Siste kommentarer av byen

Familie

Nacer. Hechehouche (usa)
[10]

ABOU SAID

The hosting owners we found that they are excellent, and communicative; at our request they had accommodated several of other needs we had such as transfer back and forth to the airport for a very fair extra charge. Great Landlord and place!

Ungt par

slim (tunisia)
[8]

ABOU SAID

c bien comme decrit sur l´annonce

Reiser alene

Abdul (storbritannia)
[10]

ABOU SAID

The owner was very nice and welcoming.

Ungt par

Osman Rafael (italia)
[9,4]

MARINA-CASA

I proprietari dell'appartamento gentili, educati e disponibili. Davvero gente speciale. L'appartamento pulito, elegante e comodo. Ci siamo trovati molto bene. Speriamo di ritornare il più presto possibile.

Ungt par

Nikky (sveits)
[7,9]

LOFT MAARIF

the sun shines nicely on the terasse all day Long. 20min. walk to the beach.

Reiser alene

hamad almaamari (oman)
[9,2]

ORANGE-ROSE

Not good
Våre leiligheter i Casablanca har 8,7 av 10 ut i fra 37 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra 23 per natt.

ROM 2

Område: - Anfa

ROM 2

Leilighet

6x - 2 Soverom - 110 m²

[0.0]

Fra / per natt

80

AIRAM

Område: - Mers Sultan

AIRAM

Leilighet

4x - 1 Soverom - 62 m²

[0.0]

Fra / per natt

60

ABOU SAID

Område: - Bourgogne

ABOU SAID

Leilighet

5x - 1 Soverom - 50 m²

12

[8.8]

Fra / per natt

40

JOUM

Område: - Maarif

JOUM

Leilighet

4x - 1 Soverom - 55 m²

[0.0]

Fra / per natt

45

BLANC-BLANC

Område: - Anfa

BLANC-BLANC

Leilighet

4x - 2 Soverom - 55 m²

[0.0]

Fra / per natt

90

Se på 21 leiligheter i Casablanca

Leiligheter i Casablanca - Billige ferieleiligheter

Casablanca er det kulturelle og økonomiske sentrum av Marokko. Byen er det moderne og industrielle motstykket til landets andre store byer og tilbyr et landskap full av kontraster. Her vil du finne massevis av kunstgallerier fylt opp med de siste verkene fra internasjonale talenter, designerbutikker og restauranter som tilbyr toppkvalitets kulinariske opplevelser. Casablanca er byen av glitrende lys og håp, med en tung vestlig vri. Det er mye liv rundt barene, strendene og de trendy klubbene, men det finnes også en tung dose av tradisjonell marokkansk kultur. Sammen med alle de moderne fasadene og futuristiske hyllester, finnes det en samling av Hispano-mauriske arkitektoniske underverk rundt i hele byen, samt art-deco mesterverker og utrolig ornamenterte moskeer. Bla gjennom vår samling av Casablanca leiligheter for å finne det perfekte stedet å bo mens du utforsker byen og dens mange sider.

Topp fem ting å gjøre i Casablanca

  • Hassan II-moskeen - lokalt kjent som Grande Mosquee Hassan II. Denne moskeen er den største av sitt slag i hele Afrika, samt at den holder tittelen som den syvende største moskeen i verden. Dens minaret stiger 210 meter opp mot himmelen, og dens utpregede eksteriør er alene vel verdt besøket.
  • Casablanca-katedralen – Denne utrolige futuristiske kirken av ‘Jesus hellige hjerte’ ble bygd i 1930 av Paul Tournon, og var en gang i tiden en romersk-katolske kirke. Dens rene hvite design tilbyr en skarp kontrast til Casablancas evige blå himmel.
  • Maarif - Kanskje det mest populære området i Casablanca. Maarif viser alle de beste tingene byen har å by på; fra en rekke barer, kafeer og klubber, til gallerier, autentiske restauranter og kulturelle bygninger.
  • Casablanca Twin Center - Dette komplekset bestående av to spisse skyskrapere ser ut som noe fra fremtiden, og kan skryte av å ha 28 etasjer hver, som tilbyr en fantastisk utsikt over byen. De sammenfatter Casablancas futuristiske sjarm.
  • Casablanca Technopark - Casablanca er et stort forretningssenter, og dette informasjonsteknologi-komplekset er hjem til noen av de største selskapene i landet.

Våre leiligheter i Casablanca ligger spredt rundt i byen og menger seg med både det futuristiske landskapet i byen og dens tradisjonelle motstykke.

