Siste kommentarer av byen

Reiser alene

Renate (tyskland)
[9,8]

PALERMO SOHO 1

Hübsch und praktisch möbliertes Apartment, geschmackvolles Design der Möbel und der deko. Bett mit sehr guter Matratze und vielen sehr guten Kopfkissen. Chipkarte zum Aufladen für Bus und Metro ist vorhanden , ebenso ein handy, beides lädt man dann auf, je nach Bedarf. Festnetz gratis für Anrufe in Buenos .Aires. Die Lage ist sehr gut, der jardin botanico wunderbar für morgendliche Spaziergänge . Alle Geschäfte, die man braucht in der Nähe, ebenso die Bushaltestellen. Pablo ist ein sympathischer Gastgeber. Ein sehr angenehmer Aufenthalt.

Reiser alene

Uwe (tyskland)
[10]

ABASTOTANGO

Alltags the best

Eldre par

Arnaldo de Oliveira (brasil)
[9,4]

CORRIENTES 900

Pelo preço pago, o imóvel superou em muito a nossa expectativa.

Gruppe

Bruno Maciel (brasil)
[9,6]

ULTIMATE FLAT

Good Location Value for Money The apartment is new (remodelated) and clean Contact Person is very kind and helpful

Gruppe

Maria Eugenia Artigas (brasil)
[10]

STUDIO RECOLETA

O Apartamento é ótimo, a localização é excelente e o dono do apartamento, o Carlos é a pessoa mais gentil que eu já conheci. Ele nos esperou e nos ajudou em todas as situações. Quero voltar em breve.

Eldre par

Willi Mertens (tyskland)
[8,4]

SOHO VIEW 1

alles in allem ein sehr guter aufenthalt, die kontaktpersonen waren sehr nett und hilfsbereit, hatten aber auch kein problem, da wir spanisch sprechen. Die gegend ideal, nicht direkt im zentrum, aber nahe genug dran.
Våre leiligheter i Buenos Aires har 9,1 av 10 ut i fra 196 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 184 per natt.

OBELISCO

Område: - Centro

OBELISCO

Leilighet

3x - 1 Soverom - 35 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 368

JULIÁN ALVAREZ

Område: - Palermo Viejo

JULIÁN ALVAREZ

Leilighet

2x - 0 Soverom - 34 m²

6

[9.1]

Fra / per natt

nok 239

CERVIÑO 7

Område: - San Justo

CERVIÑO 7

Leilighet

2x - 0 Soverom - 30 m²

1

[8.8]

Fra / per natt

nok 184

CERVIÑO 5

Område: - Palermo Chico

CERVIÑO 5

Leilighet

2x - 0 Soverom - 30 m²

2

[9.1]

Fra / per natt

nok 230

ALTO PALERMO 2

Område: - Palermo Viejo

ALTO PALERMO 2

Leilighet

2x - 0 Soverom - 30 m²

2

[8.3]

Fra / per natt

nok 371

Se på 153 leiligheter i Buenos Aires

Leiligheter i Buenos Aires – budsjettvennlig overnatting

Buenos Aires har et europeisk preg over seg med ornamenterte fasader og en rik historie, men alt er tillagt en lidenskapelig latinamerikansk vri. De travle avenyene bugner av fargerike severdigheter, vennlige ansikter og en stilblanding av gammelt og nytt. Byen gir en ekte følelse av liv som danser forbi små lokale kaféer, trendy restauranter og gateboder som oser av liflige dufter. Det er ikke underlig at byen som oppfant tango har en oppjaget, bekymringsløs rytme som knyttes sammen med en intens latinamerikansk livsstil. Under alt dette ligger en samtidsutvikling som har blomstret de siste årene og inkluderer et hedonistisk natteliv, en bråte muligheter for designershopping og en eksperimentell blanding fra alle verdens kjøkken. Opplev den livlige atmosfæren med en av våre leiligheter i Buenos Aires. Vi har en rekke rimelige leiligheter og stilfulle utleieobjekter til enhver anledning.

Leiligheter i Buenos Aires – Overnatting i Buenos Aires

Den perfekte dagen i Buenos Aires

Start dagen med å besøke en av de mange utendørs loppemarkedene som ligger spredt rundt i byen. Her på disse livlige, kulturelle stedene kan du finne hjemmelaget brukskunst i tillegg til frisk frukt og grønnsaker du kan gå å knaske på resten av dagen. For å holde deg gående, husk å få i deg litt frokost fra en av matbodene.

Så kan du ta turen til parken for å slappe av noen timer med venner og nippe til mate, en bitter te som er populær blant lokalbefolkningen. Prøv Rosedal-parken eller Bosques de Palermo, begge med mange grøntområder som er perfekte til å slappe av. Hvis du føler for det, kan du ta med deg et musikkinstrument og klaske litt kreativitet på dagen, eller, hvis ikke det er mulig, slå deg sammen med lokale gateartister og trekk til deg den levende atmosfæren.

