Stay the Only Way

Lägenheter i Budapest

Direktbokning
Kundservice 24/7
Garanterat bästa pris
Boka nu, betala senare

CAFF InnerCity 3bdr max9p Haris

Område: - District 5

CAFF InnerCity 3bdr max9p Haris

11x - 3 sovrum - 90 m²

[0.0]

Från pris per natt

100,00

CAFF InnerCity 3bdr max14p Petofi

Område: - District 5

CAFF InnerCity 3bdr max14p Petofi

10x - 3 sovrum - 125 m²

[0.0]

Från pris per natt

100,00

CAFF InnerCity 3bdr max9-11p Regiposta

Område: - District 5

CAFF InnerCity 3bdr max9-11p Regiposta

10x - 1 sovrum - 80 m²

10

[9.6]

Från pris per natt

100,00

M&P APARTMENT

Område: - District 5

M&P APARTMENT

5x - 2 sovrum - 80 m²

23

[9.3]

Från pris per natt

38,00

VICTORIA ROOMS

Område: - Belvaros

VICTORIA ROOMS

9x - 3 sovrum - 170 m²

[0.0]

Från pris per natt

110,00

Visa alla 783 lägenheter i Budapest
Intressepunkter

De senaste kommentarerna

[9.80]

DAPHNE DELUX

we vill return

[9.60]

ISABELLA SZONDI

Utmärkt läge (nära Nyugati Pályaudvar = Västra station), låg ljudnivå (enkelriktad väg, ingen tung trafik), mustiga kvarter med såväl renoverade hus som slitna, stort utbud av allt med närhet till Lehel Csarnok vilket betyder Lehel saluhall samt West End som är ett stort köpcentrum med de kända europeiska varumärkena samt även en del lokala. Ett stortplus också för den som ansvarar för lägenheten; serviceinriktad, snabb och kommunikativ!

[9.40]

CYLA APARTMENT

vi var jätte nöjda

[10.00]

OPERA 1

Located in the heart of Budapest and within walking distance of virtually everything. Great flat with plenty of space and it's naturally cool and it doesn't get warm during the summer months. 24h-shops right outside the door. I would gladly recommend this to anyone coming in a group of 3-8 people! The "owner"/contactperson was also very helpful and friendly and there was a huge map of the city in the hallway with all the major attractions dotted out.

[9.80]

ST. STEPHEN PRI

Trevlig lägenhet som hade allt man behövde under sin semester. Bra läge. Trevliga ägare och mycket prisvärt.

[9.80]

URANIA

kanonbra lägenhet , 3 sovrum med dubbelsäng i varje,fint badrum,2 toaletter.Vi åt frukost ute på restaurang det finns flera som kör frukost alldeles i närheten i dom Judiska kvarteren.Lägenhetn var fin å ren det är en dam i samma hus som sköter om den , nära till metrostation Astoria där finns även spårvagnshållplats. läget och kvaliten på lägenheten är det bästa , för både par , kompisar, familj, boka å njut av Budapest, Mvh Mrt
Våra lägenheter i Budapest har fått ett betyg på 9,20 av 10. Betyget grundas på totalt 2803 åsikter. Boka din lägenhet från 11,70 €/natt.
Mer information

Lägenheter i Budapest

Donaus pärla. Det är smeknamnet på den ungerska huvudstaden, en stad som delas mitt itu av floden Donau. På ena sidan ligger Buda och dess lugna omgivningar och på den andra Pest, en modernare del men som ändå har många historiska sevärdheter. Det finns så mycket att se i Budapest och så mycket historia i varje gathörn att en semester i lägenheter i Budapest blir en oförglömlig upplevelse. Denna stad gör nämligen ett starkt intryckt på alla sina besökare.

[Visa fler]

Vad du inte får missa i Budapest

Symbolen för Budapest är dess kungliga slott som ligger på Budahöjden. Här ligger även den berömda skulptur som kallas för Fiskarbastionen samt Lejonens innergård, Nationella konstgalleriet och utsiktspunkten och utsiktspunkten Savoyai med magnifik utsikt över Donau och Pest. I Pest får du inte missa termalbaden och de mest berömda är Szechenyi och Rudas. Andrássy-avenyn är så vacker att den har blivit uppsatt på UNESCO:s världsarvslista och den leder fram till Hjältarnas torg där du finner ett antal byggnader av stort arkitektoniskt och historiskt värde. En byggnad som sticker ut bland alla andra är Parlamentet som ligger vid Donauflodens strand. Lite mindre men inte för det mindre viktig eller imponerande är synagogan på Dohány-gatan. Stadens judiska arv finns även representerat i minnesmonumentet "Skorna" vid Donaus strand samt i House of Terror där man visar hur staden gick igenom två terrorregimer under de senaste århundradena.

Budapests två delar

Budapest delas huvudsakligen in i två delar: Buda och Pest. Buda-sidan är av mer historisk karaktär och det är här vi hittar de äldsta historiska monumenten medan Pest-sidan är mer modern och stadens kommersiell och kulturella centrum. Här kan du hyra lägenhet i Budapest för ett billigt och praktiskt boende under din vistelse i staden. Belváros och Lipotváros är Budapests centrum medan stadens bästa arkitektur återfinns i Terézváros. Ujlipótváros är ett område med många barer och restauranger.

Den bästa tiden att besöka Budapest

Den bästa årstiden Budapest är inte helt oväntat sommaren när temperaturen ligger runt +20 ºC och det regnar mindre. På vintern går temperaturen ner till under 0 ºC och det kan ju vara lite kyligt men det ger även staden en speciell charm, särskilt när det snöar. Men det är utan tvekan så att Budapest lever upp och glänser mest under sommarmånaderna. Passa på och leta boende i Budapest inför sommarsemestern!

Ta sig runt i Budapest

Du kan ta dig till Budapest med flyg från hela Europa till Budapest Ferenc Liszt International Airport eller med tåg till en av de tre tågstationerna i staden. För resor inom staden kan du använda tunnelbanan som är en av Europas äldsta men som ändå är mycket bra. Detta samma gäller för spårvägsnätverket. Att åka taxi kan bli kostsamt, särskilt för turister som inte känner till staden så väl.

Folkfester i Budapest

Vårfestivalen firas i maj och lockar hundratusentals besökare. Det är ett evenemang med hundratals uppträdanden över hela staden med allt från musik till dans och konstutställningar. Förutom flera musikfestivaler under hela året med allt från jazz till klassisk musik är Budapest berömt för Sziget Festival, en musikfestival som genomförs på Óbuda-ön, mitt i floden Danubio. Den lockar till sig hundratusentals ungdomar från hela Europa som kommer till Budapest för att njuta av musiken under sin semester eller sitt skollov. Ett populärt boende är semesterlägenheter Budapest eftersom det är mycket prisvärt.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.