De senaste kommentarerna

Ensam resenär

Sara (storbritannien)
[9]

FLORENTIN

I really enjoyed my stay in Florentin. The building is secure and the flat is large and airy. The bed is very comfortable, the wifi reliable and the kitchen well-stocked with very new equipment. Bonus points for providing a top-quality hair dryer, too. The neighbourhood is friendly and laid-back. It's an easy walk to lots of cool cafes and there are plenty of little shops nearby. Overall, this was a great place to stay and I'd love to return. I already miss my home in Tel Aviv!

Äldre par

Oliver (tyskland)
[8,5]

FLORENTIN

We loved the very quit flat on the 4th floor (with elevator) which is full of light and has a nice balcony..if you leave the flat you feel the mood of florentin.

Ensam resenär

Giulia (italien)
[8,2]

SWEET LEMON

La zona è ottima, dal punto di vista turistico: nel Carmèl, poco lontano dal mare e da qualsiasi meta interessante e dai mezzi pubblici.

Familj

sophie (frankrike)
[9,6]

GARDEN APT

appartement idealement situé propriétaire trés accueillante et sympathique

Familj

Thomas (frankrike)
[7,6]

Electic H Large bedroom Apartment

Difficult to find any positive point. We left the appartment asap.

Familj

Channah (holland)
[8,6]

FLORENTIN

We enjoyed the apartment very much! Very clean. Nice to have wireless internet.
Våra lägenheter i Tel Aviv har fått ett betyg på 8,8 av 10. Betyget grundas på totalt 48 åsikter. Boka din lägenhet från 230 sek /natt.

FLORENTIN

Område: - Florentin

FLORENTIN

Lägenhet

4x - 1 sovrum - 50 m²

29

[8.8]

Från pris per natt

380 sek

SEABREEZE

Område: - North Tel Aviv

SEABREEZE

Lägenhet

2x - 0 sovrum - 35 m²

2

[8.9]

Från pris per natt

534 sek

MY ISRAELI HOME

Område: - Centro

MY ISRAELI HOME

Lägenhet

2x - 0 sovrum - 20 m²

3

[9.3]

Från pris per natt

230 sek

Frishman Apartments GREY APARTMENT

Område: - Dizengoff

Frishman Apartments GREY APARTMENT

Lägenhet

2x - 0 sovrum - 30 m²

[0.0]

Från pris per natt

450 sek

Studio with gallery and sea view

Område: - Ben Yehuda

Studio with gallery and sea view

Lägenhet

4x - 0 sovrum - 35 m²

[0.0]

Från pris per natt

652 sek

Visa alla 170 lägenheter i Tel Aviv

Lägenheter i Tel Aviv – Budgetboende för semestern

Tel Aviv är Israels största stad och i motsats till vad många tror är det faktiskt en mycket modern och designledd stad. Medan dess granne Jerusalem är fylld till brädden med kulturella reliker och religiösa platser, är Tel Aviv en grogrund för ungdomlig charm och nattliv. Även om det fortfarande finns rester av traditionell israelisk kultur i Tel Aviv så är nöjesscenen och den vibrerande atmosfären den främsta anledningen till att turister flockas till staden. Varje dag i veckan verkar det vara något på gång, oavsett om det är en stor klubbkväll, en konsert eller en allmän gatufest. Den avslappnade livsstilen i staden kan överraska vissa besökare, men dess frodiga medelhavsstränder har visat sig vara ett eftertraktat mål för många resenärer, och virrvarret av olika typer av stadsdelar gör att det finns något spännande runt varje hörn. Att bo i en av våra lägenheter i Tel Aviv är ett bra sätt att lära känna staden. Oavsett om du väljer att slå dig ner nära havet, längs en av de lyxiga boulevarderna eller vid de slingrande gatorna i Yemens Quarter, kommer du garanterat att upptäcka en sida av Tel Aviv som du inte hade föreställt dig.

Lägenheter i Tel Aviv – Semesterlägenheter i Tel Aviv

Den kreativa utomhusscenen i Tel Aviv

Tel Aviv har en otroligt kreativ scen som drar till sig konstnärliga talanger från hela världen. Bortsett från de många museerna runt om i staden, inklusive nationella museer och privata gallerier, finns det en rik och kreativ utomhusscen som är fri att utforska.

Börja med att insupa den livliga atmosfären på Nahalat Binyamin Konst- och Hantverksmässa som äger rum varje tisdag och fredag på gågatan i centrum. Här hittar du ett urval av stånd och utställningar som visar upp verk av fler än 200 israeliska hantverkare och säljer allt från storskaliga målningar till textilier och moderiktiga kläder. Det finns också ett medföljande kulturliv med underhållning i form av gatumusikanter och clowner.

Men om du vill se Tel Avivs kreativa scen i aktion är det bara att vandra längs gatorna. Arkitektur utgör en stor del av stadens historia och du hittar en stor mängd byggnader i Bauhausstil runt om i staden. Om du beger dig till HaYarkon Street så kanske du glömmer att du är i Israel för ett ögonblick när du är hälsas av vad som ser ut som en gaudibyggnad. Den ritades i själva verket av Leon Geneva, men påminner starkt om några av Gaudis mästerverk i Barcelona.

