Stay the Only Way

Lägenheter i Budapest

Direktbokning
Kundservice 24/7
Garanterat bästa pris
Boka nu, betala senare

DANUBIO 2

Område: - District 5

DANUBIO 2

Lägenhet

6x - 2 sovrum - 50 m²

36

[9.2]

Från pris per natt

27

S.STEFANO SUITE

Område: - District 6

S.STEFANO SUITE

Lägenhet

4x - 0 sovrum - 33 m²

4

[8.8]

Från pris per natt

32

ANDRASSY LUX 3B

Område: - District 7

ANDRASSY LUX 3B

Lägenhet

6x - 3 sovrum - 115 m²

3

[8.7]

Från pris per natt

90

ANDRASSY DELUXE

Område: - District 7

ANDRASSY DELUXE

Villa

6x - 3 sovrum - 120 m²

3

[9.2]

Från pris per natt

95

DANUBIO 1

Område: - District 5

DANUBIO 1

Lägenhet

5x - 1 sovrum - 51 m²

28

[9.1]

Från pris per natt

27

Visa alla 780 lägenheter i Budapest
Intressepunkter

De senaste kommentarerna

Äldre par

[8]

SZIKRA GARDEN

Not expensive. Quiet and peaceful area.

Familj

[8,6]

BEST ANDRASSY 1

Fantastisk lägenhet. Utmärkt kontakt med kontaktperson.

Familj

[9,2]

210M2 APARTMENT

Vi var två familjer allting funkade bra, nära till affärer och barer.

Grupp

[8,5]

CASTLE PANORAMA

Kontaktpersonen gjorde allt som stod i hennes makt för att åtgärda de problem som uppstod. Lugnt område - inga trafikstörningar.

Äldre par

[7,9]

LODGIA DE LUXE

Bra läge, Lagom stor lägenhet för 2 personer. Mycket rent å fint.

Familj

[9,8]

GYULAI

Otroligt bra. Vi var väldigt nöjda. Jättestor lägenhet, bra och nära till allting. Trevligt bemötande av lägenhetsinnehavaren. Över förväntan. Nära till bra och billiga restauranger.
Våra lägenheter i Budapest har fått ett betyg på 9,20 av 10. Betyget grundas på totalt 2803 åsikter. Boka din lägenhet från 11,70 €/natt.
Mer information

Lägenheter i Budapest

Donaus pärla. Det är smeknamnet på den ungerska huvudstaden, en stad som delas mitt itu av floden Donau. På ena sidan ligger Buda och dess lugna omgivningar och på den andra Pest, en modernare del men som ändå har många historiska sevärdheter. Det finns så mycket att se i Budapest och så mycket historia i varje gathörn att en semester i lägenheter i Budapest blir en oförglömlig upplevelse. Denna stad gör nämligen ett starkt intryckt på alla sina besökare.

[Visa fler]

Vad du inte får missa i Budapest

Symbolen för Budapest är dess kungliga slott som ligger på Budahöjden. Här ligger även den berömda skulptur som kallas för Fiskarbastionen samt Lejonens innergård, Nationella konstgalleriet och utsiktspunkten och utsiktspunkten Savoyai med magnifik utsikt över Donau och Pest. I Pest får du inte missa termalbaden och de mest berömda är Szechenyi och Rudas. Andrássy-avenyn är så vacker att den har blivit uppsatt på UNESCO:s världsarvslista och den leder fram till Hjältarnas torg där du finner ett antal byggnader av stort arkitektoniskt och historiskt värde. En byggnad som sticker ut bland alla andra är Parlamentet som ligger vid Donauflodens strand. Lite mindre men inte för det mindre viktig eller imponerande är synagogan på Dohány-gatan. Stadens judiska arv finns även representerat i minnesmonumentet "Skorna" vid Donaus strand samt i House of Terror där man visar hur staden gick igenom två terrorregimer under de senaste århundradena.

Budapests två delar

Budapest delas huvudsakligen in i två delar: Buda och Pest. Buda-sidan är av mer historisk karaktär och det är här vi hittar de äldsta historiska monumenten medan Pest-sidan är mer modern och stadens kommersiell och kulturella centrum. Här kan du hyra lägenhet i Budapest för ett billigt och praktiskt boende under din vistelse i staden. Belváros och Lipotváros är Budapests centrum medan stadens bästa arkitektur återfinns i Terézváros. Ujlipótváros är ett område med många barer och restauranger.

Den bästa tiden att besöka Budapest

Den bästa årstiden Budapest är inte helt oväntat sommaren när temperaturen ligger runt +20 ºC och det regnar mindre. På vintern går temperaturen ner till under 0 ºC och det kan ju vara lite kyligt men det ger även staden en speciell charm, särskilt när det snöar. Men det är utan tvekan så att Budapest lever upp och glänser mest under sommarmånaderna. Passa på och leta boende i Budapest inför sommarsemestern!

Ta sig runt i Budapest

Du kan ta dig till Budapest med flyg från hela Europa till Budapest Ferenc Liszt International Airport eller med tåg till en av de tre tågstationerna i staden. För resor inom staden kan du använda tunnelbanan som är en av Europas äldsta men som ändå är mycket bra. Detta samma gäller för spårvägsnätverket. Att åka taxi kan bli kostsamt, särskilt för turister som inte känner till staden så väl.

Folkfester i Budapest

Vårfestivalen firas i maj och lockar hundratusentals besökare. Det är ett evenemang med hundratals uppträdanden över hela staden med allt från musik till dans och konstutställningar. Förutom flera musikfestivaler under hela året med allt från jazz till klassisk musik är Budapest berömt för Sziget Festival, en musikfestival som genomförs på Óbuda-ön, mitt i floden Danubio. Den lockar till sig hundratusentals ungdomar från hela Europa som kommer till Budapest för att njuta av musiken under sin semester eller sitt skollov. Ett populärt boende är semesterlägenheter Budapest eftersom det är mycket prisvärt.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.