Siste kommentarer av byen

Gruppe

Michele (italia)
[7,7]

GUELIZ CENTRE

Large and cleaned apartment - Good security of building guaranteed by night surveillance - Situated in a good district with various shops for all necessities

Eldre par

mary (kanada)
[9]

GUELIZ CENTRE

- location - space - assistance from contact person

Gruppe

Rona Mackenzie (spania)
[10]

JOUDIA

Brilliant location,great staff,very secure,beautiful,comfortable,spacious.I loved it.I will be going back.

Gruppe

Paola (italia)
[8,5]

LATIFA

Close to the main interesting places to see, clean, well equipped with very confortable beds. There were shops and markets local to the apartment so it was easy to get groceries. The apartment has a great terrace with a beautiful sight of Atlas. Contact people really kind.

Familie

Chris (england)
[7,7]

2Z MARRAKECH

Helpful people, Reasonable location, good for town

Reiser alene

JEN (argentina)
[8,4]

LE RIAD CARAMEL

La cercania a PLAZA JMAA EL FNA. PRIVACIDAD DEL RIAD
Våre leiligheter i Marrakech har 8,9 av 10 ut i fra 150 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 202 per natt.

ZOUHOUR

Område: - Medina

ZOUHOUR

Leilighet

5x - 2 Soverom - 70 m²

2

[8.7]

Fra / per natt

nok 459

MOUZDALIFA

Område: - Guéliz

MOUZDALIFA

Leilighet

5x - 2 Soverom - 75 m²

1

[9.0]

Fra / per natt

nok 459

LE RIAD CARAMEL

Område: - Medina

LE RIAD CARAMEL

Villa

6x - 3 Soverom - 110 m²

19

[8.3]

Fra / per natt

nok 367

ZRIGA

Område: - Oued Hadjar

ZRIGA

Villa

6x - 2 Soverom - 87 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 651

MENARA

Område: - Guéliz

MENARA

Leilighet

4x - 1 Soverom - 43 m²

1

[10.0]

Fra / per natt

nok 569

Se på 68 leiligheter i Marrakech

Fasjonable leiligheter i Marrakech til rimelige priser

Marrakech er en fargerik boble, yrende av liv og rik på historie. Karakteristisk med sin livlige medina med dens falleferdige salgsboder, og en og annen pussig slangetemmer. Det er som å reise tilbake til en svunnen tid, da berbere drev byttehandel i skinn og gull og fantastiske palass reiste seg opp fra byens støvete gater. Marrakech kombinerer en salig blanding av nytt og gammelt, med de antikke basarene som flommer over av liv og røre til «New-Age» kunstgallerier som stadig dukker opp rundt omkring i byen i et forsøk på å fornye gamle håndverkstradisjoner. Her er det noe for alle sansene, byen er innhyllet i lukten av te og krydder, duftene fra et aromatisk marokkansk kjøkken, tykke tepper, et summende liv og en fascinerende arkitektur.

Opplevelser som gir adrenalin-kick i og rundt Marrakech

Marrakech er ikke bare en travel bykjerne, det er et stort utvalg aktiviteter å velge imellom for den eventyrlystne både i og utenfor byen. Det enorme ørkenlandskapene som omringer byen er de perfekte omgivelsene for fart og eventyr. Du kan kjøre «Dune-buggy», (et spesiallaget ørkenkjøretøy) i sanddynene, fly varmluftsballong for å se terrenget fra fugleperspektiv, roe litt ned og ri på kameler gjennom ørkenen eller ta en tur på utsiden av komfortsonen med å surfe nedover sandfjellene. Gira på enda mere eventyr, prøv rafting i en av de mange juvene i nærheten – her er det også muligheter for fjellklatring, vandretur gjennom Atlasfjellene, eller enda bedre, zipline fra fjelltopp til fjelltopp eller suse ned fra fjellstiene på sykkel.

leiligheter i Marrakech - Overnatting i Marrakech

Overnatting i Marrakech

Medinaen i Marrakech er som en bikube av aktivitet og kultur, og overnattingsmulighetene i Marrakech gjenspeiler dette. I tillegg til overkommelige vandrerhjem som er stuet vekk i sentrum av byen – så er det en rekke riads spredt rundt om i medinaen. Fasjonable hoteller er også et populært valg, og det er en rekke fem-stjerners overnattingsvalg med utsikt over byen- utstyrt med tradisjonelle terrasser, frodige gårdsplasser og stilig marokkansk design. Utvalget av billige leiligheter tillater besøkende en mulighet til å utforske byen som en lokal, i tillegg til å sole seg i den stilfulle sjarmen av Marrakech.

