Siste kommentarer av byen

Ungt par

Holly (storbritannia)
[10]

Apto independiente Hab. Vieja

Owner was very helpful and friendly. He took us on a tour, free of charge. Location is great, right in the middle of havana vieja and near all the sites and restaurants. Neighbour was also really sweet and made us fresh juice and coffee. Apartment was clean and the kitchen well stocked.

Familie

patrice bezos (sveits)
[9]

JOSE & IRINA

very clean. big volumes. calm environnement. air conditioning.

Gruppe

Jacqui Haynes ( group member). (england)
[8,2]

APARTAMENTO INDEPENDIENTE DE TRES HABITACIONES EN EL VEDADO

We very much liked the apartment, the cleaners and service provided . The apartment was well situated in between real life and the holiday town. It was clean and comfortable to spend our time. If I were to revisit to Cuba I would look to stay at the same apartment. A big thank you to Rosie and her staff

Ungt par

Señora Garcia Sanchez (kanada)
[9,6]

Casa Suárez

J’ai été vraiment surprise quand je suis arrivée dans l’appartement. Il est simplement parfait. Propre et sécuritaire, à quelques mètres de l’arrêt de bus, de la banque et de quelques marchés. Le propriétaire est d’une très grande gentillesse. Je le recommande sans hésiter! I was really surprised when I arrived at the apartment. It was just perfect. Clean and safe, a few meters from the bus stop, bank and some markets. The owner is a kind person. I definitely recommend this apartment. El apartamento es simplemente perfecto. Limpio y seguro, a pocos metros de la parada de autobús, bancos y algunos mercados. El propietario es una gran bondad. Sin duda, recomiendo este apartamento.

Ungt par

ILEANA HERNANDEZ (spania)
[10]

MarkoCuba

Apartamento ideal . Trato excelente del dueño. Más que recomendable para cualquier tipo de viajero. Muy bien comunicado. Las fotos de la web son realmente ciertas. Se ve el mar desde el apartamento. Su dueño Marko se implica con los inquilinos y estamos muy agradecidos. Nuestra estancia fue perfecta.

Ungt par

Sara&Stipe (kroatia)
[9,4]

CASA MANSO

A great apartment in a great neighborhood. In the apartment you can find everything you need. Well organized, comfortable to live in. In one word - excellent!
Våre leiligheter i Havanna har 9,3 av 10 ut i fra 21 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 184 per natt.

JOSE & IRINA

Område: - El Vedado

JOSE & IRINA

Leilighet

4x - 2 Soverom - 75 m²

2

[9.2]

Fra / per natt

nok 645

CASAHABANA 23YF

Område: - El Vedado

CASAHABANA 23YF

Leilighet

6x - 3 Soverom - 120 m²

3

[9.6]

Fra / per natt

nok 700

Portal Teresita

Område: - El Vedado

Portal Teresita

Leilighet

2x - 1 Soverom - 32 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 209

Patio Teresita

Område: - El Vedado

Patio Teresita

Leilighet

4x - 1 Soverom - 48 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 209

B&B Apartahotel 4 Mosqueteros Room Porthos

Område: - El Vedado

B&B Apartahotel 4 Mosqueteros Room Porthos

Soverom

2x - 1 Soverom - 16 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 304

Se på 42 leiligheter i Havanna

Leiligheter i Havanna - Budsjett ferieutleier

Havanna sin historie er en spennende historie som trekker til seg besøkende fra hele verden. Kombiner dens fascinerende fortid med et rustikk bakteppe og du har en svært ettertraktet by – faktisk Karibiens mest livlige. De utslitte og trafikktunge gatene i Havanna er ikke konvensjonelt vakre, men dens pastellmalte bygninger, kolonial arkitektur, og horder av klassiske biler gir den en unik personlighet som ingen annen by i verden kan by på. Å sette foten på den glitrende kysten av Havanna er som å reise tilbake i tid, å ta en pittoresk tur ned memory lane med et romantisk visuelt tilbehør: der gamle biler ruller forbi palmer og vidstrakte strender, grandiose palasser stiger over gamle hus og smijernsbalkonger, og gateboder selger alt fra lokale retter til hjemmelaget håndverk og sigarer. Ta en tur tilbake i tid med en av våre leiligheter i Havanna og virkelig bli kjent med de fascinerende særegenhetene denne byen kan by på. Vår samling av billige leiligheter og rimelige boligutleier finnes over hele byen, så du kan finne det perfekte stedet å bo.

