Punkter av interesse

Siste kommentarer av byen

Gruppe

Jennie Cary (australia)
[9.00]

2 Bed 2 Bath Prime Location Next To Times Square

Location excellent; beds comfortable, heating of apartment and water excellent. We had a problem with the plumbing but was immediately rectified .. In our country don't have this mechanism for draining Suggest put explanation near bath ...plumber said common issue.

Familie

Nathalie (frankrike)
[7.60]

SUNNY PARKSIDE

Clean appartment, not too far from metro station.

Gruppe

fabiola (italia)
[9.60]

BROWNSTONECHARM

Siamo stati in vacanza per 10 giorni ed è stata un'esperienza formidabile. L'appartamento dista 30 minuti dal centro, la fermata 5 isolati. Finalmente vivi un'avventura a 360, provando a stare in un quartiere residenziale e non turistico

Familie

Anders Mogensen (danmark)
[8.50]

Broadway #25

good location and nice and helpfull staff.

Familie

Florencia (argentina)
[8.30]

IRIS 2

Neighborhood

Eldre par

Pim Fenger (holland)
[9.60]

BROOKLYN STYLE

Very spacious apartment and so much more comfortable than the regular hotel room. Subway to Manhatten takes only 25 minutes.
Våre leiligheter i New York har 8,59 av 10 ut i fra 163 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra kr 522 per natt.

SUNNY PARKSIDE

Område: - Brooklyn - Park Slope (Prospect Park)

SUNNY PARKSIDE

Leilighet

4x - 1 Soverom - 67 m²

7

[8.2]

Fra / per natt

kr 853,00

BROOKLYN STYLE

Område: - Brooklyn - Park Slope (Prospect Park)

BROOKLYN STYLE

Leilighet

4x - 1 Soverom - 79 m²

5

[8.9]

Fra / per natt

kr 773,00

PROSPECT PARK

Område: - Brooklyn - Park Slope (Prospect Park)

PROSPECT PARK

Leilighet

4x - 1 Soverom - 72 m²

3

[9.0]

Fra / per natt

kr 773,00

Times Square Studio FE

Område: - Theather District, Times Square

Times Square Studio FE

Leilighet

4x - 1 Soverom - 55 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 1 290,00

ST. MARKS

Område: - Brooklyn Heights

ST. MARKS

Leilighet

5x - 2 Soverom - 93 m²

[0.0]

Fra / per natt

kr 1 420,00

Se på 386 leiligheter i New York
Mer informasjon

Leiligheter i New York

Det Store Eplet. Byen av Skyskrapere. NYC: Kall det hva du vil, men New York City er uten tvil en av de mest spektakulære byene på hele kloden. Dets skyskrapere, urbane liv og symbol som for ekspempel Frihetsstatuen som gjør denne Amerikanske byen til den mest berømte byen i verden. Uten tvil, et besøk til New York er noe alle burde gjøre i hvertfall en gang i løpet av livet så lei enleilighet i New York og kom og utforsk denne fascinerende byen.

[Se mer]

Hva å gjøre i New York

Det er alltid noe nytt å gjøre men under ditt første besøk er det noen grunnleggende steder du bør dra. Å gå opp til Frihetsstatuen på Ellis Island er definitivt en av dem, for å nyte fantastiske utsikter, ikke like flotte som den du kan se fra toppen av Empire State Byggningen, eller like fantastiske som de du kan se stående på Brooklyn Bridge. En tur rundt Den Sentrale Parken er også et must, en oase av fred og ro midt i byen. Manhattan er hjertet av NYC, hvor du kan finne Wall Street, Grand Central Station, Times Square og dets neon lys, på United Nations eller også Ground Zero, stedet hvor World Trade Center tidligere pleide å stå. Angående museene, er det ingen større enn Guggenheim eller MoMA. For å følge det opp kan du se et stykke på Broadway eller shoppe på Fifth Avenue, og hvis du kan komme deg dit i en gul drosje er det bare enda bedre.

Bydelene i New York

Manhattan er hjertet av byen, en øy med vinkelrette gater hvor nesten all aktiviteten i Det Store Eplet fokuserer på. All oppmerksomheten er rettet hit men, for mer fred og ro, dra sørøst til Brooklyn, hvor du kan finne trendy barer og restauranter samt byens strender, er flott sted å finne billige leiligheter i New York utenfor buens kjas. Nord for Brooklyn er Queens, et av de mest multikulturelle distriktene i verden, hvor begge av byens hoved flyplasser er lokalisert. Videre nord er Bronx, hjemmet til New York Yankees baseball lag og flotte botaniske hager og en dyrehage. Sør for bukten er Staten Island, en ren forstad.

Når bør du besøke New York

Byen har et variert klima, med varme somre og isklalde vintre, når byen er belagt av snø gir den en veldig jule aktig følelse. Regn er ikke så hyppig så det kommer an på om du ønsker å besøke byen under solen i Central Park eller under den kalde vinteren og nyte den Juleaktige atmosfæren.

Å komme seg rundt i New York

JFK og Newark er to internasjonale lufthavner mens LaGuardia er den nasjonale. Byens undergrunnsbane er en rimelig og hurtig måte å komme seg rundt på, også er de berømte gule drosjene, om enn ikke like raske. Ikke-Amerikanske innbyggere må innskaffe et ESTA Visum før ankomst til landet.

Festivaler og fester i New York

Nyttårsaften på Times Square er en verdenskjennt tradisjon, også er St Patrick’s Dag Paraden i byen, hvor New York kler seg i grønnt og drikker Guinness uten stopp. Halloween i Oktober er også en kjennt Amerikansk tradisjon.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.