Nyeste kommentar af byen

Ungt par

Marjan Van Sande (belgien)
[9,2]

LOFT LA FONT

Fantastische ontvangst van Gabriella en Juan! We voelden ons meteen welkom!! Spotgoedkoop, ze mogen meer geld vragen voor dit appartement! We hadden meer dan we nodig hadden! Het zwembad was echt een verrassing, echt een meerwaarde! Echt top!!!

Familie

Peter & Kamila & Elliot (sverige)
[10]

APART.MUÑOZ

Perfekt .

Familie

Sim0n (polen)
[9,6]

APART.MUÑOZ

Very good location at old town area. Close to beach, lot of restaurants around. Also short distance to Carrefour Express and SuperCOR markets.

Familie

Bousmaha ibtissem (algeria)
[10]

APTO CERCA DEL MAR Y CON VISTAS AL CASTILLO DE STA BARBARA

Merci a la propriétaire, elle etait vraiment sympa, accueil formidable, confort au top. A refaire sans aucun doute. On etait vraiment satisfait par le tout.

Familie

Ketil Bjerregård (danmark)
[9,6]

CASA E EN PLAYA

Very helpful women who kept the appartment. Very Nice appartment. Very good beach.

Ældre par

Niels E (danmark)
[8,4]

LOFT LA FONT

nice silent nabohud
Vores lejligheder i Alicante har modtaget vurderingen 9,6 ud af 10 ud fra 6 meninger. Book din lejlighed fra dkk 298 per nat.

ALICANTE CENTRO

Område: - Alicante Ciudad

ALICANTE CENTRO

Lejlighed

4x - 3 værelser - 60 m²

[0.0]

Fra / per nat

dkk 302

LOFT LA FONT

Område: - Sant Joan D'Alacant

LOFT LA FONT

Lejlighed

4x - 0 værelser - 32 m²

2

[8.8]

Fra / per nat

dkk 298

ALICANTE CENT

Område: - Alicante Ciudad

ALICANTE CENT

Lejlighed

6x - 2 værelser - 75 m²

[0.0]

Fra / per nat

dkk 485

APART.MUÑOZ

Område: - Alicante Ciudad

APART.MUÑOZ

Lejlighed

4x - 0 værelser - 38 m²

2

[9.8]

Fra / per nat

dkk 373

CERCA RENFE

Område: - Alipark

CERCA RENFE

Lejlighed

7x - 4 værelser - 100 m²

[0.0]

Fra / per nat

dkk 336

Se de 13 lejligheder i Alicante

Lejligheder i Alicante – Overkommelig, stilfuld overnatning

Alicante kan bedst beskrives som en dynamisk by. Fra de livlige strande og store udvalg af klubber og barer, til den traditionelle, gamle spanske bydel og charmerende havnefront, har byen noget for enhver smag. Selvom byen er berømt for sit legendariske natteliv, som ikke falder sammen i løbet af året, formår Alicante stadig at fastholde en autentisk spansk stemning, især i de snoede gader i den gamle del af byen. Byens madscene er virkelig enorm, med masser af lækre lokale restauranter, der oser af en hyggelig atmosfære. Det er dog strandene, der har tendens til, at have den stærkeste tiltrækningskraft, med deres brede, vidtspændende gyldne sandstrande, som er fyldt med sol-søgende og ivrige svømmere. Uanset om man ønsker at slappe af på stranden eller blot dykke ned i Alicantes labyrint i den gamle bydel, skal du sørge for at bestille en af vores Alicante lejligheder, hvis du ønsker det perfekte sted at bo.

Museer og bjerge – spændende steder, som du kan besøge i Alicante

 • Santa Barbara Slot - Dette muslimske slot fra det 9. århundrede, kan prale med en utrolig udsigt fra toppen af Benacantil bjerget.
 • Det arkæologiske museum i Alicante - Byens arkæologiske museum har førhen vundet priser og er blevet udnævnt til det europæiske Museum of the Year i 2004.
 • Tabarca - En halvø beliggende lige ud for kysten ved Santa Pola, som ligger langs det klare vand i Middelhavet.
 • Alicantes museum for moderne kunst - Med værker af både lokale og mere fjerne, nutidige kunstnere, er dette museum dedikeret til kunst fra det 20. århundrede og frem til i dag.
 • Gravinas museum for fin kunst – Med sin placering inde i et smukt palads fra det 18. århundrede, udstiller dette museum en fin samling af middelalderlig og moderne spansk kunst.
 • Concatedral de San Nicolas, Alicante - Med et barok kapel og udsmykkede klostre, er dette katedralsamarbejde en imponerende bygning, som ligger i hjertet af Alicante.
 • Havnen i Alicante - En af de mest populære dele af Alicante er havnen, som har en utrolig udsigt ud mod havet samt et udvalg af butikker, restauranter og barer, som ligger spredt omkring.
 • Benacantil Bjerget - Dette genkendelige ikon for Alicante, er et bjerg, som våger over den udstrakte by.
 • Saint John´s bål - En traditionel festival, som bliver fejret i løbet af midsommeren. Det er en kæmpe begivenhed i Alicante, som er fyldt med fyrværkeri, for-estillinger og nattelange fester.
 • Canelobre Grotterne – Beliggende i Busot, er disse urgamle huler, som er gemt væk i Cabezon de Oro bjergryggen.
 • Basilica di Santa Maria, Alicante - Dette er den ældste aktive kirke i Alicante og blev bygget mellem det 14. og 16. århundrede i en iøjnefaldende gotisk stil.
 • Estadio Jose Rico Perez – Som hjemstedet for Hercules FC, er dette stadion et fremtrædende sportsligt hotspot i byen og er samtidig vært for talrige arrange-menter i løbet af året.

