Siste kommentarer av byen

Gruppe

Yoany (uruguay)
[8,2]

CARIOCA1002

La zona es muy buena y con todos los servicios disponibles. Muy buena seguridad en el edificio y en el apartamento. Camas muy cómodas y buena limpieza del apartamento.

Gruppe

Angel Villar (spania)
[8,1]

COPA 1203

La ubicación

Eldre par

Albert (tyskland)
[8,8]

COPA 1203

Excellent location, Highest floor Nice and helpful doormen

Familie

Jan (belgia)
[8,5]

NSC.1002

Prima gelegen appartement, met 24u/24 beveiliging. De contactpersoon ter plaatse, Ricardo, is heel vriendelijk en geeft nuttige tips over de beste adressen in de buurt.

Familie

Eileen Moore (irland)
[10]

NSC.1002

We were absolutely delighted with the apartment. I did not expect it to be as good as it was. I assumed that the video exaggerated, but it was all true. It really is an absolutely fabulous apartment suitable easily for 3 couples, or a family. It is very spacious and beautifully finished. The doormen were very nice and helpful as well, and the location was great. Ricardo, our contact, was also lovely and very helpful. We rented a much inferior apartment nearby last year. It was more expensive, in Ipanema (not a nice road, though) and could not compare to this one.

Familie

Marta (argentina)
[8,2]

COPA 1203

El depto COPA 1203 esta muy bien ubicado, a una cuadra de la playa, con aire acondicionado y bien provisto de toallas, incluso para la playa. Hay supermercado y boca de metro muy cerca. Tiene personal de seguridad en la entrada las 24 horas.
Våre leiligheter i Rio de Janeiro har 8,6 av 10 ut i fra 28 tilbakemeldinger. Bestill din leilighet fra nok 272 per natt.

COPA 1

Område: - Copacabana

COPA 1

Leilighet

4x - 2 Soverom - 80 m²

9

[9.2]

Fra / per natt

nok 513

NSC.1002

Område: - Copacabana

NSC.1002

Leilighet

6x - 3 Soverom - 98 m²

6

[9.4]

Fra / per natt

nok 742

VINCENT702

Område: - Copacabana

VINCENT702

Leilighet

6x - 3 Soverom - 110 m²

2

[8.8]

Fra / per natt

nok 922

COPA 1203

Område: - Copacabana

COPA 1203

Leilighet

6x - 3 Soverom - 100 m²

4

[8.5]

Fra / per natt

nok 830

CARIOCA1002

Område: - Copacabana

CARIOCA1002

Leilighet

6x - 3 Soverom - 110 m²

5

[8.3]

Fra / per natt

nok 1 014

Se på 26 leiligheter i Rio de Janeiro

Leiligheter i Rio de Janeiro – Ferieleiligheter midt i sentrum

Lyden av sambamusikk strømmer gjennom de livlige gatene i Rio de Janeiro, helt fra det travle sentrum til strandkanten på de gylne strendene som sprer seg i alle retninger. Over alt er det smilende ansikter og folk som har det gøy der de sitter rundt på lokale barer og restauranter, forsøker forskjellig gatemat og slapper av langs den vakre kysten. Frodige fjell omringer byen og beskytter den med sine pittoreske armer og tilbyr mange muligheter for aktive eventyr. Fra toppen av «Sukkertoppen» kan du skue ned på det travle livet som passerer nedenfor, sug til deg hver minste detalj som gjør Rio de Janeiro til en spesiell plass. Våre leiligheter i Rio de Janeiro fungerer som en perfekt sted for å delta i feiringene, her plasseres du midt i sentrum av der det skjer.

