Interessesteder
Transport

Nyeste kommentar af byen

Familie

Katarzyna (polen)
[10.00]

PETXINA GOTICO

The location of the apartment is ideal. The apartment has everything you need for a comfortable and pleasant stay. Moreover, the owner is a very helpful and friendly person. Next time in Barcelona, we will definitely choose this place again as we really felt there at home.

Familie

Eva (italien)
[8.80]

TARRADELLAS A

L'appartamento si trova vicino alla linea blu della metro da cui si può raggiungere facilmente ogni angolo della città.

Ældre par

Viorica Izvoranu (rumænien)
[10.00]

PRINCEP VIANA A

Everything was perfect,good position,the apartment had everything that you could need.

Ældre par

monica (italien)
[9.80]

PRINCEP VIANA B

consiglio vivamente questo appartamento sia per la gentilezza e disponibilità del proprietario, sia per la pulizia,la tranquillità della casa

Gruppe

Laura (italien)
[9.80]

BCN SGA FAMILIA

Appartamento bellissimo, pulito, ricco di molti utensili. Le persone di riferimento sono gentilissime, sempre disponibili! È stato veramente un bel soggiorno.

Ungt par

Mariusz & Ewelina (irland)
[10.00]

Placa Espanya Romantic apartment

Bardzo dobra lokalizacja. Trzy minuty piechotą do Placa d'Espanya gdzie mamy stacje Metra linia L3 (Park Gaudiego, Port Vell),pociąg do Montserrat, magiczną fontanne i przystanek Aerobus (bezpośrednie połączenie z lotniskiem co 5 min). Apartament czysty, dobrze wyposażony. Cicha i spokojna okolica. Miła osoba kontaktowa. Polecamy.
Vores lejligheder i Barcelona har modtaget vurderingen 8,83 ud af 10 ud fra 4496 meninger. Book din lejlighed fra kr 149 per nat.

VALDONZELLA B

Område: - El Raval

VALDONZELLA B

Lejlighed

6x - 3 værelser - 80 m²

14

[8.8]

Fra / per nat

kr 683,00

VALDONZELLA A

Område: - El Raval

VALDONZELLA A

Lejlighed

6x - 3 værelser - 80 m²

14

[8.8]

Fra / per nat

kr 683,00

DUPLEX GAUDÍ

Område: - Eixample Dret

DUPLEX GAUDÍ

Lejlighed

7x - 2 værelser - 70 m²

1

[7.8]

Fra / per nat

kr 707,00

ATICO ROSSELLO

Område: - Eixample Dret

ATICO ROSSELLO

Lejlighed

4x - 1 værelser - 35 m²

27

[8.8]

Fra / per nat

kr 430,00

SWEET BORN

Område: - El Born

SWEET BORN

Lejlighed

4x - 2 værelser - 45 m²

[0.0]

Fra / per nat

kr 443,00

Se de 762 lejligheder i Barcelona
Mere information

Lejligheder I Barcelona

Hvis du leder efter et rejsemål, der har det hele, vil Barcelona være toppen af denne liste. Den catalanske hovedstad er smuk, ikke kun takket være det fremragende vejr hele året rundt, men også pga. arkitekturen, strandene, gaderne, torvene ... Leje en lejlighed i Barcelona er en perfekt måde at opleve byen på, på samme måde som de lokale.

[Se mere]

Værd at besøge i Barcelona

Hvis der er et navn, der er synonym med Barcelona, er det den modernistiske arkitekt Antonio Gaudi, en visionær og et geni, der ændrede udseendet af Barcelona med sine bygninger, med varetegn såsom Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà , bedre kendt som La Pedrera. De to sidste steder finder man på den berømte gade Passeig de Gràcia, en allé med træer på begge sider og med modernistiske bygninger, ikke kun af Gaudí, men også af andre arkitekter fra den tid. Passeig de Gràcia ender, hvor den mest berømte allé i Barcelona starter; Las Ramblas, hvor du også kan finde det verdensberømte marked La Boqueria. Gastronomi er en stor del af Barcelona takket være middelhavskøkkenet og tapasrestauranterne, som du kan finde rundt omkring i byen.

De bedste områder i Barcelona

Las Ramblas befinder sig i den gamle bydel, et område, som er opdelt i tre dele: Raval, det gotiske kvarter og Born. Raval skiller sig ud for sine hyggelige caféer og barer samt for det berømte moderne kunstmuseum MACBA, det gotiske kvarter adskiller sig med middelalderlige gader og byens domkirke, mens Born er berømt for at være Barcelonas boheme område, et af de bedste steder at for finde billige ferielejligheder i Barcelona, hvor du også kan besøge Picasso-museet. Området Gràcia i den nordlige del af byen er også et sted, hvor man kan nyde den sande essens af byen uden for turistmængderne, og hvor den berømte Gràcia Festival bliver holdt om sommeren.

De bedste tidspunkter for at besøge Barcelona

Barcelona er en fantastisk by at besøge året rundt, men byen er især bemærkelsesværdig om foråret og om efteråret, når der er færre turister og vejret er mildere. Selvom det regner en gang imellem, er det stadig det bedste tidspunkt at rejse derhen.

Rejse til og omkring i Barcelona

Du kan flyve direkte til Barcelona-El Prat airport, kun nogle km udenfor byen, eller til de nærliggende lufthave Girona og Reus, hvor lavprisselskaberne også flyver til. Byen har et meget velfungerende offentlig transportsystem, en af de bedste i Europa, billigt og effektivt med metroer, busser og taxaer samt en fremragende turistbus, der kan vise dig alle de vigtigste seværdigheder. Hvis du køber de kombinerede transportbilletter, kan du spare en masse penge i løbet af din ferie i Barcelona.

Festivaler i Barcelona

Det er en gode ide at besøge byen i løbet af en af de mange festivaler, såsom La Mercè i september, den førnævnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi den 23. april samt vigtige musikfestivaler såsom Sonar og Primavera Sound.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.