Siste kommentarer av byen

Gruppe

Sebastian (polen)
[9,8]

Macao apartment

nice, clean and centrally located apartment in Miami north beach! 100% recommended

Gruppe

Ramona Cattel (italia)
[8,6]

Tropical

Attimo appartamento per 4 persone, dotato di ogni comfort ( tv, wi-fi, forno micro, biancheria) Lavatrice e asciugatrice a pagamento. Posizione ideale

Group

Sebastian (polen)
[9,8]

Macao apartment

nice, clean and centrally located apartment in Miami north beach! 100% recommended

Group

Ramona Cattel (italia)
[8,6]

Tropical

Attimo appartamento per 4 persone, dotato di ogni comfort ( tv, wi-fi, forno micro, biancheria) Lavatrice e asciugatrice a pagamento. Posizione ideale
Våre leiligheter i Miami Beach har 9,2 av 10 ut i fra 2 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 861 per natt.

Cottage on Water

Område: - South Beach

Cottage on Water

Bungalow

4x - 1 Soverom - 93 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 565

1818 Meridian Garden House 2 BR

Område: - South Beach

1818 Meridian Garden House 2 BR

Leilighet

5x - 1 Soverom - 84 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 3 226

Beautiful 1bdr Etruria Apartment

Område: - Miami Beach

Beautiful 1bdr Etruria Apartment

Leilighet

4x - 1 Soverom - 56 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 304

Deluxe Two Bedroom bay views Standard

Område: - Miami Beach

Deluxe Two Bedroom bay views Standard

Adskilthotell

[0.0]

Fra / per natt

nok 2 513

Hudson Miami Beach

Område: - Miami Beach

Hudson Miami Beach

Leilighet

4x - 1 Soverom - 56 m²

[0.0]

Fra / per natt

nok 1 304

Se på 134 leiligheter i Miami Beach

Leiligheter i Miami Beach – Rimelig utleie

Miami er personifiseringen av glamour. På overflaten er byen fylt med sofistikert arkitektur, dyre merkevarebutikker, snobbete barer og hvite kube-gallerier på hvert eneste gatehjørne. Selv innbyggerne oser glamour der de haster fra sted til sted kledd i dyre designer-klær, og travle dresskledde forretningsfolk snakker i vei på telefonen. Men graver du litt dypere så finner du en by fylt med personlighet influert av impulser fra hele verden. Du finner kanskje et lesested for bokormer i en oppusset lagerbygning, en spansk karaoke-kveld på en lokal bar eller et marked fylt med kuriositeter fra Cuba eller andre steder. Alt dette er rammet inn i halsbrekkende kulisser av flammende oransje solnedganger, endeløst stille hav og en strand som ser ut som den ender i evigheten. Ja, Miami er glamorøs, men den er så mye mer enn det i tillegg. Våre leiligheter på Miami Beach hjelper deg med å finne frem til byens sjarm, og åpner nye verdener under den billed-perfekte overflaten.

Bulevarder med palmer og unike øyer –¬ hva du bør gjøre i Miami Beach

 • South Beach – Kjærlig kjent som SoBe av lokalbefolkningen, er denne bydelen i Miami en av de mest populære. Lange strender og mengder av barer og restauranter, det perfekte stedet å la dagen gå.
 • Ocean Drive – denne palme-bekledde bulevarden strekker seg gjennom Miami sentrum og er stappet med merkevarebutikker og lokale kaféer.
 • Lincoln Road – ligger i hjerte av Miami Beach, dette kjøpesenteret er en populær plass for både lokale og turister.
 • Wolfsonian –FIU – Et internasjonalt universitet lokalisert midt i det vakre Art Deco- distriktet på Miami Beach. I tillegg til å holde forelesninger er dette et museum, et bibliotek og et godt etablert forskningssenter.
 • South Pointe Park – Denne urbane parken sprer seg over nesten 70km², her får du litt grønn natur midt i byen. Dette er et supert sted for piknik, ta seg en spasertur eller tilbringe ettermiddagen omringet av natur.
 • Det jødiske museet i Florida – Holder til i vakre oppussede bygninger, dette museet viser jødenes historie i Florida og andre steder.
 • Bass kunstmuseum – Det populære kunstmuseet er dedikert til å utstille moderne- og renessansekunst fra hele verden.
 • Miami Beach botaniske hage – denne 10 mål store urbane parken har velpleide hager, en beroligende natur og et frodig landskap.
 • Miami Beach konferansesenter – En innendørs arena i hjerte av Miami Beach der det avholdes en rekke arrangementer og konferanser gjennom hele året.
 • Star Island – Denne eksklusive og glamorøse delen av South Beach ligger på en kunstig øy i Biscayne Bay, her er det et eget samfunn av store herskapshus.
 • Clinton Hotell – Et verdenskjent hotell som er berømt for dets luksuriøse spa-fasiliteter og sitt Art Deco design.
 • Belle Isle – ligger i Biscayne Bay, denne lille øya huser mange luksusleiligheter og storslåtte hus.
 • Hibiscus Island – enda en øy i Biscayne Bay, Hibiscus Island består av palmer og glamorøse bygninger.
 • Greynolds Park – Like nord for Miami Beach, denne enorme urbane parken strekker seg ut over mer enn 1000km² i en billedskjønn utstilling av grøntområder.
 • Venetian Islands – En samling kunstige øyer i Biscayne Bay. Øyene er bebygget med høye skyskrapere og moderne omgivelser.
 • Greater Miami Jewish Federation Holocaust minnesmerke – Dette minnesmerket er en hyllest til de som døde under 2. verdenskrig.
 • San Marino Island – Ligger i Biscayne Bay på en kunstig øy, San Marino er et luksuriøst nabolag.
 • Allison Island – Ligger midt i vannveien Indian Creek, Allison Island danner en del av bydelen La Gorce.

