De senaste kommentarerna

Familj

The Jones family. (storbritannien)
[9,6]

STEINKERQUE

Superbly positioned apartment with views of the Sacre Ceour and close to the Place de Tetre with the artists and cafés and great atmosphere.

Familj

jean-paul debolo (frankrike)
[9,6]

DUPLEX 60 M2

logement de qualité exceptionnelle ; très beau, très calme, à proximité du métro

Familj

Maria (spanien)
[8]

CASA GILLES 55 m2 Luminous 5 pers Coeur Montmartre

La situación del apartamento es buena, está muy cerca de la parada del metro y hay un supermercado justo en frente. El barrio es populoso y hay mucha vida. En general, está bien equipado.

Familj

Thierry (storbritannien)
[9,2]

DUPLEX 60 M2

Very quiet, spacious et well equipped. Lots of light with good views.

Familj

cirymat italia (italien)
[10]

CHARONNE V

appartamento molto ben accessoriato, caldo e vicino ai servizi (metro, supermarket). Persona di contatto gentile e accogliente. Tutto molto buono. :-)

Familj

Bart Ooms (holland)
[8,4]

CASA ALIX Super Family Duplex Montmartre 8 persons

Compact well equiped appartment in the Rue d´Orsel in the Montmarte area. Close to all facilities, pubs and restaurants. Metro clos by. (Anvers-Abesses). Quit in Elie is an enthousiastic and hospitable contact person, could be contactes
Våra lägenheter i Paris har fått ett betyg på 9 av 10. Betyget grundas på totalt 5821 åsikter. Boka din lägenhet från 123 sek /natt.

JOLI TROCADERO

Område: - 16 /Trocadéro

JOLI TROCADERO

Lägenhet

2x - 0 sovrum - 20 m²

56

[9.0]

Från pris per natt

584 sek

RUE CHARLOT

Område: - 4/ Le Marais

RUE CHARLOT

Lägenhet

3x - 1 sovrum - 45 m²

30

[9.1]

Från pris per natt

853 sek

PARIS PONT-NEUF

Område: - 1/ Chatelet

PARIS PONT-NEUF

Lägenhet

4x - 1 sovrum - 40 m²

7

[9.5]

Från pris per natt

1.205 sek

GAGNY 2

Område: - Gagny

GAGNY 2

Lägenhet

6x - 2 sovrum - 60 m²

17

[8.6]

Från pris per natt

389 sek

CANAL STMARTIN2

Område: - 10/ Gare Du Nord

CANAL STMARTIN2

Lägenhet

4x - 1 sovrum - 30 m²

27

[8.5]

Från pris per natt

788 sek

Visa alla 1060 lägenheter i Paris

Lägenheter i Paris – De Främsta Uthyrningarna för Semestern

Paris är höjden av sofistik och attraherar miljontals besökare varje år med sin charm, kultur och världsberömda sevärdheter. På Paris gator finns det tusentals saker att göra för alla typer av besökare, från den ikoniska silhuetten av Eiffeltornet till det konstnärliga distriktet Montmartre och de rymliga hallarna i Louvren. Pittoreska kullerstensgator flödar över med vintagestil medan öppna boulevarder kantade av boutique-affärer, gulliga kaféer och rustika bistros ramar in varje scen. Oavsett om du vill bocka av alla större turistattraktioner eller lära känna de mindre välkända delarna av staden så har vi de perfekta lägenheterna i Paris för dig. Lev dig in i den parisianska livsstilen i en av våra boutique-uthyrningar eller rymliga våningar.

Lägenheter i Paris - Semesterlägenheter i Paris

Den Parisianska Livsstilen – Gamla Marknader och Ringlande Gator

Paris kan mycket väl vara den största turistdestinationen i världen, men det finns fortfarande små fickor av lugn där du kan utforska det lokala livet och undvika massorna. Ta en promenad runt den gamla marknaden St-Germain-des-pres som omgärdas av en eklektisk blandning av roliga, gulliga kaféer, barer och restauranger. Ta en picknick i Quai St Bernard, som är full av skuggade platser för att läsa och se på folk. Besök La Pagode, Paris egna pagodbiograf som visar ett urval av indie-filmer, och tappa bort dig i det Latinska Kvarteret som är ett virrvarr av kullerstenar, designerstudior, kuriosabutiker och autentiska, franska bistros. Att leva det lokala livet i Paris är enkelt med våra handplockade, mysiga och billiga lägenheter i Paris.

 

 

Semesterlägenheter i Paris

Den parisiska flärden är uppenbar i stadens boenden. Turister flockar till populära platser där världsberömda författare, konstnärer och musiker hämtade inspiration, och med mysiga lägenheter i kulturella Montmartre eller stilrena moderna hotell med breda boulevarder kan du ta del av allt detta. Utbudet av semesterlägenheter i Paris inkluderar allt från flådiga ställen med fransk charm och eleganta nyanser till små, traditionella gästhus som ligger undangömda på de vindlande gatorna i Latinkvarteren. Oavsett var du bor kommer du inte befinna dig långt från högklassiga museer eller något av stadens älskade landmärken.

