Stay the Only Way

Lejligheder I Barcelona

Øjeblikkelig reservation
Kundeservice 24 i døgnet, syv dage om ugen
Bedste pris garanteret
Book nu, betal senere

RAMON-RAMBLAS SLEEP 7

Område: - El Raval

RAMON-RAMBLAS SLEEP 7

7x - 2 værelser - 50 m²

1

[10.0]

Fra / per nat

kr 941,00

ATICO PARK GUELL

Område: - Gràcia

ATICO PARK GUELL

6x - 2 værelser - 75 m²

1

[9.2]

Fra / per nat

kr 402,00

RELLOTGE RAMBLA

Område: - Gòtic

RELLOTGE RAMBLA

12x - 5 værelser - 120 m²

4

[8.7]

Fra / per nat

kr 1.489,00

RELLOTGE

Område: - Gòtic

RELLOTGE

12x - 3 værelser - 100 m²

38

[8.7]

Fra / per nat

kr 778,00

RAVAL PARADISE

Område: - El Raval

RAVAL PARADISE

4x - 0 værelser - 65 m²

34

[9.2]

Fra / per nat

kr 663,00

Se de 1263 lejligheder i Barcelona
Interessesteder
Transport

Nyeste kommentar af byen

[9.20]

BORNE STA MARIA

Hyggeligt kvarter, spændende små gader med cafeer og butikker

[8.50]

MERCAT ANTONI B

Fint at lejligheden lå i tagetagen, hvor der var sol og ro, dejlig lys dagligstue. Godt der var en vaskemaskine, spændende multietnisk kvarterGenerelt var der pænt og rent. God service på bureauet

[9.00]

HOSPITAL E

God central beliggenhed, dejligt med terrasse.

[8.60]

Amazing Terrace Penhouse in the Heart of Barcelona

The balcony is the best thing. That we could walk to every where from the apartment was also very good.

[8.70]

HEURES 1

Ligger meget centralt . Rart med tagterassen. Rolige medbeboere.

[10.00]

MUSEU PICASSO 2

Hvis vi får fuld depositum frigivet er dette en 100% god oplevelse med høj kvalitet til pris. Service i orden.
Vores lejligheder i Barcelona har modtaget vurderingen 8,85 ud af 10 ud fra 5478 meninger. Book din lejlighed fra kr 119 per nat.
Mere information

Lejligheder I Barcelona

Hvis du leder efter et rejsemål, der har det hele, vil Barcelona være toppen af denne liste. Den catalanske hovedstad er smuk, ikke kun takket være det fremragende vejr hele året rundt, men også pga. arkitekturen, strandene, gaderne, torvene ... Leje en lejlighed i Barcelona er en perfekt måde at opleve byen på, på samme måde som de lokale.

[Se mere]

Værd at besøge i Barcelona

Hvis der er et navn, der er synonym med Barcelona, er det den modernistiske arkitekt Antonio Gaudi, en visionær og et geni, der ændrede udseendet af Barcelona med sine bygninger, med varetegn såsom Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà , bedre kendt som La Pedrera. De to sidste steder finder man på den berømte gade Passeig de Gràcia, en allé med træer på begge sider og med modernistiske bygninger, ikke kun af Gaudí, men også af andre arkitekter fra den tid. Passeig de Gràcia ender, hvor den mest berømte allé i Barcelona starter; Las Ramblas, hvor du også kan finde det verdensberømte marked La Boqueria. Gastronomi er en stor del af Barcelona takket være middelhavskøkkenet og tapasrestauranterne, som du kan finde rundt omkring i byen.

De bedste områder i Barcelona

Las Ramblas befinder sig i den gamle bydel, et område, som er opdelt i tre dele: Raval, det gotiske kvarter og Born. Raval skiller sig ud for sine hyggelige caféer og barer samt for det berømte moderne kunstmuseum MACBA, det gotiske kvarter adskiller sig med middelalderlige gader og byens domkirke, mens Born er berømt for at være Barcelonas boheme område, et af de bedste steder at for finde billige ferielejligheder i Barcelona, hvor du også kan besøge Picasso-museet. Området Gràcia i den nordlige del af byen er også et sted, hvor man kan nyde den sande essens af byen uden for turistmængderne, og hvor den berømte Gràcia Festival bliver holdt om sommeren.

De bedste tidspunkter for at besøge Barcelona

Barcelona er en fantastisk by at besøge året rundt, men byen er især bemærkelsesværdig om foråret og om efteråret, når der er færre turister og vejret er mildere. Selvom det regner en gang imellem, er det stadig det bedste tidspunkt at rejse derhen.

Rejse til og omkring i Barcelona

Du kan flyve direkte til Barcelona-El Prat airport, kun nogle km udenfor byen, eller til de nærliggende lufthave Girona og Reus, hvor lavprisselskaberne også flyver til. Byen har et meget velfungerende offentlig transportsystem, en af de bedste i Europa, billigt og effektivt med metroer, busser og taxaer samt en fremragende turistbus, der kan vise dig alle de vigtigste seværdigheder. Hvis du køber de kombinerede transportbilletter, kan du spare en masse penge i løbet af din ferie i Barcelona.

Festivaler i Barcelona

Det er en gode ide at besøge byen i løbet af en af de mange festivaler, såsom La Mercè i september, den førnævnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi den 23. april samt vigtige musikfestivaler såsom Sonar og Primavera Sound.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.