Vi har en rekke leiligheter på Miami Beach spredt rundt i samtlige bydeler med nærhet til alle de store attraksjonene. Disse tilbyr forskjellige perspektiver til byen, avhengig av hva du ønsker å utforske.

De beste strendene på Miami Beach

Miami Beach er berømt for sine lange strekninger av sandstrender, som er en av de største trekkplastrene for turister som besøker området. Langs den glitrende kystlinjen er det mange strender å nyte, alle med glamorøse omgivelser av klart vann og sofistikert arkitektur.

Lummus Park som ligger langs Ocean Drive er en av de mest fasjonable strendene, med en pulserende og travel atmosfære, vennlige folk og smekre strandkropper. Mens mye av Miami Beach er berømt for sine strender er Haulover Beach kanskje den beste for alskens vannsport, Oleta River State Park er reservert for en mer avslappende opplevelse –karakterisert med horder av fiskere og ivrig båtfolk. For en fantastisk utsikt; skynd deg til South Pointe Park og ikke glem å sjekke ut Miami Beach’ hovedstrender: North, Mid og South Beaches – hver og en med sin egen livlige personlighet, kaféer og mengder av folk på rulleskøyter.

Leiligheter i Miami Beach –Overnatting i Miami Beach

Overnatting i Miami Beach

Med hvite sandstrender fylt med velbeslåtte besøkende og et nikk mot kjendislivet, er Miami Beach et populært reisemål for de som jakter på litt luksus. Gjennom hele dette yrende området – består overnattingsmulighetene i Miami Beach av høyreiste hoteller beregnet på et ekstravagant klientell, men her finner du også mindre, intime vandrerhjem med et mer overkommelig innpass til byen. Hvis den mer selvstendige livsstilen passer deg bedre, er utvalget av ferieleiligheter på tilbud et godt råd – de sørger for en personlig opplevelse til oppholdet – de fleste bare får oppleve én gang i livet.

Komme seg rundt i Miami – offentlig transport

Takket være at det er et populært turiststed så har Miami Beach en rekke effektive kollektivtransport-løsninger som tar deg rundt i byen og kobler våre leiligheter på Miami Beach til de store landemerkene. Enten du ønsker å komme raskt fra et sted til et annet, eller utforske byen fra et annet perspektiv så finnes det et transportalternativ for deg. Den lokale bussen på South Beach går i en sirkelrute i området og tilbyr en av de beste og billigste måtene for å få en komplett oversikt over South Beach. Alternativt finnes det en ny og gratis sightseeingbuss som tar sikte på å tilby besøkende en rask og enkel måte å komme seg fra sted til sted. Ruten er pålitelig og går jevnlig, et rimelig tilskudd til det allerede eksisterende kollektivsystemet.

I tillegg til alle disse transportmetodene, som ofte er foretrukket av turistene for å få et innblikk i lokal-livet så kan du enkelt få tak i en taxi rundt om i hele byen. Taxi-holdeplasser finner du overalt og prisen er overkommelig. Skjønt, en av de beste måtene å utforske området på er til fots, da får du rikelig anledning til å utforske kriker og kroker i området. Det kan godt hende at du til og med ønsker å leie en sykkel eller å få tak i noen rulleskøyter akkurat som de som bor her.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.