Punkter av interesse
Transport

Siste kommentarer av byen

Familie

[8.80]

DIAGONALGLORIAS

bel appartement bien agencé situé dans un quartier calme

Eldre par

[8.60]

Atico Sagrada familia

Nice and quiet, despite being in a touristic area. Very pleasant terrace with little dining space. Lot of shops and supermarkets are nearby.

Ungt par

[10.00]

PRINCEP VIANA B

Very good!

Ungt par

[9.80]

PRINCEP VIANA B

Javier was very polite and helpful. Everything was fine with the apartment as well.

Eldre par

[9.40]

DIAGONALGLORIAS

We consider that the apartment was very confortable in general, well equipated and well situated (for us)

Reiser alene

[10.00]

PRINCEP VIANA A

Once more a pleasant stay in a lovely appartment
Våre leiligheter i Barcelona har 8,86 av 10 ut i fra 5196 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra kr 84 per natt.

ROSE

Område: - Gràcia

ROSE

5x - 3 Soverom - 90 m²

2

[9.8]

Fra / per natt

kr 676,00

APBCN

Område: - Poble Sec

APBCN

5x - 2 Soverom - 70 m²

9

[8.9]

Fra / per natt

kr 845,00

1416 THE GREEN BLOOMING APARTMENT

Område: - Sant Antoni

1416 THE GREEN BLOOMING APARTMENT

10x - 4 Soverom - 176 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 3 634,00

GRAND MARINA

Område: - Eixample Dret

GRAND MARINA

8x - 3 Soverom - 100 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 1 183,00

1223 POBLE NOU APARTMENT

Område: - Sant Martí

1223 POBLE NOU APARTMENT

6x - 2 Soverom - 75 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 1 014,00

Se på 1383 leiligheter i Barcelona
Mer informasjon

Leiligheter i Barcelona

Når det er snakk om komplette turist destinasjoner, vil Barcelona være på toppen av den listen. Den katalanske hovedstaden er en ren skjønnhet, ikke bare takket være dets utmerkede vær året rundt med også med dets arkitektur, strender, gater, torg... Leie leiligheter i Barcelona er en perfekt mate å utforske byen på da du vil kunne gjøre det samme som lokalinnbyggerene.

[Se mer]

Det beste av Barcelona

Hvis det er et navn synonymt med Barcelona er det den modernistiske arkitekten Antoni Gaudí, en visjonær og et geni som endret hele utseendet for Barcelona opg dets byggninger, med landemarker som Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà, bedre kjennt som La Pedrera. De to sistnevnte er lokalisert på den berømte Passeig de Gràcia gaten, en gate ledsaget av trær og moderne bygninger på hver side, ikke bare av Gaudí men også av andre arkitekter for hans tid, definert vært å se. Passeig de Gràcia ender der hvor den best berømte gaten i Barcelona starter; Ramblas, hvor du også kan finne det verdenskjennte markedet La Boquería. Gastronomi er en stor del av Barcelona takket være dets fantastiske Middelhavs retter og tapas restauranter som du kan finne overallt i byen.

De beste distriktene i Barcelona

Ramblas er lokalisert I gamle byen, et distrikt inndelt I tre deler: Raval, Det Gothiske Kvarteret og Born. Raval står ut med dets koselige cafeer og barer, men også med dets berømte samtidskuntst museum MACBA; Det Gothiske Kvarteret for dets gamle middelalderske gater og byens Katedral mens Born er berømt for å være Barcelonas bohemiske hjørne, en av de beste stedene å finne billige leiligheter i Barcelona på, hvor du også kan besøke Picasso Museet. Også, distriktet av Gràcia i den nordlige delen av byen er også et sted å nyte den sanne kjernen av byen utenfor turist mengdene, dette er også lokalisasjonen for den berømte Gràcia Festival om sommeren.

Når du skal komme til Barcelona

Barcelona er flott å besøke hele året rundt men det står ut spesiellt om våren og høsten, da det er færre turister og været er mildere. Selv om regnet oppstår spontært, er dette alikevel den beste tiden å besøke Barselona på.

Komme seg rundt i Barcelona

Du kan fly direkte til Barcelona-El Prat airport, kun et par mil unna byen, eller til den nærliggende Girona and Reus lufthavnen, hvor lavpris flyselskaper flyr til. Byen har et fantastisk offentlig transport nettverk, en av de beste i Europa, billig og effektivt, med metroer, busser og drosjer samt har det en utmerket turist buss som vil bringe deg til alle de viktige landemerkene. Kjøp de kombinerte transport bilettene og du vil kunne spare mye penger under ditt opphold i Barcelona.

Festivaler in Barcelona

Byen er perfekt å besøke under dets pågående festivaler, som for eksempel La Mercè i september, den tidligere nevnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi på den 23 april, samt er det viktige musikk festivaler som Sonar and Primavera Sound.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.