Stay the Only Way

Lägenheter i London

Direktbokning
Kundservice 24/7
Garanterat bästa pris
Boka nu, betala senare

KENSINGTON 2

Område: - Kensington

KENSINGTON 2

Villa

6x - 1 sovrum - 65 m²

[8.0]

Från pris per natt

152

BOUTIQUE APT 5

Område: - Bethnal Green

BOUTIQUE APT 5

Lägenhet

4x - 0 sovrum - 50 m²

3

[8.9]

Från pris per natt

97

BOUTIQUE APARTS

Område: - Bethnal Green

BOUTIQUE APARTS

Lägenhet

3x - 0 sovrum - 37 m²

4

[8.5]

Från pris per natt

85

TRAFALGAR AP 10

Område: - Soho & Covent Garden

TRAFALGAR AP 10

Lägenhet

6x - 1 sovrum - 40 m²

1

[9.4]

Från pris per natt

152

PORTOBELLO 110

Område: - Notting Hill & Holland Park

PORTOBELLO 110

Lägenhet

4x - 1 sovrum - 50 m²

[8.0]

Från pris per natt

133

Visa alla 258 lägenheter i London
Intressepunkter

De senaste kommentarerna

Familj

[9]

BRICK LANE

Lägenheter ligger i ett levande område, härliga caféer, marknader och vintagebutiker. Bilderna på lägenheter stämmer helt överens med verkligheten. Det är nära till Shoreditch High street för på- och avgång flygbuss National Express och Liverpool high street för tunnelbanan. I detta området bor det unga gardet, 25-35.

Family

[8]

CHELSEA

l'appartamento era ideale per stare im famiglia in tutta la comodità, era ben fornito e di ottima posizione: zona silenziosa e ben fornita di negozzi; stazione metro a 100 mt. veramente ottimo

Family

[8,9]

MODERN CENTRAL

Una zona muy interesante de Londres con animación nocturna y diurna. Muchos restaurantes bengalis. El apartamento nuevo y limpio

Group

[10]

CHELSEA

A bit noisy in the living-room because of the road, but problem is solved easily with a pair of earplugs or sightseeing a lot =). There are enough through devices for equipment, USB-charge and broadband Internet too. Also there are a special stuff for women like a hair straightener and a blow dryer and etc.

Family

[8]

STUDIO 57.25

It was very well situated, next to the bus stop and the tube station. There were some supermarkets nearby. The room was full equipped. Although there was supposed to be a microwave and there was an oven.

Family

[8,6]

THE TOWERS

Believe the owner is rather new in renting his flat. There were some missing equipment when we arrived, but he was very quick to bring supplies, so that everything was in order. The flat was special, and it had an interesting story. The district was quiet and nice.
Våra lägenheter i London har fått ett betyg på 8,44 av 10. Betyget grundas på totalt 176 åsikter. Boka din lägenhet från 60,41 €/natt.
Mer information

Lägenheter i London

London är en av de viktigaste och mest kosmopolitiska städerna i hela Europa. Hela staden andas tradition, historia och modernitet och dess kulturella utbud är storslaget och varierat tack vara alla museum, konserthus och teatrar. Allt detta, plus stadens parker och monument, gör den brittiska huvudstaden till ett av de mest besökta turistresmålen i världen. Så att hyra lägenheter i London för ett besök i staden är obligatoriskt för alla som gillar att resa, åtminstone en gång i livet.

[Visa fler]

Saker du inte får missa i London

En av Londons mest kända symboler är utan tvekan Big Ben, klocktornet som ligger i Westminsterpalatset där Storbritanniens parlament har sitt säte. Inte långt därifrån ligger London Eye, ett enormt pariserhjul som ger besökaren en av de bästa vyerna över staden. Men i London ligger även EU:s högsta byggnad, The Shard, och utsikten från den går inte heller av för hackor! Drottningen bor i Buckingham Palace, en av stadens mest emblematiska sevärdheter, precis som Tower Bridge. Sankt Paulskatedralen och Westminster Abbey är de viktigaste religiösa sevärdheterna medan ingen bör lämna staden utan att resa på en typisk Londonbuss eller ta ett foto av sig själv på med lejonen på Trafalgar Square eller framför neonljusen på Piccadilly Circus. Besök på Nationalgallerian och British Museum är också måsten för Londonbesökare. Brist på aktiviteter finns det inte så varför inte hyra lägenhet i London redan nu?

Stadsdelar i London

London är en enorm stad till storleken och det finns mycket att se. Men det finns några stadsdelar som sticker ut mer än andra. Big Ben och parlamentet ligger i Westminster, precis som Westminster Abbey. Kensington och Mayfair är Londons mest exklusiva kvarter medan du kan njuta av ett riktigt bra nattliv i Soho. I Bloomsbury finns det mycket vacker arkitektur och många museum, i motsatts till Camden och Notting Hill som istället är kända för sina marknader och karnevaler. I dessa två sistnämnda stadsdelar hittar du även mysiga och coola semesterlägenheter för boende i London. Covent Garden är stället för konstälskare och The City är stadens finansiella centrum med alla skyskrapor.

När är det bäst att besöka London?

Det regnar ju som bekant mycket i England så det är bäst att besöka landet under sommaren när det regnar mindre och temperaturen stiger tack vare att solen äntligen kikar fram. Den engelska sommaren är inte lika outhärdligt het som många andra platser i Europa vilket gör sommaren till den idealiska tiden för att turista i London. Kolla in vårt utbud av billigt boende i London.

Att ta dig runt i London

De kollektiva färdmedlen i London är ju enormt välkända och du bör ta minst en tripp i de världsberömda svarta taxibilarna och röda bussarna. Men om sanningen ska fram så är det nog lättast att ta sig fram med tunnelbanan. London har hela fem flygplatser, Heathrow, Gatwick, Stansted, City och Southend, och här landar flyg från världens alla hörn. Den speciella turistbussen är också ett bekvämt sätt att upptäcka staden med.

Festivaler i London

Nyårsafton på Trafalgar Square är en djupt rotad Londontradition, liksom Chelsea Flower Show i mars eller Notting Hill Carnival i augusti. Missa inte heller roddtävlingen The Boat Race mellan Cambridge och Oxford som avgörs på floden Themsen i april.

Våra största resmål

Närliggande resmål

Närliggande resmål

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.