Siste kommentarer av byen

Familie

roberto borgna (italia)
[9,8]

DOWNTOWN

Abbiamo trovato l'appartamento ideale come base per le nostre visite. Collocato in posizione adeguata per tutti i tipi di servizi e necessità. La proprietaria si è dimostrata gentilissima e molto disponibile. L'alloggio era pulito e non gli mancava nulla di ciò che ci è servito durante il nostro soggiorno. È sicuramente consigliabile.

Familie

skyronka (frankrike)
[8,1]

IMPRESJA III

très bien placé proche du centre

Eldre par

Sonia (italia)
[9,4]

CITY APARTMENT

L´appartamento è risultato come dalle foto del sito. Pulizia ottima. Per gli italiani irriducibili che intendono cucinare nell´appartamento: manca lo scolapasta (si può ovviare con il coperchio) moka e tazzine per il caffè. Per il resto OK.

Familie

Marga (holland)
[9,2]

WINE-JÓZEFA

Nice and clean apartment in Krakow-Kazimierzs, well-equiped. Helpfull contactperson. To be recommended!

Eldre par

Kurt Nielsen (danmark)
[10]

GRAND APARTMENT

God og central beliggenhed. Sød og imødekommende dame, som tog imod os. Dejlig stor lejlighed. Gode indkøbsmuligheder. Udlejningsprisen yderst fornuftig - vi kommer gerne igen.

Gruppe

Jef (belgia)
[10]

FAUST I - KAZIMIERZ CENTRE AND VIEW

Very good appartment, good location, comfort, nicely decorated, good kitchen, good bathroom, good contact person! We had a very nice time here!
Våre leiligheter i Krakow har 9,1 av 10 ut i fra 283 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 153 per natt.

Studio Apartment NANA

Område: - Kleparz

Studio Apartment NANA

Leilighet

2x - 0 Soverom - 24 m²

3

[9.0]

Fra / per natt

nok 276

AESTHETICA 2

Område: - Krowodrza

AESTHETICA 2

Leilighet

2x - 1 Soverom - 35 m²

1

[8.6]

Fra / per natt

nok 349

Studio Apartment VIVA

Område: - Kleparz

Studio Apartment VIVA

Leilighet

4x - 0 Soverom - 30 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 276

TOWN AND CITY

Område: - Stare Miasto

TOWN AND CITY

Leilighet

7x - 3 Soverom - 82 m²

7

[9.3]

Fra / per natt

nok 551

GINGER CAT

Område: - DęBniki

GINGER CAT

Leilighet

4x - 1 Soverom - 50 m²

25

[9.7]

Fra / per natt

nok 368

Se på 140 leiligheter i Krakow

Leiligheter i Krakow – det smarte overnattingsvalget

Krakow er som en boks sjokolade, i motsetning til andre polske byer- urørt av arrene fra andre verdenskrig. Krakow, en eldgammel kongelig hovedstad er turistmessig Polens «juvelen i kronen». Som en av UNESCOs verdensarvsteder, er byen ideell for de med lidenskap for historie og arkitektur, gamlebyen flommer over av palasser, kirker og gamle handelshus. Krakow er uten tvil hjemstedet til Rynek Glowny, den fineste markedsplassen i Europa som er det perfekte stedet å tilbringe ettermiddagen. Her ligger også Polens eldste universitet; Jagiellonian universitetet.

Hvis du ser etter leiligheter eller kortidsutleie for ferien i Krakow, så har vi de perfekte overnattingsstedene i Krakow for ethvert budsjett. Fra sentrale leiligheter i Krakow til en rimelig penge, til luksuriøse og stilfulle ferieutleier på utsiden av Planty (bymurene). Generelt, dess lengre unna hovedattraksjonene på Stare Miasto og Kazimierz du kommer dess mer leilighet får du for pengene dine. På en annen side, Krakow er en billig by etter Europeisk standard og en billig leilighet midt i sentrum ligger innenfor de fleste budsjett. Å velge denne typen utleie er perfekt for de som ønsker å utforske byen og omegn for en gitt periode, og trenger visse fasiliteter som eget kjøkken, parkeringsplasser eller bare ønsker å ha gleden av den plassen en leilighet gir for å kunne leve som lokalbefolkningen.

