Stay the Only Way

Lägenheter i Budapest

Direktbokning
Kundservice 24/7
Garanterat bästa pris
Boka nu, betala senare

SZIKRA GARDEN

Område: - District 4

SZIKRA GARDEN

6x - 2 sovrum - 55 m²

22

[8.5]

Från pris per natt

212,00 kr

CYPRUS

Område: - District 4

CYPRUS

4x - 2 sovrum - 45 m²

10

[8.0]

Från pris per natt

201,00 kr

MIDGARD

Område: - District 5

MIDGARD

4x - 0 sovrum - 56 m²

6

[9.4]

Från pris per natt

369,00 kr

CALM HOME

Område: - District 14

CALM HOME

4x - 1 sovrum - 53 m²

3

[9.8]

Från pris per natt

277,00 kr

WALHALLA

Område: - District 5

WALHALLA

3x - 0 sovrum - 53 m²

2

[9.6]

Från pris per natt

323,00 kr

Visa alla 766 lägenheter i Budapest
Intressepunkter

De senaste kommentarerna

[9.00]

ZARA FLAT

Good location.

[10.00]

SÍP CENTRE

We are so happy and satisfied about our stay in Budapest in Síp center. Beautiful appartment, very clean and got everything we needed. Great location, close to metro and whinin walking distance to restaurants and pubs. Truly recommend this for others. We will definitly book this place again.

[9.80]

DAPHNE DELUX

we vill return

[9.60]

ISABELLA SZONDI

Utmärkt läge (nära Nyugati Pályaudvar = Västra station), låg ljudnivå (enkelriktad väg, ingen tung trafik), mustiga kvarter med såväl renoverade hus som slitna, stort utbud av allt med närhet till Lehel Csarnok vilket betyder Lehel saluhall samt West End som är ett stort köpcentrum med de kända europeiska varumärkena samt även en del lokala. Ett stortplus också för den som ansvarar för lägenheten; serviceinriktad, snabb och kommunikativ!

[7.60]

[8.90]

Budapest Style 3

Lgh var verkligen fin och fräsch. Dock fick vi inte igång diskmaskinen, verkade som den inte tog in vatten? När vi använde tvättmaskinen började det läcka och en av oss fick stanna i lgh och tömma den manuellt! Inte bra. Sista två dagarna fungerade inte varmvattnet. Men det Om var riktigt dåligt var att kontaktpersonen inte dök upp på avtalad tid. Efter kontakt via mobil skickar hon en kollega som dyker upp efter sammanlagd väntetid på 45 min för oss. Så vi har tre barn 3-14 år bar det väldigt jobbigt, särskilt då närområdet, inte är så mysigt, busstorg.. Sedan hade vi bestämt att kontaktpersonen skulle komma förbi och hämta hyran på ankomstkvällen, men hon dök inte upp. Varje dag lade vi fram pengar och att hon skulle lägga det nästa paret nycklar men ingen kommer. Sista dagen bestämde vi träff kö 7.30 men ingen kommer. När vi kör av oss säger hon att viska lägga pengarna och lämna dörren o porten olåst!! Kändes oproffsigt. Nåväl. Trevlig inredning mysig lägenhet men svår att rekommendera pga ovanstående!
Våra lägenheter i Budapest har fått ett betyg på 9,23 av 10. Betyget grundas på totalt 4688 åsikter. Boka din lägenhet från 108 kr /natt.
Mer information

Lägenheter i Budapest

Donaus pärla. Det är smeknamnet på den ungerska huvudstaden, en stad som delas mitt itu av floden Donau. På ena sidan ligger Buda och dess lugna omgivningar och på den andra Pest, en modernare del men som ändå har många historiska sevärdheter. Det finns så mycket att se i Budapest och så mycket historia i varje gathörn att en semester i lägenheter i Budapest blir en oförglömlig upplevelse. Denna stad gör nämligen ett starkt intryckt på alla sina besökare.

[Visa fler]

Vad du inte får missa i Budapest

Symbolen för Budapest är dess kungliga slott som ligger på Budahöjden. Här ligger även den berömda skulptur som kallas för Fiskarbastionen samt Lejonens innergård, Nationella konstgalleriet och utsiktspunkten och utsiktspunkten Savoyai med magnifik utsikt över Donau och Pest. I Pest får du inte missa termalbaden och de mest berömda är Szechenyi och Rudas. Andrássy-avenyn är så vacker att den har blivit uppsatt på UNESCO:s världsarvslista och den leder fram till Hjältarnas torg där du finner ett antal byggnader av stort arkitektoniskt och historiskt värde. En byggnad som sticker ut bland alla andra är Parlamentet som ligger vid Donauflodens strand. Lite mindre men inte för det mindre viktig eller imponerande är synagogan på Dohány-gatan. Stadens judiska arv finns även representerat i minnesmonumentet "Skorna" vid Donaus strand samt i House of Terror där man visar hur staden gick igenom två terrorregimer under de senaste århundradena.

Budapests två delar

Budapest delas huvudsakligen in i två delar: Buda och Pest. Buda-sidan är av mer historisk karaktär och det är här vi hittar de äldsta historiska monumenten medan Pest-sidan är mer modern och stadens kommersiell och kulturella centrum. Här kan du hyra lägenhet i Budapest för ett billigt och praktiskt boende under din vistelse i staden. Belváros och Lipotváros är Budapests centrum medan stadens bästa arkitektur återfinns i Terézváros. Ujlipótváros är ett område med många barer och restauranger.

Den bästa tiden att besöka Budapest

Den bästa årstiden Budapest är inte helt oväntat sommaren när temperaturen ligger runt +20 ºC och det regnar mindre. På vintern går temperaturen ner till under 0 ºC och det kan ju vara lite kyligt men det ger även staden en speciell charm, särskilt när det snöar. Men det är utan tvekan så att Budapest lever upp och glänser mest under sommarmånaderna. Passa på och leta boende i Budapest inför sommarsemestern!

Ta sig runt i Budapest

Du kan ta dig till Budapest med flyg från hela Europa till Budapest Ferenc Liszt International Airport eller med tåg till en av de tre tågstationerna i staden. För resor inom staden kan du använda tunnelbanan som är en av Europas äldsta men som ändå är mycket bra. Detta samma gäller för spårvägsnätverket. Att åka taxi kan bli kostsamt, särskilt för turister som inte känner till staden så väl.

Folkfester i Budapest

Vårfestivalen firas i maj och lockar hundratusentals besökare. Det är ett evenemang med hundratals uppträdanden över hela staden med allt från musik till dans och konstutställningar. Förutom flera musikfestivaler under hela året med allt från jazz till klassisk musik är Budapest berömt för Sziget Festival, en musikfestival som genomförs på Óbuda-ön, mitt i floden Danubio. Den lockar till sig hundratusentals ungdomar från hela Europa som kommer till Budapest för att njuta av musiken under sin semester eller sitt skollov. Ett populärt boende är semesterlägenheter Budapest eftersom det är mycket prisvärt.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.