Stay the Only Way

Lejligheder I Barcelona

Øjeblikkelig reservation
Kundeservice 24 i døgnet, syv dage om ugen
Bedste pris garanteret
Book nu, betal senere

Pedro

Område: - Barceloneta

Pedro

Lejlighed

4x - 0 værelser - 40 m²

[0]

Fra / per nat

kr 522

VILADOMAT

Område: - Eixample Esquerre

VILADOMAT

Lejlighed

4x - 2 værelser - 70 m²

26

[9.1]

Fra / per nat

kr 470

APBCN

Område: - Poble Sec

APBCN

Lejlighed

5x - 2 værelser - 70 m²

9

[8.9]

Fra / per nat

kr 746

PARC GUINARDO #0203376-0

Område: - Sant Martí

PARC GUINARDO #0203376-0

Lejlighed

6x - 3 værelser - 74 m²

5

[9.6]

Fra / per nat

kr 447

ATICO ROSSELLO

Område: - Eixample Dret

ATICO ROSSELLO

Lejlighed

4x - 1 værelser - 35 m²

26

[8.8]

Fra / per nat

kr 280

Se de 1416 lejligheder i Barcelona
Interessesteder
Transport

Nyeste kommentar af byen

Ældre par

[7,7]

ATICO ROSSELLO

Super beliggenhed, Ingen trafikstøj, Skøn tagterasse, fin lille lejlighed, med det man skal bruge også så man kan lave lidt mad. Fin respons med manglende sengelinned.

Ældre par

[9,2]

HEURES 2

Excellent location and perfect roof terasse!

Ældre par

[7,7]

BORN HOLIDAYS 1

Not so much but acceptable kitchen and modern walls

Gruppe

[8,1]

MUSEU PICASSO 3

The apartment had a very good placement both to the beach, city and in a authentic neighborhood. The washing machine was quite handy and was nice to have.

Alenerejser

[8,4]

ATICO CENTER

Super dejlig lejlighed med en skøn terrasse og alting fungerede perfekt. Kan klart anbefale andre at leje denne lejlighed.

Familie

[9]

BOLERO BCN

lejligheden er nem at finde og ligger supercentral til by og strand.
Vores lejligheder i Barcelona har modtaget vurderingen 8,60 ud af 10 ud fra 4227 meninger. Book din lejlighed fra 111,85 kr per nat.
Mere information

Lejligheder I Barcelona

Hvis du leder efter et rejsemål, der har det hele, vil Barcelona være toppen af denne liste. Den catalanske hovedstad er smuk, ikke kun takket være det fremragende vejr hele året rundt, men også pga. arkitekturen, strandene, gaderne, torvene ... Leje en lejlighed i Barcelona er en perfekt måde at opleve byen på, på samme måde som de lokale.

[Se mere]

Værd at besøge i Barcelona

Hvis der er et navn, der er synonym med Barcelona, er det den modernistiske arkitekt Antonio Gaudi, en visionær og et geni, der ændrede udseendet af Barcelona med sine bygninger, med varetegn såsom Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló eller Casa Milà , bedre kendt som La Pedrera. De to sidste steder finder man på den berømte gade Passeig de Gràcia, en allé med træer på begge sider og med modernistiske bygninger, ikke kun af Gaudí, men også af andre arkitekter fra den tid. Passeig de Gràcia ender, hvor den mest berømte allé i Barcelona starter; Las Ramblas, hvor du også kan finde det verdensberømte marked La Boqueria. Gastronomi er en stor del af Barcelona takket være middelhavskøkkenet og tapasrestauranterne, som du kan finde rundt omkring i byen.

De bedste områder i Barcelona

Las Ramblas befinder sig i den gamle bydel, et område, som er opdelt i tre dele: Raval, det gotiske kvarter og Born. Raval skiller sig ud for sine hyggelige caféer og barer samt for det berømte moderne kunstmuseum MACBA, det gotiske kvarter adskiller sig med middelalderlige gader og byens domkirke, mens Born er berømt for at være Barcelonas boheme område, et af de bedste steder at for finde billige ferielejligheder i Barcelona, hvor du også kan besøge Picasso-museet. Området Gràcia i den nordlige del af byen er også et sted, hvor man kan nyde den sande essens af byen uden for turistmængderne, og hvor den berømte Gràcia Festival bliver holdt om sommeren.

De bedste tidspunkter for at besøge Barcelona

Barcelona er en fantastisk by at besøge året rundt, men byen er især bemærkelsesværdig om foråret og om efteråret, når der er færre turister og vejret er mildere. Selvom det regner en gang imellem, er det stadig det bedste tidspunkt at rejse derhen.

Rejse til og omkring i Barcelona

Du kan flyve direkte til Barcelona-El Prat airport, kun nogle km udenfor byen, eller til de nærliggende lufthave Girona og Reus, hvor lavprisselskaberne også flyver til. Byen har et meget velfungerende offentlig transportsystem, en af de bedste i Europa, billigt og effektivt med metroer, busser og taxaer samt en fremragende turistbus, der kan vise dig alle de vigtigste seværdigheder. Hvis du køber de kombinerede transportbilletter, kan du spare en masse penge i løbet af din ferie i Barcelona.

Festivaler i Barcelona

Det er en gode ide at besøge byen i løbet af en af de mange festivaler, såsom La Mercè i september, den førnævnte Gràcia Festival i august eller Sant Jordi den 23. april samt vigtige musikfestivaler såsom Sonar og Primavera Sound.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.