Strender og livlig kultur – ting å gjøre å Rio de Janeiro

 • Copacabana – Antakeligvis den mest berømte delen av Rio, Copacabana består av en fantastisk 4 km lang gyllen sandstrand omgitt av hoteller med silhuettene av fjell i bakgrunnen.
 • Ipanema – Ligger sør i byen, denne livlige delen av Rio har en blanding av vakker natur og en hel del kulturelle aktiviteter du kan fordype deg i.
 • Sukkertopp-fjellet – Rios mest gjenkjennelige ikon ligger i innløpet til Guanabara bukten og danner en spiss topp som ruver over bybildet.
 • Kristusstatuen – Denne 38 m. høye art deco-statuen av Jesus Kristus står med armene utslått og ser utover Rio, den ble laget av den franske billedhuggeren Paul Landowski.
 • Corcovado – Enda en av Rios imponerende fjelltopper, Corcovado blir ofte forvekslet med «Sukkertoppen» som ligger like ved.
 • Sankt Teresa, Rio de Janeiro – En bydel som ligger på det pittoreske Sankt Teresa-fjellet i sentrum av Rio. Det er kjent for sine kronglete gater som er fylt med kunstneriske herligheter.
 • Maracana stadion – Denne populære fotballstadion ble bygget i 1950-årene og her avholdes en rekke idrettsarrangement i løpet av året.
 • Arpoador – Er plassert i den sørlige delen av byen, dette området har en vakker kystlinje og massevis av barer og restauranter man kan besøke.
 • Tijuca-skogen – Påstår å kunne titulere seg med å være verdens største urbane skog. Denne grønne lungen dekker 32 kvadratkilometer og har en rekke fossefall og stier.
 • Leblon – Et velstående område ved siden av Ipanema, Leblon er stedet for merkevareforretninger, stilige barer og spisesteder.
 • Teatro Municipal – Konserthus i parisisk stil bygget tidlig på 1900-tallet, her vises ballet-forestillinger og klassiske konserter hele året.
 • Sambadrome Marques de Sapucai – Flettes inn med Rios omfattende sambakultur, dette spesialbyggede paradeområdet er vertskap til sambaarrangement gjennom hele året.
 • Escadaria Selaron – Også kjent som ‘Selaron-trappene’, disse fargerike dekorerte trappene ble skapt av Jorge Selaron «som en hyllest til det brasilianske folk».
 • Lage-parken – Ligger i Jardim Botanico området, denne store parken var engang hjemstedet til Enrique Lage, en industrimagnat – og hans artistkone Gabriella Besanzoni.
 • Candelariakirken – Her finner du en blanding av stilformene barokk og renessanse, denne iøynefallende kirken er en viktig romersk katolsk institusjon.
 • Den botaniske hagen i Rio de Janeiro – En samling forskjellig flora som stammer fra hele verden.

Vårt store utvalg leiligheter i Rio finner du over hele byen, ved alle hovedattraksjonene og i alle bydelene.

Leiligheter i Rio de Janeiro – Overnatting i Rio de Janeiro

De beste utkikkspunktene i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er omgitt av et frodig fjellandskap, det betyr at det finnes mange steder med fin utsikt over byen. Men med så mange steder å velge imellom, hvordan kan du vite hvor du finner den beste utsikten? Her er noen flotte utkikksplasser ut over alt kjaset og maset nedenunder.

Concovado er fjellet der kristusstatuen står, her er noe av den beste og mest gjenkjennelige utsikten over Rio. Å se byen fra Kristus sitt perspektiv, er en av de mest minneverdige opplevelsene du kan ha i Rio. «Sukkertoppen» er tilsvarende ikonisk, her kan du kan trekkes opp i taubane for å oppleve den fantastiske utsikten fra toppen. Catacumba-parken er et mindre kjent sted i Rio, like ved Lagoa – byens innsjø. Her er det en vakker park å utforske, med mange stier opp i fjellet som tar deg til en fantastisk utsikt over innsjøen og strendene ved Ipanemena.

Alternativt kan du ta en trikketur opp de kronglete gatene i den kunstneriske sankt Teresa bydelen. I tillegg til å trekke til seg den antikke atmosfæren så kan du oppleve den flotte utsikten over byen nedenfor.

Overnatting i Rio de Janeiro

Overnatting i Rio de Janeiro reflekterer byens mangfoldige natur. I de travle bygatene finner du koselige gjestehus, små eiendommelige hoteller og livlige vandrerhjem, mens du i de omkringliggende fjellene finner autentiske B&B med fantastisk utsikt og luksuriøse hytter som suger til seg den vakre naturen i regnskogen. Med så mye å velge imellom, og så mange fargerike bydeler å velge mellom så finnes det et perfekt overnattingssted for enhver anledning.

Ankomme Rio de Janeiro

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum av Rio de Janeiro, og til våre leiligheter i Rio de Janeiro, ettersom det jevnlig går offentlig transport til de fleste delene av byen. Det er flere førsteklasses flybusser som går fra terminalene og inn til byen og som stopper på forskjellige attraksjoner underveis. Alternativt går det tog fra flyplassen til Rios sentralbanestasjon som kobler byen med andre deler av Brazil og andre land. Du kan også ta en taxi, men reisen er forholdsvis lang og kostbar – det er også alltid best å avtale prisen på forhånd før reisen begynner.

I tillegg er det mange som kommer til Rio fra andre deler av landet, og det er jevnlige langdistansebusser og tog som går til andre store byer og andre destinasjoner.

Når du først har kommet til Rio er det et omfattende t-banesystem som kobler sammen alle de populære attraksjonene og bydelene – i tillegg til busser som krongler seg gjennom byen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen

Vurderingen av Only-apartments

Trustpilot

Følg oss på Facebook

Har du enda ikke funnet overnatting for din nye reise? Du vil være sikker å finne det innenfor vårt store spekter av leiligheter. Videre, med vår søkemotor vil det bli lett for deg!
Få det meste ut av din eiendom ved å registrere den på vår nettside: du trenger kun å fylle inn noen detaljer, et par bilder og sette opp en markedsriktig pris.