Leiligheter i Casablanca – Overnatting i Casablanca

Hvordan tilbringe en dag i Casablanca

Casablanca tilbyr en eklektisk blanding av kultur og næringsliv, så mye at det er vanskelig å vite hvor eller hvordan man skal begynne å utforske. Om du ønsker å nyte en tradisjonell dag i byen, så vil dette være et godt utgangspunkt for din reiserute.

Start med å stikke til hovedmarkedet, som ligger i midten av byen. Her vil du finne en labyrint av boder stablet høyt med lokale varer. Marokkanske gateselgere selger sine varer i den travle atmosfæren, fra sesongens ferske grønnsaker og krydder til håndlagde klær og skinnende kuriositeter. Hvis du er en ivrig fotograf, er dette det perfekte stedet å fange lydene, luktene, og severdighetene i Marokko fra ett livlig knutepunkt. Det finnes nok av te-selgere og gate-matboder rundt omkring i området slik at du kan ta deg en deilig lunsj for å holde deg gående gjennom dagen.

Etter all spenningen som kommer med all prutingen og kjøpingen på markedet, er det på tide å besøke en tradisjonell hammam for å slappe av og lene seg tilbake. Stikk til Hammam Ziani, en av de eldste og mest populære badehusene i byen. Inne vil du bli tilbudt oppkvikkende massasjer, og de tradisjonelle vaskeritualene utført av lokalbefolkningen.

Når kvelden begynner, våkner Casablanca til liv med en flom av lys, barer og store folkemengder. Det er den perfekte tiden for å dra ut å oppleve den ungdommelige atmosfæren i byen, og bli med lokalbefolkningen på en drink og en matbit. For en unik opplevelse, ta et bord på Ricks Café, som henter sin inspirasjon fra pianobaren i den populære filmen ‘Casablanca’. Hver søndag har de en pianokveld etterfulgt av jazz-opptredener, som du kan nyte med en middag eller en cocktail i baren.

Å komme under huden av Casablanca og utforske byen som en lokal er veldig enkelt. Husk å booke en av våre Casablanca leiligheter for den ultimate lokale opplevelsen.

Pirater og portugisere – Casablanca sin fascinerende historie

Casablanca sitter nå på tuftene av middelalderbyen Anfa, som nå utgjør ett av byens travle forsteder. I løpet av det 7. og 8. århundre vokste byen som et Berber fyrstedømme. Islam ble omfavnet, men nye regler og forskrifter ble laget for å passe behovene og ønskene til lokalbefolkningen.

Senere, i det 13. århundre, ble byen regjert av Marīnidene etter et arabisk opprør og en hellig krig, men kort tid etter ble byen uavhengig takket være det svekkede dynastiet. I det 15. århundre, kort tid etter at byen ble berømt for sine pirat-krumspring, sendte portugiserne inn 10.000 soldater for å okkupere byen. Dette var ikke nok til å stoppe piratvirksomheten, og det vokste senere opp igjen før portugiserne kom tilbake for å ødelegge det helt.

I det 16. århundre ble byen gjenoppbygd fra grunnen og omdøpt Casa Branca av portugiserne, men dette varte ikke lenge. De muslimske stammene som omringet området var raske til å angripe det nye portugisiske herredømmet, og okkupantene forlot byen i slutten av det 18. århundre etter at et jordskjelv forårsaket store ødeleggelser i byen. Byen ble gjenoppbygd igjen, med en sentral moské, en hammam, og et nytt fort. Navnet Casablanca kom fra spanjolene, som oversatte dens eldgamle navn fra det 16. århundre.

Overnatting i Casablanca

Casablanca er fylt av en kulturell stil og en livlig atmosfære som bare finnes i denne delen av verden. Overnattingsmulighetene i Casablanca er en del av denne fantastiske auraen som er en eklektisk blanding av førsteklasses tradisjonelle hoteller som bukter seg rundt pittoreske gårdsrom med utsikt over en fantastisk natur. I tillegg er det mange vandrerhjem som gir enkel tilgang til byens natteliv, og mange rimelige leiligheter som gir god innsikt i lokallivet. Samme hvilken type overnatting du velger så vil du oppdage Casablancas hemmeligheter ganske raskt.

Vel fremme i Casablanca - turen fra flyplassen til sentrum

Casablanca får mange av sine tilreisende via Mohammed V Internasjonale flyplass, som ligger ca. 25 km fra sentrum av byen. Det finnes en rekke måter du kan komme deg inn i byen fra terminalene. Det finnes en busstjeneste som går fra utenfor flyplassen, rett inn i sentrum av byen med en rekke stopp underveis. Alternativt kan du hoppe på toget, noe som er raskere hvis du reiser i rushtiden. Du kan også ta en taxi fra rett utenfor terminalene, men sørg for at dere blir enige om en pris før reisen starter.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.