Punkter av interesse
Transport

Siste kommentarer av byen

Reiser alene

Jonathan (england)
[9.80]

Cristofor Columb Studio

Excellent apartment, comfortable, safe and quiet. Excellent shower! Close to the metro stop for Parallel

Familie

QUEMERAIS (frankrike)
[8.20]

MUSEU PICASSO 2

Confort assez sommaire. Problème avec la douche. La cafetière est à changer. Le canapé lit est aussi à changer

Familie

Marcin (polen)
[9.60]

EL RINCON DE LA CALMA EIXAMPLE

The apartment is perfectly located. The metro station is right around the corner, the same for the airport shuttle bus (really convenient). As for the apartment itself, we found there everything that we needed. What is more, Marta was always very helpful and tried her best to make our stay comfortable.

Eldre par

Sergio Restrepo (colombia)
[9.40]

PRINCEP VIANA A

Muy buena opcion de alojamiento, bien ubicado, comodo, con todos los servicios en buen estado.

Gruppe

narina (sveits)
[9.80]

RAMBLA- GÒTIC

L appartamento è situato in centro ma nonostante la vita notturna rimane un posto tranquillo ..ok per il supermercato adiacente alla porta d entrata ristoranti e bar sono vicini come anche si può andare a piedi per visite turistiche La strada è pedonale solo qualche eccezione per taxi Leandro è stato molto gentile La confezione Internet un po lenta per lavorare non è il massimo Lo consiglio ad una coppia ..famiglia o gruppo di amici

Familie

Lesroys (frankrike)
[8.00]

APART BIGRAMBLA

Family who wants to be close to the Rambla. Pleasant balcony/closed terrasse when it is nice out !
Våre leiligheter i Barcelona har 8,84 av 10 ut i fra 4519 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra kr 172 per natt.

LEPANT 1

Område: - Sagrada Familia

LEPANT 1

Leilighet

4x - 0 Soverom - 32 m²

1

[8.4]

Fra / per natt

kr 506,00

LEPANTO2

Område: - Sagrada Familia

LEPANTO2

Leilighet

3x - 1 Soverom - 30 m²

2

[8.5]

Fra / per natt

kr 506,00

FLORIDABLANCA Bed & Breakfast

Område: - Eixample Esquerre

FLORIDABLANCA Bed & Breakfast

Soverom

4x - 1 Soverom - 29 m²

5

[8.9]

Fra / per natt

kr 386,00

GAUDI'S TRIP

Område: - Sagrada Familia

GAUDI'S TRIP

Leilighet

8x - 3 Soverom - 83 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 772,00

New & Sunny apartment

Område: - Sant Martí

New & Sunny apartment

Leilighet

8x - 3 Soverom - 98 m²

1

[9.8]

Fra / per natt

kr 858,00

Se på 768 leiligheter i Barcelona
Mer informasjon

Leiligheter i Barcelona

Når det er snakk om komplette turist destinasjoner, vil Barcelona være på toppen av den listen. Den katalanske hovedstaden er en ren skjønnhet, ikke bare takket være dets utmerkede vær året rundt med også med dets arkitektur, strender, gater, torg... Leie leiligheter i Barcelona er en perfekt mate å utforske byen på da du vil kunne gjøre det samme som lokalinnbyggerene.

[Se mer]

Det beste av Barcelona

Hvis det er et navn synonymt med Barcelona er det den modernistiske arkitekten Antoni Gaudí, en visjonær og et geni som endret hele utseendet for Barcelona opg dets byggninger, med landemarker som Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà, bedre kjennt som La Pedrera. De to sistnevnte er lokalisert på den berømte Passeig de Gràcia gaten, en gate ledsaget av trær og moderne bygninger på hver side, ikke bare av Gaudí men også av andre arkitekter for hans tid, definert vært å se. Passeig de Gràcia ender der hvor den best berømte gaten i Barcelona starter; Ramblas, hvor du også kan finne det verdenskjennte markedet La Boquería. Gastronomi er en stor del av Barcelona takket være dets fantastiske Middelhavs retter og tapas restauranter som du kan finne overallt i byen.

De beste distriktene i Barcelona

Ramblas er lokalisert I gamle byen, et distrikt inndelt I tre deler: Raval, Det Gothiske Kvarteret og Born. Raval står ut med dets koselige cafeer og barer, men også med dets berømte samtidskuntst museum MACBA; Det Gothiske Kvarteret for dets gamle middelalderske gater og byens Katedral mens Born er berømt for å være Barcelonas bohemiske hjørne, en av de beste stedene å finne billige leiligheter i Barcelona på, hvor du også kan besøke Picasso Museet. Også, distriktet av Gràcia i den nordlige delen av byen er også et sted å nyte den sanne kjernen av byen utenfor turist mengdene, dette er også lokalisasjonen for den berømte Gràcia Festival om sommeren.

Når du skal komme til Barcelona

Barcelona er flott å besøke hele året rundt men det står ut spesiellt om våren og høsten, da det er færre turister og været er mildere. Selv om regnet oppstår spontært, er dette alikevel den beste tiden å besøke Barselona på.

Komme seg rundt i Barcelona

Du kan fly direkte til Barcelona-El Prat airport, kun et par mil unna byen, eller til den nærliggende Girona and Reus lufthavnen, hvor lavpris flyselskaper flyr til. Byen har et fantastisk offentlig transport nettverk, en av de beste i Europa, billig og effektivt, med metroer, busser og drosjer samt har det en utmerket turist buss som vil bringe deg til alle de viktige landemerkene. Kjøp de kombinerte transport bilettene og du vil kunne spare mye penger under ditt opphold i Barcelona.

Festivaler in Barcelona

Byen er perfekt å besøke under dets pågående festivaler, som for eksempel La Mercè i september, den tidligere nevnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi på den 23 april, samt er det viktige musikk festivaler som Sonar and Primavera Sound.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.