Utforsk spennende historie - Ting å gjøre i Havanna

 • Old Havana - Sentrum av Havanna er typisk Cuba på sitt beste. Tett befolket og kledd opp i gammel kolonial arkitektur, denne delen av byen har mange av de viktigste attraksjonene og severdighetene.
 • Malecon - En strandpromenade som brer seg hele 8 km langs kysten av Havanna. Den går forbi mange nabolag, og tilbyr flott utsikt over havet.
 • Morro festning – Denne imponerende festningen fikk sitt navn fra de tre vise menn og ligger ved innløpet til Havanna-bukten, hvor den våker over byen og vokter befolkningen.
 • Gran Teatro de La Habana – Dette viktige teateret ligger i Paseo del Prado og fungerte en gang som et knutepunkt for sosiale sammenkomster. Nå viser det frem kulturelle begivenheter fra Havanna og resten av Cuba.
 • El Capitolio - Også kjent som ‘National Capitol Building’. Dette viktige byggverket fungerte som sete for regjeringen i Cuba fram til slutten av 1950-tallet. Nå er det vertskap for det cubanske Vitenskapsakademiet.
 • Revolusjonsmuseet - Dette museet ligger gjemt inne i de rustikke gatene i Old Havana, og ligger inne i det som en gang var presidentpalasset. Interiøret gir et innblikk i den turbulente historien til Cuba, mens utsiden er som en stor utstilling av intrikat arkitektur.
 • Finca Vigia – Denne historiske bygningen var en gang hjemmet til Ernest Hemingway, og er nå et museum som viser den viktige kulturhistorien til Havanna.
 • Castillo de la Real Fuerza - Dette fortet står på vestsiden av havnen i Havanna og ser ut over det glitrende vannet i Det karibiske hav.
 • La Cabana - En gammel festning som dateres tilbake til 1700-tallet. Det er den tredje største av sitt slag i Amerika og er plassert med utsikt over havneinnløpet.
 • Havanna katedral - også kjent som ‘La Catedral de la Virgen María de la Concepción Inmaculada de La Habana’. Denne kirken er en av elleve romersk-katolske katedraler på Cuba og ligger midt i hjertet av gamle Havanna.
 • Jose Marti Minnemerke - Dedikert til nasjonalhelten Jose Marti, dette iøynefallende monument står stolt på Plaza de la Revolucion.
 • Colon kirkegård, Havana - Denne kirkegården dateres tilbake til 1876 og tilbyr et ornamentert arkitekturdesign, den ligger i Vedado nabolaget.
 • Museo Nacional de Bellas Artes de La Habana - Cubas kunstmuseum er en enormt populær attraksjon i Havanna. Det stiller ut fantastiske eksempler på cubanske kunstverk som spenner fra kolonitiden og fram til i dag.
 • El Templete - Dette viktige monumentet ligger på stedet hvor byen San Cristobal de la Habana ble feiret helt tilbake i 1519.
 • Floridita - Matelskere bør ta seg tid til å reservere et bord på denne historiske fiskerestauranten. Den ligger i de svingete gatene i Old Havana, og har en imponerende lokal meny og et bredt utvalg av deilige cocktails.

Utforsk alt hva Havanna har å by på og mer til fra komforten en av våre leiligheter i Havanna kan gi deg.

Leiligheter i Havanna – Overnatting i Havana

Overnatting i Havana

Når det kommer til overnatting i Havana blir besøkende skjemt bort i alt utvalget. De rustikke bygatene oversvømmes av tradisjonelle hoteller som oser av historisk sjarme, mens livlige stilfulle vandrerhjem er stablet unna sammen med familie-eide spisesteder og lokale barer. I tillegg til dette er det er stort utvalg ferieleiligheter til leie som gir et strøk av byens personlighet til ethvert opphold, og med den eklektiske blandingen av små husrom til leie rundt omkring i byen får du en spennende turopplevelse. Samme hva slags overnattingsmulighet du velger, kan du være sikker på at det er både billig og gjestfritt.

Tidsreiser i Havanna

Havanna er godt kjent for sin rustikke bakgrunn og fascinerende historie. Å vandre gjennom dens pastellfargede gater, forbi eldgamle bygninger og langs gamle biler, er som å ta en tur ned memory lane. Eldgamle tradisjoner blir fremdeles holdt i hevd i Havanna, og du kan oppleve dens fargerike kultur rundt hvert eneste hjørne.

Begynn din tidsreise ved å ta en tur i en veteranbil. Gammeldagse biler fyller opp gatene i Havanna, og tilbyr et utrolig bakteppe som kan trekkes tilbake til ordentlige retro epoker. Det finnes nok av steder å leie veteranbiler i Havanna, og det er en flott måte å komme seg ut og utforske byen på. Pass på å leie en cabrolet slik at du kan føle den Karibiske brisen gjennom håret ditt mens du utforsker.

Havanna har også en imponerende litteraturhistorie. Kjente forfattere gikk gjennom gatene i mange år og holdt mye til på de mange sjenkestedene. Ernest Hemingway er kanskje den mest kjente forfatteren som absorberte sjarmen til Havanna, og du kan utforske mange av de stedene han prydet med sin penn og papir. Start med en tur til Floridita, en historisk bar hvor Hemingway drakk en stor andel gode drinker. Senere kan du stikke til Bodeguita del Medio, fødestedet til Mojitoen, for noe levende musikk og salsadans.

Våre Havanna leiligheter tilbyr den perfekte måten å komme under huden på byen, for å utforske som en lokal, og å oppdage dens fascinerende kultur og historie.

Hvordan komme seg inn i Havanna - Fra flyplassen til sentrum av byen

Havanna betjenes av Jose Marti flyplass, som ikke ligger langt fra sentrum av byen. Det finnes en rekke alternativer for å komme inn i byen. For det første finnes det offentlig transport, som er flott for å bli kjent med lokalsamfunnet, men kan være belastende for turister siden man må betale i lokal valuta. Ellers finnes det et komfortabelt tog for turister som går fra flyplassen og inn til sentrum. Det har aircondition og byr på en flott utsikt over det omkringliggende landskapet mens du nærmer deg byen. Til slutt kan du hoppe i en taxi. Det finnes nok av drosjer rundtom, både i vintage-stil og moderne biler, og prisene er svært rimelige.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.