Stay the Only Way

Leiligheter i New York

Umiddelbar reservering
24/7 Kundeservice
Garantert best pris
Reserver nå. betal senere.

BROOKLYN 2

Område: - Clinton Hill

BROOKLYN 2

Leilighet

6x - 2 Soverom - 65 m²

2

[9.3]

Fra / per natt

kr 991

Hell kitchen 3BR 2BA on 46st #2

Område: - Manhattan - Midtown

Hell kitchen 3BR 2BA on 46st #2

Leilighet

6x - 3 Soverom - 111 m²

[0]

Fra / per natt

kr 1 982

1.BEDROOM SUITE

Område: - Midtown East

1.BEDROOM SUITE

Leilighet

2x - 1 Soverom - 57 m²

[0]

Fra / per natt

kr 1 092

BROWNSTONECHARM

Område: - Brooklyn-Bedford Stuyvesant

BROWNSTONECHARM

Leilighet

4x - 1 Soverom - 65 m²

8

[9.4]

Fra / per natt

kr 580

FORT GREENE APT

Område: - Brooklyn - Fort Greene

FORT GREENE APT

Leilighet

3x - 0 Soverom - 50 m²

7

[9.1]

Fra / per natt

kr 671

Se på 273 leiligheter i New York
Punkter av interesse

Siste kommentarer av byen

Familie

[8,2]

CITY CENTER DEL

Good location, close to many attractions. Had a small kitchen to prepare simple dishes.

Familie

[8,2]

CITY CENTER DEL

Very good district. All in short time walking. Middle of Manhattan.

Mature couple

[9]

HELLSAPARTMENT

David was very easy to contact and very responsive to us each time we contacted him. David has the most comfortable bed and linens we have slept in. Even a bedbug protector. Towels are also first class. Everything you need is in the apartment, and the WiFi works well. I really liked that he furnished coffee. AC worked great.

Family

[8,1]

TIMES SQUARE 1

Ideal location to visit and explore New York / Manhattan, very close to Time Square. Sleeping rooms are OK, however (NO outside view at all)! Nice services with a few towels and bed linnen.

Group

[8,4]

BROWNSTONECHARM

Bel posto, tranquillo e ad un passo dalla fermata bus. Cinque isolati dalla metropolitana quindi facilmente raggiungibile in 10 min.(biglietto Metro incl. Bus). Accoglienza ottima. Struttura per 2 adulti con figlio o max 2; Bagno piccino ma sufficiente per periodi brevi. consiglio di contattare cmq la proprietà per qualsiasi questione.

Group

[9,6]

SUNNY ART STUD

Very good for the price and very nice and welcoming people. Robert even gave us advices and good places to visit.
Våre leiligheter i New York har 8,29 av 10 ut i fra 221 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra 550,94 kr per natt.
Mer informasjon

Leiligheter i New York

Det Store Eplet. Byen av Skyskrapere. NYC: Kall det hva du vil, men New York City er uten tvil en av de mest spektakulære byene på hele kloden. Dets skyskrapere, urbane liv og symbol som for ekspempel Frihetsstatuen som gjør denne Amerikanske byen til den mest berømte byen i verden. Uten tvil, et besøk til New York er noe alle burde gjøre i hvertfall en gang i løpet av livet så lei enleilighet i New York og kom og utforsk denne fascinerende byen.

[Se mer]

Hva å gjøre i New York

Det er alltid noe nytt å gjøre men under ditt første besøk er det noen grunnleggende steder du bør dra. Å gå opp til Frihetsstatuen på Ellis Island er definitivt en av dem, for å nyte fantastiske utsikter, ikke like flotte som den du kan se fra toppen av Empire State Byggningen, eller like fantastiske som de du kan se stående på Brooklyn Bridge. En tur rundt Den Sentrale Parken er også et must, en oase av fred og ro midt i byen. Manhattan er hjertet av NYC, hvor du kan finne Wall Street, Grand Central Station, Times Square og dets neon lys, på United Nations eller også Ground Zero, stedet hvor World Trade Center tidligere pleide å stå. Angående museene, er det ingen større enn Guggenheim eller MoMA. For å følge det opp kan du se et stykke på Broadway eller shoppe på Fifth Avenue, og hvis du kan komme deg dit i en gul drosje er det bare enda bedre.

Bydelene i New York

Manhattan er hjertet av byen, en øy med vinkelrette gater hvor nesten all aktiviteten i Det Store Eplet fokuserer på. All oppmerksomheten er rettet hit men, for mer fred og ro, dra sørøst til Brooklyn, hvor du kan finne trendy barer og restauranter samt byens strender, er flott sted å finne billige leiligheter i New York utenfor buens kjas. Nord for Brooklyn er Queens, et av de mest multikulturelle distriktene i verden, hvor begge av byens hoved flyplasser er lokalisert. Videre nord er Bronx, hjemmet til New York Yankees baseball lag og flotte botaniske hager og en dyrehage. Sør for bukten er Staten Island, en ren forstad.

Når bør du besøke New York

Byen har et variert klima, med varme somre og isklalde vintre, når byen er belagt av snø gir den en veldig jule aktig følelse. Regn er ikke så hyppig så det kommer an på om du ønsker å besøke byen under solen i Central Park eller under den kalde vinteren og nyte den Juleaktige atmosfæren.

Å komme seg rundt i New York

JFK og Newark er to internasjonale lufthavner mens LaGuardia er den nasjonale. Byens undergrunnsbane er en rimelig og hurtig måte å komme seg rundt på, også er de berømte gule drosjene, om enn ikke like raske. Ikke-Amerikanske innbyggere må innskaffe et ESTA Visum før ankomst til landet.

Festivaler og fester i New York

Nyttårsaften på Times Square er en verdenskjennt tradisjon, også er St Patrick’s Dag Paraden i byen, hvor New York kler seg i grønnt og drikker Guinness uten stopp. Halloween i Oktober er også en kjennt Amerikansk tradisjon.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.