Punkter av interesse
Transport

Siste kommentarer av byen

Familie

Katarzyna (polen)
[10.00]

PETXINA GOTICO

The location of the apartment is ideal. The apartment has everything you need for a comfortable and pleasant stay. Moreover, the owner is a very helpful and friendly person. Next time in Barcelona, we will definitely choose this place again as we really felt there at home.

Familie

Eva (italia)
[8.80]

TARRADELLAS A

L'appartamento si trova vicino alla linea blu della metro da cui si può raggiungere facilmente ogni angolo della città.

Eldre par

Viorica Izvoranu (romania)
[10.00]

PRINCEP VIANA A

Everything was perfect,good position,the apartment had everything that you could need.

Eldre par

monica (italia)
[9.80]

PRINCEP VIANA B

consiglio vivamente questo appartamento sia per la gentilezza e disponibilità del proprietario, sia per la pulizia,la tranquillità della casa

Gruppe

Laura (italia)
[9.80]

BCN SGA FAMILIA

Appartamento bellissimo, pulito, ricco di molti utensili. Le persone di riferimento sono gentilissime, sempre disponibili! È stato veramente un bel soggiorno.

Ungt par

Mariusz & Ewelina (irland)
[10.00]

Placa Espanya Romantic apartment

Bardzo dobra lokalizacja. Trzy minuty piechotą do Placa d'Espanya gdzie mamy stacje Metra linia L3 (Park Gaudiego, Port Vell),pociąg do Montserrat, magiczną fontanne i przystanek Aerobus (bezpośrednie połączenie z lotniskiem co 5 min). Apartament czysty, dobrze wyposażony. Cicha i spokojna okolica. Miła osoba kontaktowa. Polecamy.
Våre leiligheter i Barcelona har 8,83 av 10 ut i fra 4510 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra kr 172 per natt.

FREIXURES A

Område: - Santa Caterina

FREIXURES A

Leilighet

2x - 0 Soverom - 30 m²

2

[9.8]

Fra / per natt

kr 643,00

BOLERO BCN

Område: - Gòtic

BOLERO BCN

Leilighet

6x - 2 Soverom - 53 m²

23

[8.8]

Fra / per natt

kr 635,00

RELLOTGE RAMBLA

Område: - Gòtic

RELLOTGE RAMBLA

Leilighet

12x - 5 Soverom - 120 m²

4

[8.7]

Fra / per natt

kr 2 145,00

EL RINCON DE LA CALMA EIXAMPLE

Område: - Eixample Esquerre

EL RINCON DE LA CALMA EIXAMPLE

Leilighet

4x - 1 Soverom - 55 m²

6

[9.3]

Fra / per natt

kr 600,00

RELLOTGE GOTIC

Område: - Gòtic

RELLOTGE GOTIC

Leilighet

12x - 4 Soverom - 120 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 2 145,00

Se på 769 leiligheter i Barcelona
Mer informasjon

Leiligheter i Barcelona

Når det er snakk om komplette turist destinasjoner, vil Barcelona være på toppen av den listen. Den katalanske hovedstaden er en ren skjønnhet, ikke bare takket være dets utmerkede vær året rundt med også med dets arkitektur, strender, gater, torg... Leie leiligheter i Barcelona er en perfekt mate å utforske byen på da du vil kunne gjøre det samme som lokalinnbyggerene.

[Se mer]

Det beste av Barcelona

Hvis det er et navn synonymt med Barcelona er det den modernistiske arkitekten Antoni Gaudí, en visjonær og et geni som endret hele utseendet for Barcelona opg dets byggninger, med landemarker som Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà, bedre kjennt som La Pedrera. De to sistnevnte er lokalisert på den berømte Passeig de Gràcia gaten, en gate ledsaget av trær og moderne bygninger på hver side, ikke bare av Gaudí men også av andre arkitekter for hans tid, definert vært å se. Passeig de Gràcia ender der hvor den best berømte gaten i Barcelona starter; Ramblas, hvor du også kan finne det verdenskjennte markedet La Boquería. Gastronomi er en stor del av Barcelona takket være dets fantastiske Middelhavs retter og tapas restauranter som du kan finne overallt i byen.

De beste distriktene i Barcelona

Ramblas er lokalisert I gamle byen, et distrikt inndelt I tre deler: Raval, Det Gothiske Kvarteret og Born. Raval står ut med dets koselige cafeer og barer, men også med dets berømte samtidskuntst museum MACBA; Det Gothiske Kvarteret for dets gamle middelalderske gater og byens Katedral mens Born er berømt for å være Barcelonas bohemiske hjørne, en av de beste stedene å finne billige leiligheter i Barcelona på, hvor du også kan besøke Picasso Museet. Også, distriktet av Gràcia i den nordlige delen av byen er også et sted å nyte den sanne kjernen av byen utenfor turist mengdene, dette er også lokalisasjonen for den berømte Gràcia Festival om sommeren.

Når du skal komme til Barcelona

Barcelona er flott å besøke hele året rundt men det står ut spesiellt om våren og høsten, da det er færre turister og været er mildere. Selv om regnet oppstår spontært, er dette alikevel den beste tiden å besøke Barselona på.

Komme seg rundt i Barcelona

Du kan fly direkte til Barcelona-El Prat airport, kun et par mil unna byen, eller til den nærliggende Girona and Reus lufthavnen, hvor lavpris flyselskaper flyr til. Byen har et fantastisk offentlig transport nettverk, en av de beste i Europa, billig og effektivt, med metroer, busser og drosjer samt har det en utmerket turist buss som vil bringe deg til alle de viktige landemerkene. Kjøp de kombinerte transport bilettene og du vil kunne spare mye penger under ditt opphold i Barcelona.

Festivaler in Barcelona

Byen er perfekt å besøke under dets pågående festivaler, som for eksempel La Mercè i september, den tidligere nevnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi på den 23 april, samt er det viktige musikk festivaler som Sonar and Primavera Sound.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.