Når du har brukt nok tid på å ligge i parken så er det videre til musikkarrangementer spredt rundt i bygatene. Konserter er en stor del av lokallivet i Buenos Aires, og du finner et band som spiller på stort sett hvert eneste gatehjørne. Du kan prøve en bar eller en avslappende kafé for å høre noen låter, eller – alternativt, ta turen til en av de store nattklubbene som kan skilte med et utvalg DJs fra hele verden.

Avslutt dagen i en av våre leiligheter i Buenos Aires, her får du deg godt tiltrengt søvn før du begynner på nytt igjen neste dag.

Gravlunder og konserthus – hva bør du gjøre i Buenos Aires

 • Colon teateret Buenos Aires – dette imponerende operahuset ble av National Geographic kåret til verdens tredje beste av sitt slag. Og var ikke det en tilstrekkelig utmerkelse så har det også blitt kåret til en av de fem konserthusene i verden med best akustikk.
 • Gravlunden La Recoleta - Ligger i det historiske Recoleta nabolaget, denne gravlunden har noen imponerende monumenter dedikert til noen av Argentinas mest kjente ansikter.
 • MALBA – også kjent som det Latinamerikanske museet i Buenos Aires. MALBA ligger inne i et iøynefallende samtidsbygg og har utstilt noe av landets fineste arbeider av moderne kunst.
 • La Boca, Buenos Aires - med en rik europeisk vri, dette fargerike nabolaget er et galleri av levende flerfargede hus og trange smug.
 • Tres de Febrero parken – denne urbane parken kalles også Bosques de Palermo, parkens frodige grøntanlegg strekker seg over 1200 mål. Parken har mange innsjøer, gangveier og skjulte perler som kan nytes.
 • Plaza de Mayo – Lokalisert i hjerte av nabolaget Monserrat midt i Buenos Aires, hovedplassen er karakterisktisk med sine imponerende monumenter og historiske statuer.
 • Museo Nacional de Bellas Artes (Det nasjonale kunstmuseet) – En av Buenos Aires’ fremste museer, Bellas Artes stiller ut kjente malerier fra hele verden.
 • Casa Rosada – Residensen til Argentinas president, palasset i et gjennomført design flankert med høye bueganger og intrikat detaljrikdom.
 • Barolo palasset – En gang i tiden var dette palasset den høyeste bygningen i Sør-Amerika. I dag er det et imponerende landemerke med utsikt over bydelen Monserrat. Bygget benyttes som kontorbygning.
 • Obelisco de Buenos Aires – dette høyreiste historiske monumentet står som et ikon over Buenos Aires. Obelisken står stolt på Plaza de la Republica, den ble bygget for å feire byens 400-års jubileum.
 • Buenos Aires Metropolitan Katedral - Denne store katedralen med høye søyler og ornamentert eksteriør holder et voktende øye over Plaza de Mayo.
 • Fortabat kunstsamling – Et annet kunstmuseum, Fortabat-samlingen viser kunst fra verdenskjente kunstnere i sin permanente- og sine midlertidige utstillinger.
 • Plaza Dorrego – ligger i hjerte av San Telmo, denne frodige plassen omkranset av trær er midtpunktet i det som engang var boligstrøket i Buenos Aires.
 • Kafé Tortoni - ligger på Avenida de Mayo, dette kaffehuset ble grunnlagt i 1858 av en fransk innvandrer. I dag er det en av byens mest populære steder for å få seg en kopp kaffe.
 • Buenos Aires Zoo – strekker seg over 180 mål, byens dyrehage har en samling av mer enn 2500 forskjellige dyrearter, mange arter med opprinnelse fra Sør-Amerika

Mange av våre leiligheter i Buenos Aires har utsikt mot disse populære attraksjonene, det gir deg et perfekt sted å være hvis du er ute etter å utforske alt som skjer sentralt i byen.

Overnatting i Buenos Aires

Overalt i de kulturelle gatene i Buenos Aires er det steder å overnatte som gir et innblikk i byens livlige livsstil. Luksushoteller tilbyr rimelig overnatting langs de rustikke gatene, og gamle, gotiske bygninger huser stilige leiligheter med utsikt over et imponerende bybilde. Overnattingsmulighetene i Buenos Aires er særdeles overkommelig, og de komfortable vandrerhjemmene og feriehyblene er innen gangavstand til alle byens hovedattraksjoner. De er i tillegg aldri langt borte fra en delikat autentisk restaurant eller en livlig bar heller.

Buenos Aires er bare en busstur fra flyplassen

Buenos Aires Ezeiza flyplass er ikke langt fra byens sentrum og det er flere måter å komme seg inn til byen på. Først og fremst kan du hive deg på en av shuttle-bussene som kjører jevnlig fra flyplassen inn til buss-stasjonen i sentrum. Du vil nok være avhengig av å reise videre med undergrunnsbane eller taxi til endelig destinasjon dersom du ankommer med buss. Alternativt så er en virkelig billig mulighet – å hoppe på en lokal buss som kjører fra flyplassen til togstasjonen Monte Grande eller Plaza de Mayo. Om kollektivtransport ikke er din greie så finnes det flere taxi- og bilutleietjenester på flyplassen, bare spør i informasjonsskranken.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.