Siste kommentarer av byen

Eldre par

Ross McDonnell (australia)
[9,8]

STUDIO KATE

Great location, very comfortable and clean. The owner was very helpful in locating and settling us into the apartment and city. The apartment is right in the centre of the old city and is newly renovated with modern facilities.

Familie

Montserrat Anchuelo Calzada (spania)
[10]

Jacky Dubrovnik

Es un apartamento muy cómodo. La propietaria encantadora, muy amable.Bien comunicado con el centro de Dubrovnik. A un paso de un supermercado. Y a un paseito de nada de la playa.

Reiser alene

Catherine Bostian (usa)
[10]

CAMPARA 1

Very much enjoyed the location and the accommodations... convenient to everything and also public transport. Very clean and quiet. Contact was wonderful and helpful to get my bearings once I arrived. I will look to this site to book again. Very happy!

Familie

Thierry Cortès (frankrike)
[10]

HOME AWAY HOME

Superbe appartement avec vue imprenable..Accueil chaleureux de la part de Paula et sa famille.. Merci à Paula qui nous a fourni des informations précieuses sur Dubrovnik. Appartement idéal pour une famille.

Ungt par

Uri i Marta (spania)
[9,4]

Rooms Raic- Studio Apartment-Lavander

Muy buenas vistas desde la guardilla

Familie

Salla Uotila (finland)
[9]

PREVISIC

Maisema oli mahtava ja isäntäperhe oli todella ystävällinen ja auttavainen. He tekivät kaikkensa sadakseen meidät viihtymään, esim. käyttivät autolla kaupassa tulopäivänä, ja toivat vihanneksia omasta puutarhastaan. Kahvinkeitin oli iloinen yllätys.
Våre leiligheter i Dubrovnik har 9,2 av 10 ut i fra 366 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 156 per natt.

PREVISIC

Område: - Ploce

PREVISIC

Villa

6x - 2 Soverom - 84 m²

38

[9.3]

Fra / per natt

nok 828

VILA MILA

Område: - Old Town

VILA MILA

Villa

6x - 3 Soverom - 130 m²

1

[8.8]

Fra / per natt

nok 1 749

A-DORA 4*Apartment with terrace and WiFi

Område: - Lapad

A-DORA 4*Apartment with terrace and WiFi

Leilighet

4x - 1 Soverom - 40 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 414

OLD WOMANS HIP

Område: - Lapad

OLD WOMANS HIP

Leilighet

6x - 2 Soverom - 60 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 828

MORESCI

Område: - Gorica Sv. Vlaha

MORESCI

Leilighet

3x - 1 Soverom - 28 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 368

Se på 738 leiligheter i Dubrovnik

Leiligheter i Dubrovnik

Terrakotta-takene stiger opp mot et usedvanlig blått hav, mens jordfargede gangveier tar deg tilbake i tid – dette er Dubrovnik. Beliggende på et hjørne av den Kroatiske kysten, er denne gamle festningsbyen en bastion av historie og kultur, et perfekt postkortmotiv av en utsikt og et landemerke for en tilbakelent livsstil. Den rustikke gamlebyen er en blanding av jevne marmorgater, imponerende arkitektur fra barokken og det endeløse glinsende Adriaterhavet. Du kan klatre opp og gå langs de gamle bymurene og undres over den hypnotiserende utsikten av tause tak og travle gater, eller ta taubanen opp i den tre-kledde åssiden og føle deg som en konge som ser utover sitt kongerike. Det er umulig å ikke la seg bli fortryllet av Dubrovnik, med sine koselige pizza-sjapper, autentiske barer og iøynefallende bygninger. Ta et skritt tilbake i tid med en av våre leiligheter i Dubrovnik. Velg i fra et utvalg rimelige leiligheter og førsteklasses husvære for det perfekte stedet å bo mens du graver deg ned i byens rike historie.

Overnatting i Dubrovnik

Dubrovniks historie sørger for at dette er et attraktivt reisemål. Bak de gamle bymurene ligger det delikate spisesteder og særegne museer. På utsiden glinser Adriaterhavet med sine frodige øyer. Overnatting i Dubrovnik er like pittoresk med et endeløst utvalg av sjarmerende gjestehus og stilfulle vandrerhjem gjemt blant de kronglete gatene – og et stort utvalg av billige leiligheter, alle med fantastisk utsikt. Siden byen er så liten betyr det at alt er innenfor gangavstand, her får du den koselige atmosfæren samme hva slags overnattingsmulighet du velger.