Fjell og medina, hva bør du se og gjøre i Marrakech

 • Jemaa el-Fnaa – Marrakech’ mest populære markedsplass godt gjemt inne i medinaen. Omringet av små tehus, livlige gateartister og salgsboder stablet med nips og naps.
 • Koutoubia moskéen – byens største moské løfter seg over murene som omringer bygget i typisk Nordafrikansk design.
 • El Badi palasset – Forlatt middelalderpalass, ruinene av dette enorme palasset er omringet av et frodig landskap og det typiske røde støvet som pryder byen.
 • Majorelle-hagen – Lager et vakkert blåmalt bilde, denne eksotiske hagen strekker seg over nesten 50 mål og inneholder tropiske planter og kaktus. Imponerende arkitektur i rike nyanser av blått.
 • Gravstedet Saadian – dateres tilbake til Sultan Ahmad al-Mansurs tid, disse viktige gravstedene ble funnet i 1917 og er siden restaurert for å sette stedet tilbake til original stand.
 • Menara-hagen – Ligger vest for byen, disse vakre hagene er som tatt ut av et eventyr, høye spisse trær, skinnende innsjøer, særpreget arkitektur og med Atlasfjellene som et sceneteppe i bakgrunnen.
 • Togstasjonen i Marrakech- Ikke akkurat en gjennomsnittlig togstasjon. Marrakech’ transportknutepunkt er en populær turistattraksjon med overdådig arkitektur med høye tak i atrium.
 • Bahia palasset – Enda et av byens palasser plassert midt i mellom en rekke vakre manikyrstelte hager. Bygget på slutten av 1800-tallet, tiltenkt å bli verdens vakreste palass gjennom tidene – spunnet rundt navnet som betyr «glinsende».
 • La Mamounia – Dette praktfulle fem-stjerners hotellet ligger opp mot Atlasfjellene og er et populært sted for kongelige. Putins datter giftet seg her i 2013.
 • Marrakech museum – Stuet litt vekk mellom trange gater i gamlebyen, museet har en stor kolleksjon artefakter og gjenstander knyttet til byens historie og kultur.
 • Agdal-hagene – Dette imponerende flate landskapet som omringer slottet gir en stor kontrast til sentrum som er dekket av gult støv og sand.
 • Bab Agnaou – Bygget på 1100-tallet, den praktfulle gamle byporten er en av nitten som omkranser byen.
 • Marrakech internasjonale filmfestival - Er du tilfeldigvis i byen i begynnelsen av desember, da må du sørge for å få med deg den årlige filmfestivalen som tiltrekker seg publikum fra hele verden.

Se igjennom leilighetene i Marrakech for å finne det perfekte overnattingsstedet. Vi har leiligheter spredt over hele byen, inkludert flere i nærheten av severdighetene som er nevnt ovenfor.

Ta en kopp te og ta en tur gjennom souks – bli kjent med den lokale livsstilen.

De travle sentrumsgatene i Marrakech er fylt med mange severdigheter, her er det også mange muligheter til å bli bedre kjent med den lokale livsstilen hvis du vet hvor du skal gå. Gå på baksiden av Koutoubia moskéen og se solen gå ned fra en av de mange terrassene, unn deg et bad i en tradisjonell hamam (bad) og kjenn på atmosfæren i de dampfylte rommene, ta turen gjennom berber-markedene eller souks, gå rundt i bakgatene og opplev en overflod av spesielle små butikker, sett deg på en kafé, bestill tradisjonell te og se på livet som passerer i gatene.

Kartlegge Marrakech - hvordan kommer du deg fra flyplassen til sentrum

Flyplassen i Marrakech ligger bare 10km fra sentrum og det er flere muligheter for å komme seg inn til byen. Flybussen tar passasjerer rett fra flyplassen inn mot sentrum, underveis kan du be bussjåføren om å stoppe på forskjellige hotell og severdigheter. Flybussen er det rimeligste alternativet og du får en fin anledning til å se deg om samtidig. Har du med mye bagasje, eller trenger du å komme inn til sentrum raskt, ta en taxi fra utsiden av terminalen. Turen er raskt og forholdsvis rimelig den også.

Mange som reiser til Marrakech ankommer byen med tog fra andre Marokkanske byer i nærheten. Togreisene er vanligvis pålitelige og effektive

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.