Intressepunkter

De senaste kommentarerna

Grupp

[9.40]

iStay247 Apartments-Woodford Green

The apartment was in a great spot where you can wonder into the town and have a bite to eat. Our favourite was the Marina. Apartment was clean, spacious, well decorated - all in all very comfortable!`

Familj

[9.60]

HANS PLACE

quartier excellent, calme, près station métro. salon et chambre parent confortable et décor agréable. linge de maison suffisant . appartement bien chauffé en hiver. ustensiles de cuisine et vaisselle abondants.

Familj

[8.20]

MODERN CENTRAL

Appartement confortable,bonne literie, tout confort à l'intérieur le seul bémol pas de chaufage au mois de décembre c'est pas terrible et mauvaise isolation phonique et thermique la chambre donne sur la rue, on entend toute la nuit les passant. Propriétaire injoingnable pour le chauffage, laissé un SMS et un mail mais aucune nouvelle, rendu de la caution par boite à clef. Dommage car l'appartement est super.

Familj

[7.90]

D New Kensington

La situation proche du métro est le seul atout de cet appartement car le bruit de la rue, le chauffage défaillant dans une chambre, le manque d'ustensiles de cuisine , l'annonce qui parle de 4 lits mais en réalité 2 lits doubles . Pour le prix ne pas avoir de téléviseur est vraiment de la mesquinerie !

Familj

[10.00]

BelsizePark 5.26

Was Great value for money clean perfect for the weekend thanks

Ungt par

[8.00]

FRAMERY SIX

J'ai eu un problème de santé 4 jours avant le départ, nous avons dû malheureusement renoncer à ce voyage. On verra plus tard quand la santé sera meilleure
Våra lägenheter i London har fått ett betyg på 8,72 av 10. Betyget grundas på totalt 302 åsikter. Boka din lägenhet från 613 kr /natt.

9 TRAFALGAR

Område: - Westminster

9 TRAFALGAR

Lägenhet

5x - 1 sovrum - 45 m²

[0.0]

Från pris per natt

1.347,00 kr

BATTERSEA 29A

Område: - Battersea

BATTERSEA 29A

Lägenhet

6x - 2 sovrum - 60 m²

2

[8.7]

Från pris per natt

1.104,00 kr

BATTERSEA - 14

Område: - Battersea

BATTERSEA - 14

Lägenhet

5x - 1 sovrum - 45 m²

4

[8.7]

Från pris per natt

1.027,00 kr

TRAFALGAR AP 10

Område: - Soho & Covent Garden

TRAFALGAR AP 10

Lägenhet

6x - 1 sovrum - 40 m²

2

[9.7]

Från pris per natt

1.347,00 kr

TRAFALGAR 11

Område: - Soho & Covent Garden

TRAFALGAR 11

Lägenhet

5x - 1 sovrum - 50 m²

[0.0]

Från pris per natt

1.347,00 kr

Visa alla 451 lägenheter i London
Mer information

Lägenheter i London

London är en av de viktigaste och mest kosmopolitiska städerna i hela Europa. Hela staden andas tradition, historia och modernitet och dess kulturella utbud är storslaget och varierat tack vara alla museum, konserthus och teatrar. Allt detta, plus stadens parker och monument, gör den brittiska huvudstaden till ett av de mest besökta turistresmålen i världen. Så att hyra lägenheter i London för ett besök i staden är obligatoriskt för alla som gillar att resa, åtminstone en gång i livet.

[Visa fler]

Saker du inte får missa i London

En av Londons mest kända symboler är utan tvekan Big Ben, klocktornet som ligger i Westminsterpalatset där Storbritanniens parlament har sitt säte. Inte långt därifrån ligger London Eye, ett enormt pariserhjul som ger besökaren en av de bästa vyerna över staden. Men i London ligger även EU:s högsta byggnad, The Shard, och utsikten från den går inte heller av för hackor! Drottningen bor i Buckingham Palace, en av stadens mest emblematiska sevärdheter, precis som Tower Bridge. Sankt Paulskatedralen och Westminster Abbey är de viktigaste religiösa sevärdheterna medan ingen bör lämna staden utan att resa på en typisk Londonbuss eller ta ett foto av sig själv på med lejonen på Trafalgar Square eller framför neonljusen på Piccadilly Circus. Besök på Nationalgallerian och British Museum är också måsten för Londonbesökare. Brist på aktiviteter finns det inte så varför inte hyra lägenhet i London redan nu?

Stadsdelar i London

London är en enorm stad till storleken och det finns mycket att se. Men det finns några stadsdelar som sticker ut mer än andra. Big Ben och parlamentet ligger i Westminster, precis som Westminster Abbey. Kensington och Mayfair är Londons mest exklusiva kvarter medan du kan njuta av ett riktigt bra nattliv i Soho. I Bloomsbury finns det mycket vacker arkitektur och många museum, i motsatts till Camden och Notting Hill som istället är kända för sina marknader och karnevaler. I dessa två sistnämnda stadsdelar hittar du även mysiga och coola semesterlägenheter för boende i London. Covent Garden är stället för konstälskare och The City är stadens finansiella centrum med alla skyskrapor.

När är det bäst att besöka London?

Det regnar ju som bekant mycket i England så det är bäst att besöka landet under sommaren när det regnar mindre och temperaturen stiger tack vare att solen äntligen kikar fram. Den engelska sommaren är inte lika outhärdligt het som många andra platser i Europa vilket gör sommaren till den idealiska tiden för att turista i London. Kolla in vårt utbud av billigt boende i London.

Att ta dig runt i London

De kollektiva färdmedlen i London är ju enormt välkända och du bör ta minst en tripp i de världsberömda svarta taxibilarna och röda bussarna. Men om sanningen ska fram så är det nog lättast att ta sig fram med tunnelbanan. London har hela fem flygplatser, Heathrow, Gatwick, Stansted, City och Southend, och här landar flyg från världens alla hörn. Den speciella turistbussen är också ett bekvämt sätt att upptäcka staden med.

Festivaler i London

Nyårsafton på Trafalgar Square är en djupt rotad Londontradition, liksom Chelsea Flower Show i mars eller Notting Hill Carnival i augusti. Missa inte heller roddtävlingen The Boat Race mellan Cambridge och Oxford som avgörs på floden Themsen i april.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.