Nyeste kommentar af byen

Familie

roberto borgna (italien)
[9,8]

DOWNTOWN

Abbiamo trovato l'appartamento ideale come base per le nostre visite. Collocato in posizione adeguata per tutti i tipi di servizi e necessità. La proprietaria si è dimostrata gentilissima e molto disponibile. L'alloggio era pulito e non gli mancava nulla di ciò che ci è servito durante il nostro soggiorno. È sicuramente consigliabile.

Familie

skyronka (frankrig)
[8,1]

IMPRESJA III

très bien placé proche du centre

Ældre par

Sonia (italien)
[9,4]

CITY APARTMENT

L´appartamento è risultato come dalle foto del sito. Pulizia ottima. Per gli italiani irriducibili che intendono cucinare nell´appartamento: manca lo scolapasta (si può ovviare con il coperchio) moka e tazzine per il caffè. Per il resto OK.

Familie

Marga (holland)
[9,2]

WINE-JÓZEFA

Nice and clean apartment in Krakow-Kazimierzs, well-equiped. Helpfull contactperson. To be recommended!

Ældre par

Kurt Nielsen (danmark)
[10]

GRAND APARTMENT

God og central beliggenhed. Sød og imødekommende dame, som tog imod os. Dejlig stor lejlighed. Gode indkøbsmuligheder. Udlejningsprisen yderst fornuftig - vi kommer gerne igen.

Gruppe

Jef (belgien)
[10]

FAUST I - KAZIMIERZ CENTRE AND VIEW

Very good appartment, good location, comfort, nicely decorated, good kitchen, good bathroom, good contact person! We had a very nice time here!
Vores lejligheder i Krakow har modtaget vurderingen 9,1 ud af 10 ud fra 283 meninger. Book din lejlighed fra dkk 124 per nat.

Studio Apartment NANA

Område: - Kleparz

Studio Apartment NANA

Lejlighed

2x - 0 værelser - 24 m²

3

[9.0]

Fra / per nat

dkk 224

AESTHETICA 2

Område: - Krowodrza

AESTHETICA 2

Lejlighed

2x - 1 værelser - 35 m²

1

[8.6]

Fra / per nat

dkk 284

Studio Apartment VIVA

Område: - Kleparz

Studio Apartment VIVA

Lejlighed

4x - 0 værelser - 30 m²

[0.0]

Fra / per nat

dkk 224

TOWN AND CITY

Område: - Stare Miasto

TOWN AND CITY

Lejlighed

7x - 3 værelser - 82 m²

7

[9.3]

Fra / per nat

dkk 448

GINGER CAT

Område: - DęBniki

GINGER CAT

Lejlighed

4x - 1 værelser - 50 m²

25

[9.7]

Fra / per nat

dkk 298

Se de 140 lejligheder i Krakow

Lejligheder i Krakow – Det smarte valg for overnatning

Krakow er en by som en chokoladeæske, uberørt af arrene efterladt fra Anden Verdenskrig på andre polske byer. Krakow er Polens turistmæssige "juvel i kronen" og er den ældgamle, kongelige hovedstad. Som et UNESCO World Heritage sted er byen ideel for dem med en passion for historie og arkitektur, hvis gamle bydel er oversvømmet med paladser, kirker og gamle købmandshuse. Krakow er hjemsted for velsagtens den fineste plads i Europa, Rynek Glowny, det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag samt for Polens ældste universitet, Jagiellonian Universitetet.

Hvis du leder efter lejligheder i Krakow eller kortsigtede ferielejemål, har vi den perfekte indkvartering i Krakow, der passer til alle budgetter. Fra centrale Krakow lejligheder til en billig pris til luksus og boutique ferieboliger uden for Planty (bymurene). Generelt, desto længere uden for turist brændpunkterne ved Stare Miasto og Kazimierz man tager, desto flere lejligheder finder man for sine penge. Ikke desto mindre er Krakow stadig en billig by efter Europæiske standarder, og en billig lejlighed i Krakow centrum er normalt inden for de fleste budgetter. Valg af denne type korte lejemål er ideelt for dem, som ønsker at udforske byen og omliggende områder i længere tid og har brug for visse faciliteter som deres eget køkken, parkeringsplads eller kun ønsker stedet for at kunne nyde lejlighedslivet og leve som en lokal.

