Intressepunkter

De senaste kommentarerna

Familj

Claudio Cisterna (chile)
[9.80]

BOUTIQUE APT 5

Un gran lugar para pasar en Londres,espacioso,limpio.Muy buenas camas,cerca del metro.Y buena relación precio calidad.Buena idea tener adaptadores para conectar equipos electrónicos.

Grupp

Emma (spanien)
[8.80]

D LONDON BRIDGE

El apartamento está en una zona muy buena, pròxima al metro. Está bien equipado aunque los colchones de las camas necesitan cambiarlos porque están en malas condiciones. El chico que te recibe es muy educado y servicial.

Familj

HU agnes (frankrike)
[8.20]

CITY COMFORT AP

un arret de bus en face de l'appartement. le check in facile. la chambre donne sur une petite cour,elle est très calme.

Grupp

Raquel (spanien)
[9.20]

EARLS COURT 2

Muy bien. Tanto equipamiento, como ubicación. Todo lo necesario para limpieza disponible, se agradece.

Familj

Lankes Markus (tyskland)
[9.40]

EARLS COURT

The information and contact forms in front where very good prepared and very helpful. Nice appartment within a nice area.

Grupp

Mattias (sverige)
[8.00]

COOL 3 BED APT

The apartment was goodI must say, but you can always expect more. The location was good if you are goong to spend time in this part of London.
Våra lägenheter i London har fått ett betyg på 8,71 av 10. Betyget grundas på totalt 288 åsikter. Boka din lägenhet från 644 kr /natt.

BATTERSEA 29A

Område: - Battersea

BATTERSEA 29A

Lägenhet

6x - 2 sovrum - 60 m²

2

[8.7]

Från pris per natt

1.287,00 kr

TRAFALGAR AP 10

Område: - Soho & Covent Garden

TRAFALGAR AP 10

Lägenhet

6x - 1 sovrum - 40 m²

2

[9.7]

Från pris per natt

1.699,00 kr

TRAFALGAR 11

Område: - Soho & Covent Garden

TRAFALGAR 11

Lägenhet

5x - 1 sovrum - 50 m²

[0.0]

Från pris per natt

1.699,00 kr

KENSINGTON 1

Område: - Kensington

KENSINGTON 1

Lägenhet

6x - 1 sovrum - 60 m²

[0.0]

Från pris per natt

1.699,00 kr

KENSINGTON 2

Område: - Kensington

KENSINGTON 2

Villa

6x - 1 sovrum - 65 m²

[0.0]

Från pris per natt

1.699,00 kr

Visa alla 224 lägenheter i London
Mer information

Lägenheter i London

London kan vara den mest berömda och älskade staden i världen. Dess storstadsatmosfär är genomsyrad med ett konstant liv som studsar mellan de huvudsakliga attraktionerna, den fantastiska arkitekturen och det rika arvet. Det finns så många sidor av London, från lyxiga grannskap till populära innerstadsplatser och roliga gamla gator, och det känns som att ta ett steg tillbaka i tiden till en mer kunglig och romantisk epok. Lägg därtill fördelarna som den moderna stadens enorma variation bringar. För en perfekt plats att bo på i Englands huvudstad så ska du ta en titt i vårt stora utbud av lägenheter i London som ligger utspridda i staden. Dessa inkluderar billiga studiolägenheter med fantastiska vyer över stadssilhuetten, och boutique-uthyrningar som är inom gångavståd till de stora sevärdheterna.

[Visa fler]

Londons Många Ansikten – De Främsta Grannskapen

London är en vävnad av olika grannskap som alla har sina egna distinkta personligheter och attraktioner att erbjuda. Området South Bank är en populär sträcka av London som breder ut sig bredvid Themsen från Westminster Bridge till London Bridge och är fylld med museum, gallerier och ett urval av teatrar. Längsmed flodstranden finns ett antal gatuartister och en eklektisk blandning av lokalbor som väljer att vistas i detta område. Sen har vi Covent Garden som är ett av de mest älskade områdena i London. Här kan du vandra genom ett roligt utbud av boutique-stånd och butiker och titta in i ett av de självständiga kaféer som serverar ett experimentellt utbud av muffins och kaffe. Detta område är även hem till det Kungliga Operahuset och är ett givet val för kvällsunderhållning.

