Stay the Only Way

Leiligheter i Barcelona

Umiddelbar reservering
24/7 Kundeservice
Garantert best pris
Reserver nå. betal senere.

Placa Espanya Romantic apartment

Område: - Sants-MontjuïC

Placa Espanya Romantic apartment

4x - 2 Soverom - 50 m²

3

[9.7]

Fra / per natt

kr 396,00

GAUDI SUITES II

Område: - Eixample Dret

GAUDI SUITES II

4x - 1 Soverom - 55 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 501,00

GRAN DE GRÀCIA

Område: - Gràcia

GRAN DE GRÀCIA

4x - 1 Soverom - 45 m²

2

[9.1]

Fra / per natt

kr 590,00

VOLTA DEL BORN

Område: - El Born

VOLTA DEL BORN

3x - 0 Soverom - 35 m²

21

[8.8]

Fra / per natt

kr 285,00

Maravilloso apartamento de lujo

Område: - Horta

Maravilloso apartamento de lujo

9x - 4 Soverom - 200 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 2 615,00

Se på 1251 leiligheter i Barcelona
Punkter av interesse
Transport

Siste kommentarer av byen

[8.00]

SUNNY HOME

Veldig fin terrasse.

[8.20]

NEW FUTBOL 8

Ganske ny og moderne innredning. Kort avstand til metro som er en fantastisk måte å forflytte seg på. Gode senger.

[7.40]

AVINYO B- HUTB-003908

Senge tøyet luktet sur og det var huller i. Og vi måtte be om ekstra handkler. Bør være to senge sett pr dobbelt seng også. Ikke alle er par. Det var ikke wifi på alle soverom. Bare det første. Og det er 4 rom der. Litt vanskelig å skjønne hvor leiligheten var, da porten var tagget og stygg.

[9.80]

A 24 P-1 La Rambla Wonderful apartment

Midt i sentrum av alt! Gangavstand til stranda og La Rambla'en. Spisesteder og butikker rett i nærheten. Stor, egen uteplass og romslig leilighet. Vi var 4 damer på tur og alle var generelt fornøyd, vi var mest opptatt av beliggenheten.

[9.40]

MUSEU PICASSO 3

Very satisfied. Apartment located in the best area in Barcelona.

[9.40]

MILANS I

Vi er svært fornøyd med leiligheta. Det var rent og pent, god plass og bra utstyrt. Kontaktpersoner var blid og hyggelig. God service. Beliggenheten var bra, sentralt og lett tilgjengelig.
Våre leiligheter i Barcelona har 8,85 av 10 ut i fra 5484 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra kr 135 per natt.
Mer informasjon

Leiligheter i Barcelona

Når det er snakk om komplette turist destinasjoner, vil Barcelona være på toppen av den listen. Den katalanske hovedstaden er en ren skjønnhet, ikke bare takket være dets utmerkede vær året rundt med også med dets arkitektur, strender, gater, torg... Leie leiligheter i Barcelona er en perfekt mate å utforske byen på da du vil kunne gjøre det samme som lokalinnbyggerene.

[Se mer]

Det beste av Barcelona

Hvis det er et navn synonymt med Barcelona er det den modernistiske arkitekten Antoni Gaudí, en visjonær og et geni som endret hele utseendet for Barcelona opg dets byggninger, med landemarker som Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà, bedre kjennt som La Pedrera. De to sistnevnte er lokalisert på den berømte Passeig de Gràcia gaten, en gate ledsaget av trær og moderne bygninger på hver side, ikke bare av Gaudí men også av andre arkitekter for hans tid, definert vært å se. Passeig de Gràcia ender der hvor den best berømte gaten i Barcelona starter; Ramblas, hvor du også kan finne det verdenskjennte markedet La Boquería. Gastronomi er en stor del av Barcelona takket være dets fantastiske Middelhavs retter og tapas restauranter som du kan finne overallt i byen.

De beste distriktene i Barcelona

Ramblas er lokalisert I gamle byen, et distrikt inndelt I tre deler: Raval, Det Gothiske Kvarteret og Born. Raval står ut med dets koselige cafeer og barer, men også med dets berømte samtidskuntst museum MACBA; Det Gothiske Kvarteret for dets gamle middelalderske gater og byens Katedral mens Born er berømt for å være Barcelonas bohemiske hjørne, en av de beste stedene å finne billige leiligheter i Barcelona på, hvor du også kan besøke Picasso Museet. Også, distriktet av Gràcia i den nordlige delen av byen er også et sted å nyte den sanne kjernen av byen utenfor turist mengdene, dette er også lokalisasjonen for den berømte Gràcia Festival om sommeren.

Når du skal komme til Barcelona

Barcelona er flott å besøke hele året rundt men det står ut spesiellt om våren og høsten, da det er færre turister og været er mildere. Selv om regnet oppstår spontært, er dette alikevel den beste tiden å besøke Barselona på.

Komme seg rundt i Barcelona

Du kan fly direkte til Barcelona-El Prat airport, kun et par mil unna byen, eller til den nærliggende Girona and Reus lufthavnen, hvor lavpris flyselskaper flyr til. Byen har et fantastisk offentlig transport nettverk, en av de beste i Europa, billig og effektivt, med metroer, busser og drosjer samt har det en utmerket turist buss som vil bringe deg til alle de viktige landemerkene. Kjøp de kombinerte transport bilettene og du vil kunne spare mye penger under ditt opphold i Barcelona.

Festivaler in Barcelona

Byen er perfekt å besøke under dets pågående festivaler, som for eksempel La Mercè i september, den tidligere nevnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi på den 23 april, samt er det viktige musikk festivaler som Sonar and Primavera Sound.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.