musik är Budapest berömt för Sziget Festival, en musikfestival som genomförs på Óbuda-ön, mitt i floden Danubio. Den lockar till sig hundratusentals ungdomar från hela Europa som kommer till Budapest för att njuta av musiken under sin semester eller sitt skollov. Ett populärt boende är semesterlägenheter Budapest eftersom det är mycket prisvärt.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.