Stay the Only Way

Lejligheder I Paris

Øjeblikkelig reservation
Kundeservice 24 i døgnet, syv dage om ugen
Bedste pris garanteret
Book nu, betal senere

Lovely Champs Elysées

Område: - 8/ Champs-Elysées, Madeleine

Lovely Champs Elysées

4x - 0 værelser - 35 m²

[0.0]

Fra / per nat

kr 596,00

ILE ST LOUIS 3

Område: - 4/ Ile St Louis

ILE ST LOUIS 3

2x - 1 værelser - 26 m²

6

[9.6]

Fra / per nat

kr 893,00

ST SEVERIN

Område: - 5/ Quartier Latin, Mouffetard

ST SEVERIN

4x - 1 værelser - 30 m²

8

[9.0]

Fra / per nat

kr 893,00

NESLE PONTNEUF

Område: - 6/ Saint Germain

NESLE PONTNEUF

5x - 1 værelser - 45 m²

29

[9.1]

Fra / per nat

kr 823,00

LE ST-ANTOINE

Område: - 4/ Le Marais

LE ST-ANTOINE

6x - 2 værelser - 60 m²

3

[9.0]

Fra / per nat

kr 1.343,00

Se de 817 lejligheder i Paris
Interessesteder

Nyeste kommentar af byen

[9.80]

MOUF-PANTHEON

Fantastisk personlig og effektiv service ved modtagelsen. Armindo er meget venlig og professionel.

[9.60]

CARDINAL

Ekstrem positiv oplevelse. God til prisen og lå et super sikkert sted.

[9.80]

POMPOMPIDOU - a romantic cosy nest in the heart of Paris

Perfekt beliggenhed. God kontakt til udlejer, dejligt taget imod. Fint udstyret lejlighed. Fornuftig pris.

[8.20]

RICHELIEU1

Lejligheden ligger virkelig centralt, gjorde næsten ikke brug af det offentlige system, men gik for det meste rundt centralt i Paris. Området er asiatisk med mange spændende spise muligheder, i den lidt dyre ende. Lejligheden rummer alt hvad man har brug for som en familie på 4. Det er let at komme i kontakt med Sophia som er kontakt person for lejligheden. Let adgang til lejligheden fra lufthavnen enten fra Opera (transit bus) eller les Halles (ReR). Nærområdet virker trygt at færdes i med børn. Lejligheden fremstår som på billedet lys, men virker lidt mindre, når man som vi er høje og nordiske og fylder lidt mere.

[7.70]

STE HENRIETTE

Stille område, ikke megen støj

[9.20]

QUAI DE SEINE

Ejeren tog godt imod os og havde samlet diverse oplysninger, der var vigtige for vores ophold, i to chareques.
Vores lejligheder i Paris har modtaget vurderingen 8,88 ud af 10 ud fra 5607 meninger. Book din lejlighed fra kr 67 per nat.
Mere information

Lejligheder I Paris

Det er vidunderligt at rejse til Paris af mange grunde. Den franske hovedstad er en af de smukkeste byer i verden takket være dens monumenter, gader, kvarterer, floder og stemning, og ikke at glemme den udsøgte gastronomi, som du kan nyde i de mange bistroer og brasserier. Af disse grunde og mange flere, ved at leje en lejlighed i Paris kan du på den bedste måde at opleve byen og dens essens fra meget tæt hold.

[Se mere]

Værd at besøge i Paris

Der mange steder at se, opleve og nyde i Paris. Et must er Eiffeltårnet, en af de mest symbolske monumenter ikke kun i Paris, men i hele verden. Sin majestætiske udseende og stålkonstruktion skiller sig ud i Paris’ kontur og udsigten fra toppen er virkelig fantastisk. Andre monumenter og steder, som man ikke bør gå glip af, er Champs-Elysées, Notre Dame Katedralen, Triumfbuen, Sacré Coeur og Versailles-slottet, som ligger lige uden for byen. Du er også nødt til at besøge de fantastiske museer byen har at tilbyde, Louvre da tidligere havde den berømte Mona Lisa af Leonardo da Vinci.

Bydele i Paris

Paris er også en by, der skiller sig ud for sine karakteristiske bydele, især Montmartre, et nabolag, som ligger på en bakke med smalle og brostensbelagte snoede gader, rolige torve med terrasser og en bred vifte af kabareter, såsom som den berømte Moulin Rouge.Latinerkvarteret er det ideelle sted for at finde hyggelige caféer og en nutidig universitetsstemning. Dette område havde sin storhedstid tilbage i 60'erne og 70'erne, og er perfekt til at finde en billig ferielejlighed i Paris for at slappe af i. De bedste barer og restauranter og et unikt miljø, finder man i Marais kvarteret, men hvis du vil besøge noget mere eksklusivt prøv Saint-Germain des Prés.

De bedste tidspunkter for at besøge Paris

Som de fleste europæiske byer, er det bedst at rejse til Paris før eller efter sommeren, da byen får meget travlt i denne tid og temperaturerne er også lavere udenfor højsæsonen . April og maj eller september og oktober er det ideelle tidspunkt for at nyde denne by uden nogen vejrproblemer, og med færre mennesker.

Rejse til og omkring i Paris

Paris har to store lufthavne; Charles de Gaulle og Orly, hvor alle større flyselskaber flyver til og hvorfra man nemt kan komme ind til centrum. Der findes også Lufthavnen Beauvais, en times kørsel væk, og det er her lavprisflyselskaberne flyver til. Inde i byen, er metroen den bedste, nemmeste og billigste måde at komme rundt på og rejse overalt i byen i din ferie i Paris, meget billigere end at tage en taxi.

Festivaler i Paris

Den vigtigste dag i byen er den 14. juli, den Franske Nationaldal, en dag med og tricolor flag overalt. Museernes White Night er også meget charmerende i Paris, ligesom Fashion Week, da Paris er en af verdens mode hovedstæder takket være sin glamour og hundredvis af butikker.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.