Siste kommentarer av byen

Familie

christophe (frankrike)
[8,2]

Gorgeous 2 bed 1 bath near Times Square

appartement fonctionnel et bien placé bon suivi avec l'agence américaine

Gruppe

Ketti Fält (sverige)
[8,6]

AMANDA

Wi-fi finns i lägenheten.

Gruppe

Simon (sveits)
[9]

MIDTOWN LUXURY

The appartment is located very centrally close to Grand Central Station and some sightseeing highlights can easily be reached by foot from there. A 24/7 supermarket is just around the corner. Contact with the owner was excellent, quick and flexible. The terrace was nice to have.

Familie

francesco boggiani (italia)
[8,6]

CONNIE

posizione e vista fantastica, ottimi servizi ( metro,centro commerciale, supermercato, farmacia e cafeteria, ristoranti ecc)sotto casa. gradevole e curato l´arredamento.

Eldre par

Monica (argentina)
[9]

8420 Greenwich village

La ubicación es muy agradable, recomendable para aquellos que prefieren estar en un lugar más tranquilo que Times Square/Midtown. La cocina está bien provista.

Eldre par

Guia Bolognani (italia)
[7,8]

SUNNY BROOKLYN

appartamento luminoso,pulito e ben attrezzato,distante dal centro,ma ben servito dalla metro
Våre leiligheter i New York har 8,7 av 10 ut i fra 207 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 596 per natt.

MIDTOWN LUXURY

Område: - Manhattan - Midtown

MIDTOWN LUXURY

Leilighet

5x - 1 Soverom - 61 m²

36

[8.8]

Fra / per natt

nok 2 136

SUNNY BROOKLYN

Område: - Brooklyn - Park Slope (Prospect Park)

SUNNY BROOKLYN

Leilighet

4x - 1 Soverom - 67 m²

8

[8.4]

Fra / per natt

nok 726

BROOKLYN STYLE

Område: - Brooklyn - Park Slope (Prospect Park)

BROOKLYN STYLE

Leilighet

4x - 1 Soverom - 79 m²

7

[8.9]

Fra / per natt

nok 726

FORT GREENE APT

Område: - Brooklyn - Fort Greene

FORT GREENE APT

Leilighet

3x - 0 Soverom - 50 m²

7

[9.1]

Fra / per natt

nok 1 174

PROSPECT PARK

Område: - Brooklyn - Park Slope (Prospect Park)

PROSPECT PARK

Leilighet

4x - 1 Soverom - 72 m²

6

[9.0]

Fra / per natt

nok 734

Se på 210 leiligheter i New York

Leiligheter i New York – rimelig ferieleie

New York, også kjent som “The Big Apple”, er en av verdens mest populære byer. Et konsentrert knutepunkt for imponerende arkitektur, med overflod av restauranter, og en yrende atmosfære som tråkler seg gjennom de opplyste gatene. Byens «skyline» er en av de mest gjenkjennelige i verden, her er det utrolig mye å se og gjøre. Alt fra turer gjennom Central Park, nyte atmosfæren på Time Square etter at det har blitt mørkt til å bestige ”The Empire State Building” for en spektakulær utsikt over byen. Lev drømmen i en av våre leiligheter i New York. Her kan du finne det perfekte overnattingsstedet, du kan velge mellom alt i fra rimelige hybler til luksuriøse leiligheter.