In steder, slotte og Pierogi – Hvad er cool i Krakow

 • Rynek Glowny – Et af Europas smukkeste torve, Rynek Glowny, er beliggende lige midt i hjertet af byen. Nyd en øl ved en af de mange barer og pubber på pladsen og se verden gå forbi.
 • Wawel Slottet – Arven efter Casimir III er dette spektakulære slot lokaliseret i byens centrum og består af et antal markante bygninger samlet omkring en central gårdsplads. Bygget i det 14. århundrede, er slottet en af Krakow's mest berømte seværdigheder.
 • St. Marys Basilika – Denne murstens konstruktion designet i gotisk stil er den slående basilika ved siden af Rynek Glowny. Herfra ekkoer det berømte Hejnal Mariacki på slaget hver time, hvis vidt berømte melodi er beskåret til ære for den 13. århundrede trompetist, som blev skudt gennem halsen af en Mongolsk pil, imens han samtidig forsøgte at advare borgerne i Krakow om det overhængende angreb.
 • Cloth Hall – Renæssancebygningen Cloth Hall på Rynek Glowny er et symbol for Krakow, engang et sted for kludehandlere. I dag er Cloth Hall stadig hjemsted for små butiksdrivende, som sælger lokale produkter fra regionen.
 • Planty Parken – Byparken i Krakow, Planty, er en grøn park, der omgiver Stare Miasto og tilbyder en behagelig gåtur omkring omkredsen af den gamle bydel.
 • Wawel Katedralen – På toppen af Wawel højen står Wawel Katedralen fra det 11. århundrede. Et begravelsessted for Polske monarker siden det 14. århundrede.
 • Wieliczka Salt Mine – Bygget i det 13. århundrede var saltminen aktivt producerende med bordsalt indtil 2007. Inde i dybet af minen ligger en hel verden af skulpturer skåret i salt af minearbejderne igennem århundrederne.
 • Galicia Jødiske Museum – I hjertet af Kazimierz, Krakows Jødiske kvarter før Anden Verdenskrig, kan man finde Galicia Jødiske museum. Museet står for at mindes ofrene for Nazi-undertrykkelsen i Krakow, mens det samtidig fejrer virkningen som fællesskabet havde på Krakows kulturliv.
 • Auschwitz – Den berygtede dødslejr fra Naziregimet er Auschwitz, som ligger 66 km vest for Krakow og dagsture til lejren er tilgængelige fra byens centrum.
 • Tatra Bjergene – Den spektakulære Tatra bjergkæde danner den naturlige grænse mellem Slovakiet og Polen, og her kan man nyde en række udendørs udfordringer inklusive skiløb, vandring, klatring og alle slags vintersports.
 • Jagiellonian University – Casimir III har haft stor indvirkning på Krakow. Her finder vi en anden af hans mangeårige arv, et af verdens ældste og mest prestigefyldte universiteter med formentlig den mest farverige historie. Universitetet er et arbejdssted, men er åben for offentligheden for ture.
 • Przystanek Pierogarnia - Vi anbefaler ikke tit individuelle restauranter, men når det kommer til det så velsmagende Pierogi, så kunne vi ikke bare holde det hemmeligt. Ligesom den bedste Polske bedstemor ville gøre, vil Pierogi på ul Bonerowska holde én fyldt med kulhydrater for en fin, hel dag til at udforske Krakow i til fods.

Vi har et bredt et udvalg af lejligheder i Krakow tæt ved alle stederne nævnt ovenfor.

Lejligheder i Krakow – Ferielejligheder i Krakow

Ankom og udforsk – Hvordan man kommer rundt i Krakow

John Paul II Krakow Lufthavn er lokaliseret 11 km vest for Krakow. Ikke desto mindre er det at komme ind til byen begrænset til taxi eller bus. De regelmæssige buslinjer 208, 292 og 902 kører via Krakow lufthavn fra byens centrum og tager omkring 40 minutter fra start til slut.

Lufthavnen betjenes også af en shuttlebus, som kører direkte fra lufthavnen (Terminal 1 og 2) til byens centrum hvert kvarter.

At komme omkring i Krakow er relativt enkelt, da hele byen er mulig at passere til fods, men hvis du føler behov for at tage det roligt, kan man hoppe på de offentlige busser eller sporvogne, der trænger sig gennem byen fra nord til syd og øst til vest.

Retur til din studietid – Cherry Vodka Kisses

Krakow er en af verdens førende studenterbyer og brændpunkter for polterabender. En sådan koncentration af festende på ét sted kombineret med de lave omkostninger for alkohol har skabt en udsøgt scene for nattelivet. Men det er ikke alt sammen vodkashots og bops rytmer hele natten. Krakow er også hjemsted for tilhængere af vibrerende jazz- og klassisk musik, som hænger ud i cool-cat lounges i hjertet af den gamle bydel og Kazimierz.

Ferielejligheder i Krakow

Denne pulserende polske by er en oase inden for kultur og tradition, og ferielejligheder i Krakow går hånd i hånd med disse værdier. I udkanten er der en række store hoteller med en bred vifte af fine faciliteter, mens centrale lejligheder og feriekomplekser tilbyder en fantastisk måde, for virkelig at komme ind i byens atmosfære. Derudover understreger de ungdommelige vandrerhjem, den mere udviklingsrige side af byen, som kan prale med et fantastisk natteliv, samt en samling af designer caféer, restauranter og butikker. Ferielejligheder i Krakow er yderst overkommelige, hvilket tillader dig, at få mest muligt ud af dit ophold.

En naturlig by - Krakows misundelsesværdige placering

Placeret langs floden Vistula og tæt på Krajobrazowy Dolinki Krakowskie Parken, nyder Krakow en misundelsesværdig beliggenhed for dem, der nyder at gå i naturen. Byen giver en glimrende base for at udforske nogle af Europas mest smukke naturlandskaber og er et brændpunkt for eventyrlystne turister, der nyder vandreture, klatring og kajaksejlads. Der er et antal organiserede ture i parken, ture langs floden og daglige ekskursioner til Tatra Bjergene fra Krakows centrum.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.