Der er så meget at se og gøre i Alicante og du vil altid kunne finde noget, der interess-erer dig. Vores lejligheder i Alicante er spredt rundt omkring byen, hvilket giver dig en me-get central indkvartering, der ligger placeret nær alle attraktionerne.

Besøg butikkerne i Alicante

Med sin rige kulturarv og spanske luksusstil, har Alicante masser af gode shopping-muligheder for besøgende, uanset om du er på jagt efter den perfekte souvenir eller blot ønsker, at prøve nogle af de lokale varianter.

Hvis du føler dig småsulten, så tag til Mercado Central, som er et farmermarked i en storslået 100 år gammel bygning. Her kan du gennemse de mange boder, som er stablet højt med lokale varer og lækker mad. Selv hvis du ikke ønsker at købe noget, er det stadig værd at vandre gennem boderne, for at udforske de lokale varianter, som Alicante.

Rambla de Mendez Nunez er den mest populære butiksgade i Alicante, som kan prale med en bred, træbevokset boulevard. Du kan dykke ind og ud af de mange boutique ma-gasiner og lokale butikker, men også stoppe undervejs ved smukke cafeer og hyggelige bar-er.

For dem, der ønsker at udforske den mere kreative side af Alicante, vil en tur til kun-stmarkedet være en oplagt idé. Det finder sted hver aften på Paseo Gadeo. Her samles lo-kale kunstnere og deres arbejdere, hvilket giver dig rig mulighed for, at gennemse de mange akvareller, skitser og skulpturer.

Uanset hvilken slags shopper du er, skal du sørge for at booke en af vores Alicante lejligheder, så du har et sted, hvor du kan smide dine poser, før du trykker den af på stranden og i barerne.

Lejligheder i Alicante – Alicante lejligheder

Alicante lejligheder

Byens beliggenhed ved stranden betyder, at indkvartering i Alicante overvejende består af hoteller ved havnefronten og lejligheder beliggende mod søsiden, men der er også an-dre, mere traditionelle steder at bo, herunder søde gæstehuse og designer vandrerhjem. Langs stranden findes der er mange luksushoteller, som er komplette med private strande og svømmepøler, såvel som stilfulde lejligheder med udsigt over det krystalklare Middel-hav.

Ankomst til Alicante og hvordan man kommer rundt

At komme til Alicante fra lufthavnen er nemt, med det store tilbud af offentlig transport. Busser afgår hver time fra terminalerne til byens centrum og tilbyder den mest overk-ommelige måde, at komme ind i byen på. Taxaer er også et populært valg, og tilbyder hur-tige ture og meget overkommelige priser. Husk på, at priserne stiger lidt om natten og husk også altid at blive enige om en pris, før du stiger ind. Alternativt kan du leje en bil i lufthavnen, så du kan rejse ind til byen i dit eget tempo og udforske noget af den smukke natur, der omgiver området. Der er meget at se og lave omkring Alicante og langs Costa Blanca, så det at have en bil til rådighed, er praktisk og giver dig adgang til de små fisk-erlejer og små byer på bjergskråningerne.

Når du først er i Alicante, er der busser og sporvogne, der kører rundt i byen, men også til andre badesteder langs kysten Det er dog usandsynligt, at du bliver nødt til at bruge of-fentlig transport overhovedet, for at komme rundt i selve Alicante. Hvis du ønsker at ud-forske området uden for byen, er der masser af busser og taxikørsel til rådighed. Nogle mennesker vælger at leje cykler for hurtigt at kunne komme fra det ene sted til det andet, og landskabet, der omgiver området, er den perfekte kulisse til cykelture. Normalt kan du dog gå fra det ene hotspot til det næste, da centrummet af byen er relativt lille.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.