Världsberömda Museer och Monument – Saker att göra i Paris

 • Eiffeltornet – Paris mest berömda landmärke måste besökas. Inte bara för upplevelsen att klättra upp i en av världens mest välkända attraktioner, utan även för de fantastiska vyerna över staden.
 • Louvren – Världens mest välrenommerade museum huserar tusentals konstverk av högsta kvalitet, inklusive Da Vincis Mona Lisa – Den mest kända målningen i världen.
 • Notre Dame de Paris – Denna ikoniska attraktion blev berömd genom filmen och attraherar idag besökare med sitt storslagna yttre och detaljrika inre.
 • Champs-Elysees – Shoppingälskare bör direkt ta sig till denna breda, trädkantade aveny som omgärdas av ett antal boutique-affärer och fina restauranger.
 • Sacre-Coeur – Uppe på en kulle ovanför staden så ligger den genomarbetade romersk-katolska kyrkan Sacre-Coeur, som är vacker både på ut- och insidan.
 • Musee d’Orsay – På den vänstra stranden av imponerande Seine ligger d´Orsay, som huserar ett flertal moderna och klassiska konstverk från parisianska konstnärer och utomstående.
 • Arc de Triomphe – Triumfbågen är ytterligare ett av Paris mest älskade monument och står stolt i mitten av Place Charles de Gaulle vid sidan om Champs-Elysees.
 • Palais Garnier – Operaentusiaster bör ta sig till detta stora operahus som visar upp den guldutsmyckade och detaljrika arkitektur som Paris är så känd för.
 • Saint-Chapelle – Detta gamla, medeltida kapell har en imponerande, gotisk design med höga tak och storslagna målade fönster..
 • Les Invalides – Denna serie av byggnader är även känd som L´Hotel des Invalides och ligger i Paris sjunde arrondissement. Den huserar ett flertal museer och monument i vacker, fransk arkitektur.
 • Centre Georges Pompidou – Konstälskare bör insistera på att besöka denna bastion av modern, fransk konst som visar upp verk från bland annat Picasso, Van Gogh, Miro och Matisse.
 • Pantheon – I de pittoreska gatorna i det Latinska Kvarteret ligger Pantheon, som är en imponerande byggnad som en gång i tiden dedikerades åt St. Genevieve.
 • Jardin du Luxembourg – Dessa vackert skötta trädgårdar är perfekta för en eftermiddagspromenad och huserar det utsmyckade Luxembourgpalatset.
 • Ile de la Cite – Detta är en av endast två öar som fortfarande flyter på Seine, och Ile de la Cite markerar Paris hjärta och platsen där stadens medeltida civilisation startade.
 • Musee de l’Orangerie – Undangömd bland de vackra omgivningarna i Tuileries Trädgårdar ligger detta museum som har en fantastisk samling av impressionistiska och post-impressionistiska målningar från några av världens mest välkända konstnärer.

Vårt sortiment av lägenheter i Paris innefattar en stor, intim samling av prisvärda boutique-studiolägenheter och billiga lyxvåningar, varav många ligger i de populära områdena ovan.

Att Anlända i Paris – Från Flygplatsen till Stadskärnan

Paris betjänas huvudsakligen av två flygplatser – Aeroport d´Orly och Aeroport Roissy Charles de Gaulle, varav båda har effektiv och regelbunden transport till stadskärnan. Det finns även Aeroport de Beauvais, som ligger längre bort och betjänar budgetflygbolag.

Från Orly, som ligger 18km från Paris centrum, så kan du ta en skyttelbuss, ta tunnelbanan eller hoppa på ettt tåg in till staden. Från Roissy de Gaulle, som ligger 30km norr om Paris, så kan du ta ett tåg från flygplatsens station som är länkad med terminalerna via en gratis skyttelbuss, eller hoppa in i en av de många taxibilar som väntar utanför byggnaden. Flygplatsen Beauvais är lite mer komplicerad. Den ligger 75km norr om Paris och du måste ta ett tåg till stadskärnan.

Många personer anländer till Paris via gränsöverskridande tågtjänster från grannländer, så väl som via Eurostar från Storbritannien. Alla resor på land in i staden slutar vid den huvudsakliga centralstationen Gare du Nord. Oavsett varifrån du kommer så kan du alltid hitta lägenheter i Paris i vilket område du vill.

Kollektivtrafik

Paris är extremt användarvänlig, men snabba och pålitliga transportsystem som spänner över hela staden och bortom. Tunnelbanetjänsten är den enklaste att navigera i Europa, med många linjer och stationer som täcker alla större turistattraktioner och mer. Det finns även ett tajt nätverk av bussar som tillhandahåller en mer naturskön rutt genom staden, via vägar som ofta täpps igen med trafik.

De flesta av stadens mest populära platser ligger inom kort avstånd från varandra, så du kan välja att promenera från plats till plats och njuta av Paris charm och arkitektur på vägen. Om du blir trött så kan du alltid hoppa på en sightseeing-buss som regelbundet tar besökare från en sevärdhet till en annan.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.