Camden är ett mer grovhugget område med unga invånare som spenderar dagarna med att strosa runt de många gatumarknaderna och sitta utanför kaféer och absorbera den kreativa atmosfären. South Kensington är ytterligare ett populärt grannskap som har flera lyxiga radhus så väl som Exhibition Road, som är hem till några av stadens mest berömda gallerier och museer. Sen har vi Shoreditch som är ett lovande distrikt i London som är populärt bland de unga och trendiga. Det lägger stor vikt vid konst och är även hem till Curry Mile, som utsöndrar utsökta dofter och färger från Indien.

Vi har London-lägenheter i alla dessa områden och mer.

Tidsres Runt Themsen – Saker att göra i London

 • London Eye – Ett relativt nytt tillägg i Londons stadssilhuett är 'The Eye', som är ett stort pariserhjul på Themsen som erbjuder spektakulära vyer över staden.
 • Tower of London – Detta historiska slott kramar Themsen och har en imponerande, arkitektonisk stil.
 • Buckingham Palace – Drottningens boning är en stor turistattraktion som ligger i en storslagen byggnad och vackert skötta ägor.
 • Pauls Katedral – På stadens högsta punkt så vakar denna enastående katedral över staden likt en uråldrig beskyddare. Dess yttre är imponerande, men dess inre är precis lika vackert med sina höga tak, detaljrika fresker och detaljer i guld.
 • Londons Naturhistoriska Museum – Ett av världens mest älskade museer som har en stor blandning av objekt och artefakter som förklarar naturhistorian i Storbritannien och andra platser.
 • Tate Modern, London – Detta galleri för modern konst är en bastion för modern kultur i London. Det visar upp ett internationellt urval av konst från några av världens mest berömda artister.
 • Westminsterpalatset – Denna arkitektoniskt inspirerande byggnad huserar parlamentet och breder ut sig längsmed Themsen.
 • Victoria and Albert Museum – Inuti en detaljrikt vacker byggnad ligger världens största museum för dekorativ konst och visar upp en rad olika textiler, skulpturer och verk av blandade medium från hela världen.
 • Londons Nationalgalleri – I det populära navet Trafalgar Square ligger det Nationella Galleriet, som visar upp en stor samling från så långt tillbaka som 1200-talet.
 • Madame Tussauds London – Detta museum visar upp vaxskulpturer av kändisar och är en mycket populär attraktion i London.
 • Tower Bridge – Denna ikoniska bro ligger nära Tower of London och kan vara en av de mest igenkänningsbara scenerna i London.
 • British Museum – Detta världsberömda museum är dedikerat åt människans historia och kultur, och visar upp mängder av föremål från hela världen.
 • Big Ben – Kanske världens mest kända klocka i världen. Big Ben står stolt vid slutet av Westminsterpalatset.
 • Hyde Park – Denna utbredda park ligger i ett av de mer luxuösa distrikten i London och huserar ett flertal tillställningar och konserter under året.
 • London Dungeon – Vid Themsens kant ligger detta museum som lägger fokus på stadens mörka, historiska händelser på ett familjevänligt vis.
 • Westminster Abbey – Denna storslagna, gotiska kyrka ligger väst om Westminsterpalatset.
 • Trafalgar Square – Denna mycket populära sevärdhet har en stor fontän och omges av några av Londons mest imponerande byggnader, inklusive Nationalgalleriet
 • London Zoo – Detta populära zoo omgärdas av Regent's Park och huserar en stor samling exotiska och inhemska djur.
 • Globe Theatre, London – Denna välkända teater associeras med Shakespeare och anordnar en rad högklassiga pjäser och framträdanden under året.
 • Londons Vetenskapsmuseum – På Exhibition Road i det lyxiga området South Kensington ligger detta museum som har en rad olika interaktiva utställningar med fokus på vetenskapliga under.

Hitta den perfekta platsen att bo på genom att titta igenom vårt stora utbud av lägenheter i London som ligger på alla de populära platserna som listas ovan.

Blommor och Volanger – Londons Bästa Marknader

London är ett himmelrike av marknader som säljer allt från blommor och second hand-kläder till prydnadssaker och exotisk mat. Camden Market är perfekt för de som älskar vintage-saker och består av rader av stånd som är fullpackade med roliga kläder och gamla småsaker. Columbia Road Flower Market är precis som namnet antyder en marknad med färgglada blommor, medan Borough Market är den perfekta platsen att titta in på får något att äta. Det övertäckta området bredvid London Bridge har massor av färska varor från hela världen, inklusive viltburgare och exotiska smoothies.

Våra största resmål

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.