Stay the Only Way

Leiligheter i Barcelona

Umiddelbar reservering
24/7 Kundeservice
Garantert best pris
Reserver nå. betal senere.

ATICO ROSSELLO

Område: - Eixample Dret

ATICO ROSSELLO

Leilighet

4x - 1 Soverom - 35 m²

24

[8.8]

Fra / per natt

kr 310

CENTE ATLANTIDA

Område: - Barceloneta

CENTE ATLANTIDA

Leilighet

4x - 1 Soverom - 35 m²

6

[8.7]

Fra / per natt

kr 309

SANTA CATERINA2

Område: - Santa Caterina

SANTA CATERINA2

Leilighet

4x - 0 Soverom - 37 m²

1

[9.6]

Fra / per natt

kr 309

CENTER ALCANAR

Område: - Barceloneta

CENTER ALCANAR

Leilighet

4x - 1 Soverom - 35 m²

5

[8.0]

Fra / per natt

kr 309

SANTA CATERINA1

Område: - Santa Caterina

SANTA CATERINA1

Leilighet

4x - 0 Soverom - 30 m²

6

[8.2]

Fra / per natt

kr 309

Se på 1474 leiligheter i Barcelona
Punkter av interesse
Transport

Siste kommentarer av byen

Familie

[8,4]

CASA MONTJUÏC 2

En bra leilighet, sentral beliggenhet og veldig hyggelig kontaktperson.

Group

[8,8]

BARCELONETA

The apartment is very sweet and comfortable. The location is excellent for going to the beach and to get places of tourist interest. Also you can move easily on foot and in the surroundings there are many shops, food and non.

Group

[8,2]

BAILEN

Everythingis ok, good location.

Group

[9,4]

HOLIDAYS IN BAR

Apartamento totalmente recomendable! Excelente ubicacion, a 5 minutos de las ramblas. Desde el momento de hacer la reserva, Rosamari (la dueña) se pone en contacto contigo para concretar todas las cosas y explicarte todo lo necesario (se agradece cuando contratas por internet). El apartamento tiene todas las comodidades y esta decorado con mucho gusto. A la llegada la señora Emilia (conserje del portal) muy atentamente hace la entrega de llaves y te muestra la vivienda, estando a nuestra disposicion en caso de tener algun problema. En resumen, tengo claro donde alojarme en caso de volver a BCN.

Young couple

[8,8]

SANTS APART.

The flat is clean. Located 2 minutes from Barna Sants Station. Our stay was good and we might come back again.

Family

[8,4]

2-2

Good apartment on an excellent location
Våre leiligheter i Barcelona har 8,60 av 10 ut i fra 4227 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra 111,45 kr per natt.
Mer informasjon

Leiligheter i Barcelona

Når det er snakk om komplette turist destinasjoner, vil Barcelona være på toppen av den listen. Den katalanske hovedstaden er en ren skjønnhet, ikke bare takket være dets utmerkede vær året rundt med også med dets arkitektur, strender, gater, torg... Leie leiligheter i Barcelona er en perfekt mate å utforske byen på da du vil kunne gjøre det samme som lokalinnbyggerene.

[Se mer]

Det beste av Barcelona

Hvis det er et navn synonymt med Barcelona er det den modernistiske arkitekten Antoni Gaudí, en visjonær og et geni som endret hele utseendet for Barcelona opg dets byggninger, med landemarker som Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà, bedre kjennt som La Pedrera. De to sistnevnte er lokalisert på den berømte Passeig de Gràcia gaten, en gate ledsaget av trær og moderne bygninger på hver side, ikke bare av Gaudí men også av andre arkitekter for hans tid, definert vært å se. Passeig de Gràcia ender der hvor den best berømte gaten i Barcelona starter; Ramblas, hvor du også kan finne det verdenskjennte markedet La Boquería. Gastronomi er en stor del av Barcelona takket være dets fantastiske Middelhavs retter og tapas restauranter som du kan finne overallt i byen.

De beste distriktene i Barcelona

Ramblas er lokalisert I gamle byen, et distrikt inndelt I tre deler: Raval, Det Gothiske Kvarteret og Born. Raval står ut med dets koselige cafeer og barer, men også med dets berømte samtidskuntst museum MACBA; Det Gothiske Kvarteret for dets gamle middelalderske gater og byens Katedral mens Born er berømt for å være Barcelonas bohemiske hjørne, en av de beste stedene å finne billige leiligheter i Barcelona på, hvor du også kan besøke Picasso Museet. Også, distriktet av Gràcia i den nordlige delen av byen er også et sted å nyte den sanne kjernen av byen utenfor turist mengdene, dette er også lokalisasjonen for den berømte Gràcia Festival om sommeren.

Når du skal komme til Barcelona

Barcelona er flott å besøke hele året rundt men det står ut spesiellt om våren og høsten, da det er færre turister og været er mildere. Selv om regnet oppstår spontært, er dette alikevel den beste tiden å besøke Barselona på.

Komme seg rundt i Barcelona

Du kan fly direkte til Barcelona-El Prat airport, kun et par mil unna byen, eller til den nærliggende Girona and Reus lufthavnen, hvor lavpris flyselskaper flyr til. Byen har et fantastisk offentlig transport nettverk, en av de beste i Europa, billig og effektivt, med metroer, busser og drosjer samt har det en utmerket turist buss som vil bringe deg til alle de viktige landemerkene. Kjøp de kombinerte transport bilettene og du vil kunne spare mye penger under ditt opphold i Barcelona.

Festivaler in Barcelona

Byen er perfekt å besøke under dets pågående festivaler, som for eksempel La Mercè i september, den tidligere nevnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi på den 23 april, samt er det viktige musikk festivaler som Sonar and Primavera Sound.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.