Siste kommentarer av byen

Gruppe

Marina Nordin (sverige)
[9,2]

Rubix Hollywood 1

Perfekt läge och smidigt parkeringsgarage. Lugnt område trots centralt. Underbart poolområde med grillmöjligheter. Rymlig lägenhet.

Group

Marina Nordin (sverige)
[9,2]

Rubix Hollywood 1

Perfekt läge och smidigt parkeringsgarage. Lugnt område trots centralt. Underbart poolområde med grillmöjligheter. Rymlig lägenhet.
Våre leiligheter i Los Angeles har 9,2 av 10 ut i fra 1 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 861 per natt.

Downtown Resort Style Vacation Apt. 1

Område: - Central La

Downtown Resort Style Vacation Apt. 1

Leilighet

4x - 1 Soverom - 68 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 459

Downtown Resort Style Vacation Apt. 1B

Område: -

Downtown Resort Style Vacation Apt. 1B

Leilighet

4x - 1 Soverom - 71 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 459

Downtown Resort Style Vacation Apt. 2

Område: - Central La

Downtown Resort Style Vacation Apt. 2

Leilighet

6x - 2 Soverom - 130 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 459

Downtown Resort Style Vacation Apt. 2H

Område: - Central La

Downtown Resort Style Vacation Apt. 2H

Leilighet

6x - 2 Soverom - 130 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 459

Downtown Resort Style Vacation Apt. 2I

Område: - Central La

Downtown Resort Style Vacation Apt. 2I

Leilighet

6x - 2 Soverom - 130 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 459

Se på 110 leiligheter i Los Angeles

Leiligheter i Los Angeles – Billige steder å bo

Los Angeles er bedre kjent som drømmenes by – med sitt luksuriøse landskap av palmetrær, bugnende grøntområder og brede bulevarder langs med sjøen. Her er atmosfæren tung av håp, fra lykkejegere og ‘wannabe’ rockestjerner til glitter og glamour fra de som allerede har fått stjernestatus. Men til tross for å være kjent for de rike og berømte, er LA også en plass for stille stunder og en enkel sunn livsstil. Se vakre solnedganger på stranden, nyte en fargerik cocktail mens du kikker utover havet, ta en spasertur langs Beverly Boulevard eller nyte en frisk smoothie i parken. Våre ferieleiligheter i Los Angeles går hånd i hånd med denne stilige, enkle livsstilen som dominerer byen. Her får du en stilren, komfortabel overnatting i sentrum av byen.

Leve livet – hvordan kommer du deg til Los Angeles

LAX-flyplass er en av de mest besøkte flyplassene i verden, det betyr at det er enkelt å komme seg inn til byen og til våre leiligheter i Los Angeles. Det er mange muligheter å velge mellom, inkludert ‘LAX Shuttle & Airline Connection’ som jevnlig kjører mellom terminalene og forskjellige stoppesteder inne i byen, det finnes også bussruter og bane som kjører inn til byen.

Du kan også hoppe inn i en taxi og bli kjørt rett til døren i stil, og du kan til og med leie en bil på deling for en mer unik ankomst. Når du har kommet til Los Angeles er det enkelt å komme seg rundt med forskjellig offentlig transport, inkludert buss og taxi. Det er mange som velger å leie seg sykkel for å komme seg rundt – det gir deg muligheten til å smette fra den ene severdigheten til den andre. Det er også mulig å leie bil og gjøre som kjendisene, cruise nedover Beverly Boulevard og langs gatene med palmealleer.

Stjernespekkede attraksjoner – hva bør du gjøre i Los Angeles

Los Angeles er en av verdens mest besøkte plasser, og med så mye å se og gjøre, så er ikke det så rart. Våre leiligheter i Los Angeles ligger sentralt og plasserer deg innen rekkevidde av alle hovedattraksjonene.