Kulturelle kuriositeter blant rustikke kulisser – ting å gjøre i Dubrovnik

 • Stradun - Hovedgaten i Dubrovnik smalner ut med jevne sandsteinsgater omringet av rustikke bygninger, spesielle småbutikker og kaféer.
 • Lokrum – Like utenfor kysten av Dubrovnik, denne frodige grønne øyen er lett å reise til fra fastlandet. Den var en gang feriestedet til den Østerrikske kongen og senere keiser over det tysk-romerske rike Maximilian.
 • Murene rundt Dubrovnik – strekker seg rundt hele byen, de gamle steinmurene tilbyr en perfekt mulighet til å utforske byen fra et annerledes perspektiv.
 • Mljet – en annen øy som ligger utenfor kysten av Dubrovnik. Mljet er en av de største øyene i Adriaterhavet som ligger i et område med et stort utvalg kritthvite strender og klart blått hav.
 • Lovrijenac – Festningen Lovrijenac ligger rett utenfor bymurene og er i dag et teater kjent for sine gode skuespill og utstillinger.
 • Korcula – Ligger rett utenfor kysten av Dalmatia, denne fjellkledde øya tilbyr mye flott turterreng blant frodig natur og fine strender.
 • Sipan – er den største av Elaphites øyene, Sipan ligger bare 17 km av kysten utenfor Dubrovnik og tilbyr et paradis for solbadere og kulturelskere.
 • Kolocep – En rustikk Elaphiti-øy som er en av de eneste bebodde stedene langs kysten av Dubrovnik. Her er små kronglete landsbyer og dype inngrodde tradisjoner.
 • Synagogen i Dubrovnik – Den eldste Seafardic synagogen som fremdeles er i bruk den dag i dag. Synagogen ble antatt reist i 1352.
 • Trsteno arboretet – Laget av Gozze-familien på slutten av 1400-tallet, dette eksotiske arboretet er en av de eldste i denne delen av verden.
 • Katedralen i Dubrovnik – En høyreist hallkirke med kuppel over krysset, byens katedral er sete for Dubrovnik bispedømme.
 • Vår frelsers kirke i Dubrovnik – en liten beskjeden bygning i hjerte av gamlebyen, kirken er dedikert Jesus Kristus.
 • Daksa – Pakket inn i Adriaterhavets krystallklare vann ligger denne ubebodde øyen rett utenfor kysten av Dubrovnik.

Vi har et utvalg leiligheter i Dubrovnik som plasserer deg i sentrum av alt som skjer og som ligger i nærheten av byens store landemerker.

Leiligheter i Dubrovnik – Overnatting i Dubrovnik

Øyene i solen – Dubrovniks øygruppe Elaphiti

Rett utenfor kysten av Dubrovnik finner du Elaphiti-øyene, en samling paradisøyer med perlehvite strender omkranset av palmer, klart blått hav og en stille tilbakelent atmosfære du bare finner her midt i Adriaterhavet.

Øygruppen består av åtte øyer hvorav tre er bebodd, det er disse tre som tiltrekker seg flest besøkende med sine små landsbyer langs åskammen og eldgamle tradisjoner. Du kan hoppe over til alle Elaphiti-øyene fra Dubrovnik havn, de fleste av øyene er synlig fra bymuren.

Du har Kolocep, også kjent som Kalamota som er den minste bebodde øya og ligger bokstavelig talt bare et øyeblikk fra kysten. Som nærmeste øy til fastlandet så har den lommer av paradis bare sekunder fra kjas og mas i den gamle bykjernen.

Den neste øya er Lopud, som er den travleste øya i øygruppen med hundrevis av besøkende som trekker til kysten hver eneste dag. Her finner du noen av de beste strendene langs denne delen av kysten, vide, øde strekk med sand og varmt, grunt vann.

Den siste bebodde øya er Sipan, eller “den gyldene øya” som er den største i gruppen og kanskje den mest luksuriøse. Med rader av imponerende herskapshus som stikker opp av de frodige omgivelsene, kanskje det beste stedet for en sofistikert dagstur.

Komme seg til hjerte av Dubrovnik

Stradun er kanskje sentrum i Dubrovnik og den travleste gaten, men det er de kronglete sidegatene som går ut herfra der du finner Dubrovniks virkelige personlighet. Ta et skritt vekk fra den jevne sandsteins-boulevarden og gå på lykke og fromme i smågatene som flommer over av fascinerende butikker med kunsthåndverk, delikate familieeide pizzerias og koselige barer stuet vekk fra turisthordene.

Bli virkelig kjent med Dubrovnik fra et lokalt perspektiv med vårt utvalg av leiligheter i Dubrovnik, fra stilfulle hybler gjemt vekk fra massene til billige leiligheter plassert i senter av begivenhetene.

Dybden av Dubrovnik – Hvordan komme seg fra flyplassen til sentrum

Flyplassen i Dubrovnik ligger ikke langt fra sentrum, det er vel verdt å merke seg at hele gamlebyen er uten biltrafikk. Det betyr at hvis du bor i gamlebyen får du ikke transport til døra. Heldigvis er det bilfrie området ganske lite så du slipper å slite med bagasjen så veldig langt.

Å komme seg til gamlebyen er i utgangspunktet enkelt, raskt og billig. Det går flybuss fra flyplassen til Pile-porten, den vestlige inngangen til gamlebyen. Bussene går hvert kvarter og du får en fin utsikt over byen på tur inn. Alternativt er det mange lokale busstjenester som går fra flyplassen til gamlebyen. De stopper ofte, så de er kanskje ikke det ideelle om du har dårlig tid. Til sist kan du ta taxi som tar deg til inngangen fra vest inn til gamlebyen – igjen, du blir ikke kjørt til døren hvis du bor i en av de mange trange gågatene.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.