Nyeste kommentar af byen

Familie

Hervé Hague (frankrig)
[9,8]

PRINCEP VIANA A

Nous avons passé un superbe séjour à Barcelone' l'appartement est parfaitement placé pour découvrir cette ville magnifique. Bien qu'il soit central et dans un quartier animé, l'appartement est très calme. On s'y sent bien, c'est confortable, la décoration nous a beaucoup plu. De plus pour les cinéphiles et les amateurs d'art, de mode et d'architecture de nombreux ouvrages, CD et DVD sont à disposition. Javier le propriétaire est charmant et accueille agréablement les visiteurs (il parle français et anglais). Merci encore pour ce beau séjour.

Gruppe

Ugo Di Meo (italien)
[9,8]

FIRAGRANVIA BARCELONA

Proprietari gentilissimi e molto disponibili. Appartamento spazioso, accogliente e ben attrezzato.E' stato un bellissimo soggiorno.

Familie

Arjen Keuning (holland)
[8,4]

JOAQUIM COSTA A

Nice location close to the hustle and bustle of the city, in a charactreristic building. Walk out the door and you are in the middle of the city's activity.

Gruppe

Ian (storbritannien)
[8,6]

RAMBLA CREU B

This apartment is close to the Ramblas which was one of our main reasons for choosing it. And the whe Wifi connection worked which was great so that we could update our blog and do some skype calls. Everything worked fine - the apartment was clean and the security (locks etc) good. We had a great time in Barcelona, due in part to having this apartment.

Familie

antonello (italien)
[8]

Princep Jordi 12

Devo dire che siamo stati sorpresi favorevolmente dal vostro appartamento e dalla vostra organizzazione, perchè all´ inizio ero un po scettico. La posizione era vicina alla stazione della metropolitana, vicino ai negozi ed è stato facile rag.

Familie

Chantal (frankrig)
[9,6]

57. Gran Vía GB Apartment

très bel appartement très spacieux donnant côté cour donc très calme, très propre. Métro à proximité. Très près du centre. Rendez-vous pour les clés à l'heure avec très bonne réception. Arrangement possible : nous avons pu arriver plus tôt .
Vores lejligheder i Barcelona har modtaget vurderingen 9 ud af 10 ud fra 4397 meninger. Book din lejlighed fra dkk 71 per nat.

PRINCEP VIANA B

Område: - El Raval

PRINCEP VIANA B

Lejlighed

2x - 1 værelser - 35 m²

99

[9.3]

Fra / per nat

dkk 298

RELLOTGE

Område: - Gòtic

RELLOTGE

Lejlighed

12x - 3 værelser - 100 m²

45

[8.6]

Fra / per nat

dkk 957

PRINCEP VIANA A

Område: - El Raval

PRINCEP VIANA A

Lejlighed

3x - 1 værelser - 65 m²

83

[9.6]

Fra / per nat

dkk 303

FREIXURES A

Område: -

FREIXURES A

Lejlighed

2x - 0 værelser - 30 m²

3

[9.7]

Fra / per nat

dkk 448

LOFT GUINARDO

Område: - Horta - Guinardó

LOFT GUINARDO

Lejlighed

8x - 0 værelser - 110 m²

35

[9.0]

Fra / per nat

dkk 533

Se de 1262 lejligheder i Barcelona

Lejligheder i Barcelona - Den bedste form for indkvartering

Barcelona er en eventyr by, hvis rige kulturarv kan ses på mange museer, gallerier og i kirker, og naturligvis de store arkitektoniske mesterværker af Antoni Gaudi som i dag er kulturarv i den højeste kategori, der danner grundlag for flere spændende ture gennem de forskellige kvarterer. El Born med de snævre og snoede gader og gyder i det gotiske kvarter, eller de livlige gågader, der er fyldt med blomsterboder, tapasrestauranter og gadekunstnere i La Rambla. Vi har et stort udvalg af lejligheder i Barcelona, fra rummelige lejligheder med havudsigt til mindre kortsigtede udlejninger. Vi dækker ethvert område for den perfekte ferie, uanset om du leder efter boutique lejligheder i hjertet af det gotiske kvarter eller billige studios i det trendy El Born. Du kan gennemse vores samling af boliger for at finde det perfekte sted at bo for din rejse.