Det finns också en rejäl dos gatukonst i Tel Aviv, med massor av stora, färgglada målningar som dekorerar väggarna. Israels mest kända muralist, Rami Meiri, har skapat ett antal verk runtom i staden och alla är lätta att upptäcka.

Semesterlägenheter i Tel Aviv

Det ökande intresset för Tel Aviv ur turistperspektiv har lett till att staden fått allt fler alternativ när det kommer till boende. Runt om i denna livliga stad och jämte dess kulturella attraktioner och härliga nattliv finns det gott om semesterlägenheter i Tel Aviv som passar alla smaker. Från lyxiga hotell som ger dig en smak av stadens opulenta charm och trendiga vandrarhem som attraherar yngre och lättsinniga personer till stora lägenheter och intima gästhus som erbjuder dig en mer folknära upplevelse – Tel Aviv har något för alla.

Parker, hamnar och promenadstråk – Se och göra i Tel Aviv

Även om Tel Aviv är känt för sin partyscen finns det fortfarande gott om kulturella sevärdheter att hålla sig sysselsatt med tills mörkret faller. Vår samling av lägenheter i Tel Aviv är utspridda över hela staden, så oavsett var du bor kommer du ha nära till ett stort utbud av aktiviteter och attraktioner.

 • Yarkon Park – Ibland är det skönt att komma bort från livet och rörelsen i stadens centrum och då är Yarkon Park det perfekta stället att luta sig tillbaka och slappna av på. Det är den största stadsparken i Tel Aviv och bjuder på frodig grönska och fridfulla sjöar.
 • Tel Aviv Promenade – Längs hela strandlinjen mot Medelhalvet löper denna gata med ett stort antal barer, kaféer och restauranger som kan skryta med en otrolig havsutsikt.
 • Independence Hall – En gång i tiden var detta Dizengoffhuset – platsen för undertecknandet av Israels självständighetsförklaring.
 • Tel Avivs Konstmuseum – Tel Aviv står värd för en otrolig samtida konstscen, och detta museum är ett av de främsta kulturella institutionerna i staden.
 • Tel Avivs hamn – Den livliga hamnen ansluter stadens centrum till Medelhavet och erbjuder en uppsjö av aktiviteter. Det finns gott om exklusiva barer, restauranger och kaféer att njuta av, och en hel del av det lokala livet att andas in.
 • Beit Hatfutsot – Detta är museet om det judiska folket och kan hittas på Tel Avivs Universitetscampus.
 • Yitzhak Rabin Center – En udda byggnad som inrymmer ett bibliotek och forskningscenter i hjärtat av Tel Aviv.
 • Eretz Israel Museum – Ett annat av Tel Avivs populära museer som visar upp en rad arkeologiska artefakter som spänner tillbaka hundratals år.
 • Palmach Museum – Detta populära museum som ligger i Ramat Aviv är tillägnat Palmach och Haganahs försvarsorganisation.
 • Bauhaus Center – En institution som står värd för Bauhausarkitekturoch erbjuder en plattform för denna specifika design.
 • Bialikhuset – Tidigare hem till Hayyim Nahman Bialik – en hebreisk poet. Idag är denna imponerande byggnad ett museum.
 • Meir Park, Tel Aviv – Belägen i stadens centrum breder denna offentliga park ut sig över tre hektar och hyser gott om avskilda, avkopplande ställen.
 • Ramat Gan Safari – Denna djurpark har den största samlingen av vilda djur i Mellanöstern och omfattar cirka 250 hektar. Det finns en afrikansk safari drive-through liksom ett traditionellt utomhuszoo.
 • Al-Bahrmoskén – I Ha’aliya Hashniya-hamnen finner du Al-Bahrmoskén som är den äldsta bevarade moskén i Jaffa, Israel.
 • Luna Park, Tel Aviv – För en rolig dag för hela familjen ska du bege dig till Luna Park - ett stort nöjeskomplex som byggdes på 1970-talet. Här kan du våga dig på en lång rad olika åkattraktioner och njuta av stadens lättsamma atmosfär.

Resa till Tel Aviv och ta dig in till staden

Att ta sig till våra lägenheter i Tel Aviv från flygplatsen är verkligen lätt tack vare de effektiva och regelbundna kollektivtrafiksystemen i staden. Tel Aviv betjänas av Ben-Gurion-flygplatsen, som ligger 22 km sydväst om staden, och det finns en rad alternativ för att ta sig från flygplatsen in till stan. Det finns buss och tåg som avgår strax utanför terminalerna och tar dig till olika knutpunkter över i hela staden. Du kan också hyra en bil eller hoppa in i en taxi och ta dig direkt till din dörr.

Prenumerera på våra erbjudanden, Only i …

Only-apartments betyg

Trustpilot

Följ oss på Facebook

Har du fortfarande inte bokat boende för din nästa resa? Du kommer garanterat att hitta ett bra alternativ i vårt stora utbud av lägenheter. Dessutom är det enkelt att hitta en tack vare vår kraftfulla sökmotor!
Få ut det måste av din fastighet genom att registrera den på vår webbplats! Du behöver bara ange lite information, ladda upp några foton och sätta ett konkurrenskraftigt pris.