Heisann, Slott & piroger – hva er kult i Krakow

 • Rynek Glowny – En av Europas mest vakre palasser, Rynek Glowny ligger i hjertet av byen. Nyt en øl i en av de mange barene og pubene på markedsplassen og se verden suse forbi.
 • Wawel Slott – Arven etter Casimir den III, dette spektakulære slottet ligger i byens sentrum og inneholder flere slående bygninger samlet rundt en sentral gårdsplass. Slottet ble bygget på 1300-tallet, og er en av Krakows mest berømte severdigheter.
 • Vår Frues Basilika – bygget i gotisk stil, denne mursteins-strukturen er den slående basilikaen ved siden av Rynek Glowny. Herfra høres den berømte Hejnal Maricki hver hele time, melodien er kuttet berømt kort i anerkjennelse av trompetisten fra det 13. århundre som ble skutt gjennom halsen av en mongolsk pil, mens han forsøkte å varsle befolkningen i Krakow om et umiddelbart forestående angrep.
 • Kleshallen – Kleshallen fra renessansen på Rynek Glowny er et emblem på Krakow. Engang en plass for kjøpmenn, i dag er hallen fremdeles benyttet til små butikker som selger lokale varer fra denne regionen.
 • Planty-parken – byparken i Krakow, Planty er en grønn park som omkranser Stare Miasto der du kan ta en behagelig spasertur rundt hele omkretsen av gamlebyen.
 • Wawelkatedralen – på toppen av Wawel-åsen star Wawelkatedralen som ble bygget i det 11. århundre. Dette er gravstedet for Polske monarker siden 1300-tallet.
 • Saltgruvene i Wieliczka – bygget på 1200-tallet, saltgruvene produserte bordsalt frem til 2007. Inne i gruvene har gruvearbeidere gjennom århundrene skåret ut en hel verden av saltskulpturer.
 • Galicia jødiske museum – i hjertet av Kazimierz- den jødiske bydelen i Krakow før 2. verdenskrig, finner du Galicia jødiske museum. Museet er oppført til minne om ofrene fra nazistenes undertrykkelse og samtidig feire påvirkningen samfunnet hadde på det kulturelle livet i Krakow.
 • Kazimiers – opprinnelig en landsby utenfor Krakow som ble absorbert av byen på 1700-tallet. Kazimierz var det gamle jødiske kvarteret, og den dag i dag er det mange rester av den jødiske innflytelsen med den gamle synagogen og den jødiske kulturfestivalen som gjennomføres årlig i denne bydelen.
 • Auschwitz – nazistenes beryktede utrydningsleir. Auschwitz ligger 66 km vest av Krakow, dagsturer er tilgjengelig fra sentrum av byen.
 • Tatrafjellene – fjellkjeden Tatra danner en naturlig grense mellom Slovakia og Polen, her kan hygge deg med mange utendørsaktiviteter som å gå på ski, løpe- og fotturer og flere vintersportsaktiviteter.
 • Jagiellonian-universitetet – Casimer III hadde en stor påvirkning på Krakow, her finner vi en annen av hans legater som har stått de lenge. En av verdens eldste og mest prestisjetunge universiteter med antakeligvis den mest fargerike historien, skolen er i bruk men er åpen for publikum.
 • MOCAK – museet for samtidskunst, MOCAK er stedet for et stort spekter kunst fra polske samtidskunstnere samt moderne kunst fra land over hele verden. Stikk innom på tirsdagene, da er det gratis inngang.
 • Przystanek Pierogarnia - Det er sjelden vi anbefaler enkelte restauranter men når det kommer til så smakfulle piroger så klarer vi ikke å holde det hemmelig. Akkurat som den beste polske bestemoren ville laget de, pirogene på ul Bonerowska vil sørge for at du har tilstrekkelig karbohydrater for en fin dag å utforske Krakow til fots.

Only-apartments har et bredt utvalg leiligheter i Krakow i nærheten av stedene nevnt ovenfor.

Leiligheter i Krakow – Overnatting i Krakow

Ankomst og utforsk – hvordan komme seg rundt i Krakow

Johannes Paul II Krakow lufthavn ligger 11 km vest for Krakow, allikevel er transport inn til byen begrenset til buss eller taxi. De regulære bussrutene 208, 292 og 902 går via Krakow lufthavn fra sentrum og tar ca. 40 minutter fra ende til annen.

Flyplassen har også en shuttle-buss som går direkte fra flyplassen (terminal 1 og 2) og inn til sentrum hvert kvarter.

Å komme seg rundt i Krakow er relativt enkelt ettersom hele byen kan krysses til fots, men hvis du føler for å ta det med ro så kan du enkelt hoppe på en buss eller trikk som krysser byen fra sør til nord, og fra øst til vest.

Returner til studentdagene – kirsebærvodka-kyss

Krakow er av verdens fremste studentbyer og kjent for studentfestingen. Med en såpass konsentrasjon av feststemte på en plass kombinert med lav pris på alkohol så sørger det for et varierende natteliv. Men, det er ikke bare vodka-shots og festing hele natten, Krakow er også hjemsted for en levende tilhørerskare av jazz og klassisk musikk som henger på hippe utesteder i gamlebyen og Kazimierz.

Overnatting i Krakow

Denne levende polske byen er et arnested for kultur og tradisjon, og overnattingsmulighetene i Krakow går hånd i hånd med dette. I utkanten av byen er det mange fasjonable hoteller med en rekke førsteklasses fasiliteter, mens sentrale leiligheter og feriehybler gir deg en flott måte å virkelig bli fanget av byens atmosfære. I tillegg finner du ungdommelige vandrerhjemmene som står i stil med den moderne utviklingen i byen – som består av et fantastisk natteliv i tillegg til et utvalg stilfulle kafeer, restauranter og butikker. Overnatting i Krakow er ekstremt overkommelig, som igjen gir deg gode muligheter til å slå deg løs på byen.

En naturlig by – Krakow er i en misunnelsesverdig posisjon

Byen ligger langs elven Vistula og i nærheten av Krajobrazowy Dolinki Krakowskie, Krakow nyter en misunnelsesverdig lokasjon for de som liker å gå ute i naturen. Byen er en super base for å utforske en av Europas vakreste naturlige landsbygder. Et midtpunkt for eventyrlystne turister som liker fotturer, fjellklatring og kajakk. Det er flere organiserte turer i parken, turer langs elven og dagsekskursjoner til Tatra-fjellene fra sentrum av Krakow.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.