Verdenskjente attraksjoner – hva bør du gjøre i New York

 • Central Park – Verdens mest kjente park som ligger midt i sentrum av byen, som tilbyr et gigantisk område for turer, pikniker, og avslapping
 • Empire State Building – Rager høyt over den øvrige bebyggelsen på Manhattan, «Empire State» er et perfekt utkikkspunktet for å få en fantastisk utsikt over verdensmetropolen.
 • Frihetsgudinnen – Dette høyreiste landemerket på «Liberty Island» er en av de mest kjente statuene i verden. (Statuen er en gave fra Frankrike laget av kobber fra Karmøy i Norge)
 • Rockfeller senter – Senteret dekker et område på nesten 90 mål, bygnings-komplekset består av en mengde næringsbygg.
 • Times Square – Dette fargesprakende opplyste knutepunktet på Manhattan er omringet av lange rader livlige forretninger, restauranter og barer.
 • Metropolitan kunstmuseum – Er blant de ti største kunstgalleriene i verden og det største i USA, museet har utstilt mange berømte kunstverk.
 • GE Bygget – Denne Art Deco skyskraperen ruver på Manhattan og utgjør en del av Rockefeller senter.
 • Museum for moderne kunst (MoMa) – museet har utstillinger av noen av verdens mest kjente kunstnere.
 • Togstasjonen Grand Central – Dette gjennomførte, detaljrike Art Deco-bygget inneholder en håndfull dyre butikker og restauranter.
 • Amerikansk naturhistorisk museum – Ligger på «Upper West Side», dette store museet er et av de mest populære i verden.
 • High Line – Er spredt langs 2 km nedlagte tog spor, denne smale eleverte parken er et spesiell utgave av Manhattans attraksjoner.
 • Ellis Island – Øyen ligger utenfor den nordlige kysten av Manhattan, øyen hadde en viktig rolle under innvandringen til USA.
 • Guggenheim museet – dette verdenskjente museet på «Upper East Side» har utstilt en stor kunstsamling fra verdenskjente kunstnere.
 • Radio City Music Hall – Dette berømte konserthuset ligger på Rockfeller senter og er en av byens best likte attraksjoner.
 • The Cloisters – Dette uvanlige museet ligger på Upper Manhattan, og er kjent for sine hager og ornamenterte arkitektur.
 • Coney Island – Hovedsakelig et boligområde, men Coney Island består også av langstrakte strender og er berømt for sine mange fritids- og underholdningstilbud.
 • Fergen til Staten Island – De beste bildene av frihetsgudinnen får du på fergen mellom Manhattan og Staten Island.
 • Madison Square Garden – Dette berømte konserthuset midt på Manhattan har arrangementer hele året.
 • Bronx Zoo – En av verdens største dyrehager, her finner du et stort utvalg eksotisk og lokale arter.
 • Botanisk hage i New York – er du glad i natur bør du ta turen til den botaniske hagen i Bronx, her finner du planter og blomster fra hele verden.
 • Patrick´s Katedralen – Denne imponerende neo-gotiske kirken står i stor kontrast til byens mange skyskrapere.

Våre leiligheter i New York ligger spredt over hele byen, fra Bronx til Upper East og West Side.

Leiligheter i New York - Overnatting i New York

Bortgjemte steder i New York – mindre kjente attraksjoner

New York er en av de største turistattraksjonene i verden, på grunn av den store turiststrømmen blir det gjerne lang kø på hovedattraksjonene. Heldigvis er det mindre kjente steder utenfor allfarvei som tilbyr et lite avbrekk fra den ellers så travle byen.

Blant annet ”Red Hook”, det er et distrikt langs sjøkanten i Brooklyn som er på vei til å ta seg opp. Her kan du vandre mellom småbutikker, restauranter og kunstgallerier og suge til deg den kreative atmosfæren. Stedet ligger et stykke fra unna allfarvei men det går båt taxi fra Manhattan.

Så er det ”The Elevated Acre” som mange lokale ikke engang vet om. Stedet ligger mellom skyskraperne i nærheten av Wall Street, dette fredfulle grøntområdet er det perfekte stedet for en kopp kaffe og la tankene vandre. Om sommeren vises det film i amfiteateret.

Kunstelskere burde også sjekke ut MoMa PS1, en del av museet for moderne kunst som ikke på langt nær er så overbefolket eller kjent. Her finner du moderne, stilige urbane utstillinger inkludert en stor kolleksjon «Street Art». Museet har en liten hage som forandres hele tiden så den passer til utstillingen.

Hvis du har lyst til å dra utenfor allfarvei, vi har leiligheter i New York rundt flere av disse mindre kjente stedene av byen.

Overnatting i New York

Som en av de mest populære turistdestinasjonene i verden, tilbyr overnatting i New York en blanding av det meste for alle tilreisende. Store, verdenskjente hoteller ligger side om side med minneverdige attraksjoner. Her får du stilige steder å bo i en av verdens mest overdådige byer; leiligheter i toppetasjer sørger for rene filmopplevelsen under ethvert besøk. Det er mange overkommelige valg i tillegg, alt fra vandrerhjem i sentrum som omfavner livlige barer og døgnåpne restauranter – til hybler med utsikt ned på de travle gatene og den skinnende belysningen i «The Big Apple».

Navigere New York – hvordan komme seg fra flyplassen til Manhattan

Ikke mindre enn 3 flyplasser ligger i nærheten New York. Flyplassene John f. Kennedy International Airport ligger 24 km fra Manhattan sentrum. Den beste måten å komme seg fra JFK til sentrum er med flytog. Ta flytoget inn til Manhattan der det korresponderer med undergrunnsbanen. Flyplassen La Guardia brukes stort sett til innenrikstrafikk og er best tilgjengelig med buss og taxi. Til slutt er det den mindre kjente Newark-Liberty International Airport som egentlig ligger i New Jersey men allikevel er det nærmeste knutepunktet til Manhattan. Her går det også tog jevnlig til og fra flyplassen fra Pennsylvania Station.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.