 • Universal Studios Hollywood – Hollywood er en fremtredende del av LA, og Universal Studios er den mest populære attraksjonen. Her er det litt av alt, fra en fornøyelsespark, tonnevis av restauranter, film-sett – det er en perfekt utflukt for hele familien.
 • Griffith-parken – Ligger på den østlige enden av Santa Monica-fjellene. Dette frodige grøntområdet som sprer seg utover 17, 5 km² huser en dyrehage, et gresk teater og tallrike stier – blant annet.
 • Griffith-observatoriet – Grunnlagt 1935, dette art deco observatoriet skuer utover LA som et høyteknologisk planetarium og offentlige teleskop med en vanvittig utsikt.
 • Getty-senteret – Dette gratismuseet har en fin samling amerikansk og europeisk kunst, i tillegg til en velpleid vakker hage.
 • Hollywood Walk of Fame – Her ligger nedfelt mer enn 2500 messingstjerner, denne verdenskjente attraksjonen er en av de mest legendariske gatene på planeten.
 • Disneyland – En enorm fornøyelsespark med et stort utvalg attraksjoner og aktiviteter i Disney-tema.
 • Hollywood-skiltet – Som vist i mange filmer, Hollywood-skiltet er en av Amerikas mest kjente ikoner og kan sees fra Griffith-parken.
 • TCL Chinese Theatre – En elegant kino på Hollywood Boulevard som er stedet for filmpremierer gjennom hele året.
 • La Brea Tar Pits (tjæregrop) – Perfekt for de som liker historie, dette eldgamle utgravningsstedet har vært et fenomen i tusenvis av år.
 • Santa Monica Pier – Velkjent destinasjon og landemerke, her finnes et stort utvalg designerbutikker, kafeer, restauranter og barer. Her er det også en fornøyelsespark og et eget akvarium.
 • Walt Disney Concert Hall – Designet av Frank Gehry, denne konserthallen er et syn verdt å se. Her holdes det mange konserter i løpet av året.
 • Staples Center – En enorm, moderne idrettsarena som er hjemmebane til de største LA-lagene og gigantiske konserter.
 • Hollywood Bowl – Dette amfiteateret er hovedsakelig brukt til konserter, dette er konsertstedet å dra til for en rekke sjangere.
 • Los Angeles Zoo – Grunnlagt i 1966, denne store dyrehagen huser alle slags dyr inkludert amfibier, reptiler, fugler og eksotiske arter.
 • Dolby Theatre – Kjent for å avholde Oscar-utdelingene, dette underholdningskomplekset viser også filmpremierer og annen førsteklasses underholdning.
 • Samtidskunstmuseet, Los Angeles – LA sitt galleri over samtidskunst stiller ut noen fantastiske verk av kommende kunstnere, i tillegg til verdenskjente skapere.
Leiligheter i Los Angeles – Overnatting i Los Angeles

Overnatting i Los Angeles

Overnattingsmulighetene i Los Angeles har litt av alt, fra fem-stjernes verdenskjente hoteller til mindre, mer intime små steder å bo. Fra vandrerhjem og gjestehus til designer-leiligheter og stilige hybler, her er det noe for alle.

Rare og fantastiske måter å utforske Los Angeles på

I tillegg til stjernespekkede samlinger av attraksjoner så har også Los Angeles en artig og sær side – som disse aktivitetene vil vise.

‘The Time Travel Mart’ er en unik opplevelse der du kan kjøpe dinosauregg eller ringe med tidsreisetelefonen – alt under samme tak. En artig måte å bruke noen timer på, i tillegg går alle inntektene rett til veldedighet.

Hvis du er lei av å gå langs de strøkne strendene i LA og smile til perfekte joggere – ta turen til den eldste gravlunden i LA. Dette er hvilestedet for berømte musikere, filmstjerner og religiøse ledere, den er fylt med stjernespekket talent og det går til og med en sti for joggere tvers igjennom hvis det er noe du hadde lyst til.

Likte du ‘Time Travel Mart’? Da bør du også stikke innom ‘Museum of Jurassic Technology’ som har en sær samling av vilkårlige historiske gjenstander og rariteter – bisarr og fascinerende, og vel verdt et besøk.

Ringenes Herre fans burde sette av litt tid til å stikke innom ‘Story Book Homes’ i LA som ble bygget på begynnelsen av 1900-tallet. Stedet ser ut som om det er tatt rett ut i fra et eventyr og har nå blitt en av byens rariteter.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.