Fantastisk kultur- og arkitekturhistorie - Seværdigheder du bør se i Barcelona

 • La Sagrada Familia – (Den Hellige Familie) er Gaudis mest berømte mesterværk som bestemt er et besøg værd, med sine fremspringende tårne og smuk farverige glas interiør.
 • Park Guell – Gaudis park, her kan du vandre gennem de grønne haver, og beundre den farverige samling af tropiske planter og det finurlige arbejde, som blev gjort af Gaudi selv.
 • Casa Mila – Også kendt som La Pedrera, Casa Mila er en arkitektonisk perle tegnet af Gaudi i begyndelsen af 1900-tallet, du har mulighed for at sidde og slappe af blandt designerbutikker på den berømte Passeig de Gracia.
 • Gothic Quarter – Det gotiske kvarter – Gå en tur gennem de smalle, rustikke gader i Barcelonas gamle gotiske kvarter, nyd en is i en af de mange isboder, shop i en af boutique butikkerne eller slukke tørsten på en hyggelige bar, mulighederne er mange.
 • Casa Batllo – Et andet bygningsværk af Gaudis huse, der er stolt placeret på Passeig de Gracia. Du kan vandre rundt indefor og beundre det smukke håndværk.
 • Magic Fountain of Montjuic – Om aftenen, kan du nyde synet af dette centralt beliggende springvand, som springer ud i pulserende præstationer, med farver og musik.
 • Montjuic – Tag svævebane op på toppen af Barcelonas mest berømte bjerg og beundre den fantastiske udsigt.
 • Camp Nou – Et besøg for fodbold elskere er Barcelonas fodboldstadion. Tag en tur gennem spillernes rum og nyde en drink i baren.
 • Museu Picasso – Picasso-museet er gemt væk i en side gade i El Born, her kan du se en række prestigeprojekter fra verdens mest berømte kubistisk kunstner.
 • Parc de la Ciutadella – Den lokale park, er et perfekte sted at slappe af en eftermiddag, gå en turi de grønne områder mens du nyder den fredfyldte baggrund af søer og træer.
 • Barcelona Cathedral – Stolt ligger Barcelona Katedralen i midten af det gotiske kvarter - en bastion for indviklet spansk arkitektur og religion.
 • Palau Reial – Omgivet af palmer og finurlige Gaudi statuer, kan du få en bid mad og en drink på en af byens mest berømte pladser.
 • Arc de Triomf – Er en af mest bemærkelsesværdige skulpturer i Barcelona. Buen er domineret af utallige smukke detalje, stående stolt på det populære torv.
 • Barcelona Zoo – Et perfekt udflugtssted for hele familien. En samling af eksotiske og velkendte dyr, i de maleriske omgivelser i Parc de la Ciutadella.
 • Museu Nacional d’Art de Catalunya – Barcelona og den omkringliggende region kan prale med en rig kulturhistorie, hjemsted for verdensberømte kunstnere og lokale stjerner, noget der er et besøg værd.
 • La Rambla – Den mest berømte gade i Barcelona, med et stort udbud af lokale spisesteder, retro barer og et væld af butikker samt farverige shows fra gadekunstnere.
 • Mercat de la Boqueria – Der er mange fordele ved at opholde sig i en lejlighed i Barcelona, det giver en perfekte mulighed for at lave din egen mad, med, nogle af de lækre, friske fødevarer, som er tilgængelige rundt om i byen. La Boqueria, er et overdækket fødevaremarked, hvor du kan købe nogle af de velsmagende spanske ingredienser.
 • Santa Maria del Mar Højt oppe i Ribera-kvarteret, finder du denne imponerende kirke, som stammer fra det 14. århundrede, som er en historisk og religiøs påmindelse om Cataloniens fremtrædende maritime og merkantile æra.
 • Poble Espanyol – Kun et stenkast fra Montjuic Fountains, finder du et andet godt eksempel på spansk håndværk, det populære arkitektoniske museum som er et besøg værd.
 • Tibidabo – Mount Tibidabo ligger nord-vest for byen, det er det højeste bjerg i Serra de Collserola, på toppen af bjerget, får du en vidunderlig udsigt over byen.a

Vi har et stort udvalg af billige, luksuriøse og hyggelige lejligheder i hele Barcelona, som alle ligger tæt på de ovennævnte serværdigheder.

Lejligheder i Barcelona - Ferielejligheder i Barcelona

Ankommer og udforske - Hvordan kommer omkring Barcelona

I den sydvestlige del af Barcelona ligger El Prat Lufthavnen, med kun 12 km til byens centrum. Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til centrum. Du kan tage bussen A1 eller A2 fra lufthavnen til Plaza España og Plaza Cataluña, eller du kan vælge en af de mange taxier der holder uden for lufthavnen, der tager mellem 10 og 15 minutter at komme til centrum. Endvidere afgår der hver halve time et tog fra lufthavnen til Barcelona Sants Station. Fra Sants Station kan du benytte dig af metro systemet for at komme videre rundt i Barcelona.

Det er nemt at komme til Barcelona fra andre spanske og franske byer via det pålidelige togdrift. De fleste ruter slutter dog ved Barcelona Sants, hvorefter du kan benytte dig af metro, busser eller taxier.

Barcelona har et stort netværk af metrostationer rundt omkring i byen, der forbinder alle de store hotspots. Alternativt kan du bruge bus og sporvogne, samt det effektive jernbanenet.

Bare være som de lokale er i Barcelona

Brug en eftermiddag i Parc de la Ciutadella, hvor du kan slentre gennem de frodige grønne områder og undervejs er der mulighed for picnic. Eller du kan udforske det gamle fiskerleje i Barceloneta med sin autentiske atmosfære og bred vifte af fisk og skaldyr restauranter. Du kan også opleve Poble Nou området, der kan prale af et udsøgt udvalg af designet cafeer, der er meget populært for lokalbefolkningen, både for de gamle og de unge. I de sene aftenstider, kan du gå en tur i de snoede gader i det gotiske kvarter i El Born og nyde et lokalt glas cava eller to på en af de mange rustikke cava barer. Vi har kortidslejemål omkring disse områder.

Ferielejligheder i Barcelona

Fra excentriske ferieboliger, som er gemt nede langs de smalle gader i det gotiske kvarter, til overdådige hoteller, placeret omkring havnen, er ferielejligheder i Barcelona lige så fascinerende som byen selv. Om end man søger noget til blot et kortvarigt leje, midt inde i den travle by, et luksuriøst feriehjem nær stranden, eller et historisk møde i en af byens ældste dele, kan man stole på Barcelona. Helt ligesom den blomstrende mad, kultur og kunstscene i Barcelona, er ferielejlighederne bare foran de andre, når det kommer til design, service og stil.

Tilbring en dag på stranden i Barcelona

Barcelona er en af de eneste hovedstæder i Europa, der kan prale en herlig strækning af strand lige ved siden af alle de kulturelle hotspots. Det helt perfekte sted at nyde den spanske sol, med en mojito eller to, mens du ser en romantisk solnedgangen, eller hvad med hænge ud en søndag eftermiddag med gode venner og god mad, det er da ferie.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.