Stay the Only Way

Lejligheder I Paris

Øjeblikkelig reservation
Kundeservice 24 i døgnet, syv dage om ugen
Bedste pris garanteret
Book nu, betal senere
Interessesteder

Nyeste kommentar af byen

Familie

[9.20]

DROUOT6

Apartamento muy cómodo, muy bien situado, solo a 10 min andando de la Opera Garnier. Nos atendió Samuel, de la agencia Habitat Parisien, encantador, hablando un perfecto español. Nos arregló la Tv que no tenía señal, y nos dió todo tipo de indicaciones. La estancia muy agradable, lo único negativo es que no conseguimos hacer funcionar los radiadores de pared, pero había calefactores y no sentimos frío nunca.

Gruppe

[9.80]

GLACIERE

Great location, close to the metro , supermarket , restaurants . Comfortable rooms. Everything at your fingertips. Highly recommended to all . It was a wonderful vacation in Paris!!

Alenerejser

[9.60]

JOLI TROCADERO

très bien situé, bien équipé et surtout très propre. Bon accueil de la part du propriétaire.

Gruppe

[10.00]

LOFT D'ARTISTE

Hemos estado ocho personas en el apartamento, genial, mucho más amplia de lo que nos imaginábamos y con todo tipo de detalles, decoración súper original y muy bien situado, a 20 min. a pie de Notre Damme y con estupendos enlaces de metro. Krystina muy amable y el barrio con muchísima vida, totalmente recomendable.

Ældre par

[9.60]

SAINT MICHEL

Excellent location, comfortable apartment, very good and attentive service/contact.

Gruppe

[9.40]

SEDAINE

Appartement agréable. La propriétaire est très sympathique et très arrangeante. Les photos sont le reflet de la réalité. Je recommande cet appartement et le garde pour un prochain séjour.
Vores lejligheder i Paris har modtaget vurderingen 8,99 ud af 10 ud fra 5559 meninger. Book din lejlighed fra kr 151 per nat.

PARIS-AUTEUIL

Område: - 16/ Auteuil, Chaillot, Passy

PARIS-AUTEUIL

4x - 1 værelser - 45 m²

20

[9.3]

Fra / per nat

kr 745,00

JOLI TROCADERO

Område: - 16 /Trocadéro

JOLI TROCADERO

2x - 0 værelser - 20 m²

48

[8.9]

Fra / per nat

kr 521,00

PARIS CENTER TEMPLE

Område: - 1/ Chatelet

PARIS CENTER TEMPLE

2x - 0 værelser - 10 m²

[0.0]

Fra / per nat

kr 311,00

ABESSES APPART

Område: - 18/ La Butte-Montmartre

ABESSES APPART

4x - 1 værelser - 43 m²

44

[9.0]

Fra / per nat

kr 335,00

STUDIO 11

Område: - 11/ Saint Ambroise

STUDIO 11

4x - 0 værelser - 20 m²

26

[8.8]

Fra / per nat

kr 384,00

Se de 876 lejligheder i Paris
Mere information

Lejligheder I Paris

Det er vidunderligt at rejse til Paris af mange grunde. Den franske hovedstad er en af de smukkeste byer i verden takket være dens monumenter, gader, kvarterer, floder og stemning, og ikke at glemme den udsøgte gastronomi, som du kan nyde i de mange bistroer og brasserier. Af disse grunde og mange flere, ved at leje en lejlighed i Paris kan du på den bedste måde at opleve byen og dens essens fra meget tæt hold.

[Se mere]

Værd at besøge i Paris

Der mange steder at se, opleve og nyde i Paris. Et must er Eiffeltårnet, en af de mest symbolske monumenter ikke kun i Paris, men i hele verden. Sin majestætiske udseende og stålkonstruktion skiller sig ud i Paris’ kontur og udsigten fra toppen er virkelig fantastisk. Andre monumenter og steder, som man ikke bør gå glip af, er Champs-Elysées, Notre Dame Katedralen, Triumfbuen, Sacré Coeur og Versailles-slottet, som ligger lige uden for byen. Du er også nødt til at besøge de fantastiske museer byen har at tilbyde, Louvre da tidligere havde den berømte Mona Lisa af Leonardo da Vinci.

Bydele i Paris

Paris er også en by, der skiller sig ud for sine karakteristiske bydele, især Montmartre, et nabolag, som ligger på en bakke med smalle og brostensbelagte snoede gader, rolige torve med terrasser og en bred vifte af kabareter, såsom som den berømte Moulin Rouge.Latinerkvarteret er det ideelle sted for at finde hyggelige caféer og en nutidig universitetsstemning. Dette område havde sin storhedstid tilbage i 60'erne og 70'erne, og er perfekt til at finde en billig ferielejlighed i Paris for at slappe af i. De bedste barer og restauranter og et unikt miljø, finder man i Marais kvarteret, men hvis du vil besøge noget mere eksklusivt prøv Saint-Germain des Prés.

De bedste tidspunkter for at besøge Paris

Som de fleste europæiske byer, er det bedst at rejse til Paris før eller efter sommeren, da byen får meget travlt i denne tid og temperaturerne er også lavere udenfor højsæsonen . April og maj eller september og oktober er det ideelle tidspunkt for at nyde denne by uden nogen vejrproblemer, og med færre mennesker.

Rejse til og omkring i Paris

Paris har to store lufthavne; Charles de Gaulle og Orly, hvor alle større flyselskaber flyver til og hvorfra man nemt kan komme ind til centrum. Der findes også Lufthavnen Beauvais, en times kørsel væk, og det er her lavprisflyselskaberne flyver til. Inde i byen, er metroen den bedste, nemmeste og billigste måde at komme rundt på og rejse overalt i byen i din ferie i Paris, meget billigere end at tage en taxi.

Festivaler i Paris

Den vigtigste dag i byen er den 14. juli, den Franske Nationaldal, en dag med og tricolor flag overalt. Museernes White Night er også meget charmerende i Paris, ligesom Fashion Week, da Paris er en af verdens mode hovedstæder takket være sin glamour og hundredvis af butikker.

Vores primære rejsemål

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.