Stay the Only Way

Leiligheter i Dubrovnik

Umiddelbar reservering
24/7 Kundeservice
Garantert best pris
Reserver nå. betal senere.

J & L SA-1

Område: - Old Town

J & L SA-1

3x - 0 Soverom - 22 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 253,00

J & L STUDIO APARTMENT WITH LARGE TERRACE ABOVE

Område: - Lapad

J & L STUDIO APARTMENT WITH LARGE TERRACE ABOVE

3x - 0 Soverom - 25 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 236,00

PREVISIC

Område: - Ploce

PREVISIC

6x - 2 Soverom - 84 m²

34

[9.2]

Fra / per natt

kr 713,00

STEFANI DBV

Område: - Ploce

STEFANI DBV

5x - 3 Soverom - 70 m²

6

[9.7]

Fra / per natt

kr 759,00

JACQUELINE

Område: - Pile

JACQUELINE

5x - 3 Soverom - 75 m²

2

[10.0]

Fra / per natt

kr 675,00

Se på 203 leiligheter i Dubrovnik

Siste kommentarer av byen

[9.60]

PREVISIC

God og vennlig mottakelse. Fin utsikt - kort avstand til gamlebyen. Rimelig leie.

[9.00]

IVANA

Leiligheten var helt grei og stod i stil til beskrivelsen på nettet. Ingen luksus, men ren og pen. Ikke senger for de med spesielt dårlig rygg. Luftig og hyggelig veranda med plass til 4. Gangavstand til gamlebyen, vi gikk ditt og tok taxi som var billig tilbake. Utrolig serviceinnstilt vertinne som gjorde alt for at vi skulle ha et godt opphold både hos henne og i Dubrovnik. Vi følte vi fikk valuta for pengene og kunne gjerne bodd der igjen.

[10.00]

APARTMENTIVANAS

Vi var på "jente-tur", 3 generasjoner fra familien som skulle feire farmors 75 års dag. Vi ble møtt på flyplassen av en meget hyggelig sjåfør som kunne godt engelsk. På vei til leiligheten fortalte han oss masse fint og nyttig om Dubrovnik. Prisen på kjøreturen var rimelig og vi benyttet oss av han flere ganger under oppholdet, veldig pålitelig. Vel framme ble vi godt mottatt av utleier. Bagasjen vår ble båret opp trappene til inngangen, meget god service.Her ble vi vist rundt, fikk mye god informasjon om Dubrovnik. Vi fikk også kake, sitronsaft og mye deilige grønnsaker, alt hjemmelaget.De var meget behjelpelige gjennom hele vårt opphold.

[9.20]

ROOM CENTER

Perfekt beliggenhet, veldig god service fra huseier

[9.80]

VIKTORIA

We were 3 friends that had a great time in Dubrovnik with surroundings and we simply loved the flat, indoors and outside as well.

[9.60]

SUNSET COTTAGE

Nice apartment, beautiful surroundings. Quiet area, for us that was perfect. 10 minutes with bus took us to The Old Town, no problem.
Våre leiligheter i Dubrovnik har 9,02 av 10 ut i fra 330 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra kr 173 per natt.
Mer informasjon

Leiligheter i Dubrovnik

Bedre kjent som Adriaterhavets perle, byen Dubrovnik lever definitivt opp til sitt navn. Dubrovnik er en by omkranset med byer og mange århundrer av historie samlet omkring dem. Palasser, kirker, muséer og fantastiske utsikter over Adriaterhavet gjør denne ugjennomtrengelige historiske byen til en ideell destinasjon for en ferie under solen. Du kan leie leilighet i Dubrovnik om kom og oppdag denne perlen som vil fange alle dine sanser.

[Se mer]

Hva du kan gjøre i Dubrovnik

Symbolet for Dubrovnik er walls, med vegger som har stoppet eventuelle inntrengere under dets 14 århundrer av historie. Du kan også gå rundt dem og nyte utsikten over havet fra toppen. Inne i byen er palassene av stor arkitektonisk og historisk verdi. Steder som Sponza Palace ogRector’s Palasset er begge to nå museum. Alle veggene har deres hovedgate i Dubrovnik og det er Pile Gaten som leder til gamlebyen. Gå nedover dets hoved gate, Stradun og besøk alle håndverks butikkene før en middag på en av dets mange utsøkte sjømat restauranter også med fantastiske utsikter over havnen.

Distrikter i Dubrovnik

Gamlebyen, kjent som Stari Grad er uten tvil den vakreste delen av byen da alle hovedsakelige landemerker også er her, definitivt det beste stedet å finne deg en leie leilighet i Dubrovnik. Pile er vest for inngangen til byen mens Ploče er havnen på den andre siden av byen. I Lapad vil du ha muligheten til å nyte byens strender mens Babin Kuk som er videre nord og en del mer et turistisk sted utenfor byens sentrum.

Når bør du besøke Dubrovnik

Dubrovnik har temperaturer som let kan stige opp mot 85 ºF (29 ºC) om sommeren, som er da byen har det største antallet turister. Bura vinden ankommer fra oktober til april og kan være litt ukomfortabel, så mellom april og september er definitivt den beste tiden å besøke Dubrovnik på.

Komme seg rundt i Dubrovnik

Dubrovniks lokalisering gjør transport vanskelig. Dets nærmeste tog stasjon er over to timer unna, så det anbefales å ankomme med fly, båt eller buss. Dets lufthavn tilknytter Dubrovnik til mange Europeiske byer mens båter og busser henholdsvis tar deg til eller fra andre Kroatiske øyer og byer. Den beste måten å se byen på er definitivt til fots.

Festivaler i Dubrovnik

Dubrovnik har et karneval som fyller byen med farge, musikk og parader under februar måneden. I april tarSt Blaise Festivalen ut over gatene som paraderer byens relikvier. Alikevel er den største hendelsen i Dubrovnik i året dens Sommer Festival, en festival i juli og august som tilbyr musikalske og artistiske show utendørs helt ut mot morgentimene. Med et slikt bakgrunnslandskap, er dette definitivt et av de mest attraktive årlige hendelsene i Europa.

Våre hoveddestinasjoner

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.