Nyeste kommentar af byen

Familie

The Jones family. (storbritannien)
[9,6]

STEINKERQUE

Superbly positioned apartment with views of the Sacre Ceour and close to the Place de Tetre with the artists and cafés and great atmosphere.

Familie

jean-paul debolo (frankrig)
[9,6]

DUPLEX 60 M2

logement de qualité exceptionnelle ; très beau, très calme, à proximité du métro

Familie

Maria (spanien)
[8]

CASA GILLES 55 m2 Luminous 5 pers Coeur Montmartre

La situación del apartamento es buena, está muy cerca de la parada del metro y hay un supermercado justo en frente. El barrio es populoso y hay mucha vida. En general, está bien equipado.

Familie

Thierry (storbritannien)
[9,2]

DUPLEX 60 M2

Very quiet, spacious et well equipped. Lots of light with good views.

Familie

cirymat italia (italien)
[10]

CHARONNE V

appartamento molto ben accessoriato, caldo e vicino ai servizi (metro, supermarket). Persona di contatto gentile e accogliente. Tutto molto buono. :-)

Familie

Bart Ooms (holland)
[8,4]

CASA ALIX Super Family Duplex Montmartre 8 persons

Compact well equiped appartment in the Rue d´Orsel in the Montmarte area. Close to all facilities, pubs and restaurants. Metro clos by. (Anvers-Abesses). Quit in Elie is an enthousiastic and hospitable contact person, could be contactes
Vores lejligheder i Paris har modtaget vurderingen 9 ud af 10 ud fra 5820 meninger. Book din lejlighed fra dkk 99 per nat.

JOLI TROCADERO

Område: - 16 /Trocadéro

JOLI TROCADERO

Lejlighed

2x - 0 værelser - 20 m²

56

[9.0]

Fra / per nat

dkk 470

RUE CHARLOT

Område: - 4/ Le Marais

RUE CHARLOT

Lejlighed

3x - 1 værelser - 45 m²

30

[9.1]

Fra / per nat

dkk 686

PARIS PONT-NEUF

Område: - 1/ Chatelet

PARIS PONT-NEUF

Lejlighed

4x - 1 værelser - 40 m²

7

[9.5]

Fra / per nat

dkk 970

ON THE ILE

Område: - 4/ Ile St Louis

ON THE ILE

Lejlighed

2x - 0 værelser - 18 m²

19

[9.4]

Fra / per nat

dkk 571

GAGNY 1

Område: - Gagny

GAGNY 1

Lejlighed

4x - 0 værelser - 30 m²

7

[8.4]

Fra / per nat

dkk 269

Se de 1057 lejligheder i Paris

Lejligheder i Paris – De bedste ferieboliger

Paris er indbegrebet af sofistikerethed, og tiltrækker hvert år millioner af besøgende, med sin charme, kultur og verdenskendte seværdigheder. Overalt i de parisiske gader er der tusind ting at lave for enhver slags besøgende, fra Eiffeltårnets ikoniske silhuet til Montmartres kunstneriske kvarter, og Louvres vide sale. Smukke brostensbelagte gader summer af vintage stil, mens åbne boulevarder med luksusbutikker, caféer og rustikke bistroer indrammer hvert et sted. Hvad enten du vil se alle de store turistattraktioner, eller vil lære de mindre kendte dele af byen at kende, har vi den perfekte lejlighed til dig. Lad dig synke ned i den parisiske livsstil i en af vore boutique boliger eller rummelige lejligheder.

Lejligheder i Paris - Ferielejligheder i Paris

Den parisiske livsstil – gamle markeder og snoede gader

Det er muligt, at Paris er en af de mest besøgte turistrejsemål i verden, men der er stadig områder af ro, hvor du kan udforske det lokale liv og undgå menneskemængderne. Gå en tur i det gamle St. German-des-Pres marked, der er omkranset af en eklektisk blanding af caféer, barer og restauranter, hold picnic ved Quai St. Bernard, hvor der er skønne skyggefulde steder for de, der har lyst til at læse. Besøg La Pagode, Paris’ egen pagode-biograf, der viser et udvalg af anderledes film, og bliv væk i Latinerkvarteret, som er et brostensbelagt mismatch af designbutikker, souvenirbutikker og autentiske franske bistroer. At leve som de lokale er nemt i en af vores særligt udvalgte, billige og hyggelige pariser lejligheder.

Ferielejligheder i Paris

Den parisiske sans er fremtrædende hos de fleste ferielejligheder i Paris. Turister flokkes omkring hotspots, hvor store navne inden for litteratur, kunstnere og musikere tidligere er kommet for at få inspiration, inklusiv hyggelige lejligheder i det kulturelle Montmartre og stilrige, moderne hoteller som omkranser brede boulevarder. Ferielejligheder i Paris varierer fra glitrende hoteller som oser fransk charme og elegante nuancer, til små traditionelle ferieboliger, gemt væk nede langs ad de snoede gader i det latinske kvarter. Hvor end man bor, vil man aldrig befinde sig langt fra et af de højt anerkendte museer eller et af byens mange kendte varetegn.

Verdenskendte muser og monumenter – Hvad skal man lave i Paris

 • Eiffeltårnet – Paris’ mest kendte seværdighed skal man se, og ikke kun for at klatre op i en af de mest berømte attraktioner, men også for at se den fantastiske udsigt over byen.
 • Louvre – Verdens mest berømte museum har tusindvis af fantastiske værker, bl.a. Da Vincis Mona Lise, som må være det mest kendte maleri i verden.
 • Notre Dame – Notre Dame kirken, kendt igennem mange film, er et ikon med sit imponerende udseende og flotte detaljerede indvendige udsmykning.
 • Champs-Elysees – Shopping-elskere må bestemt besøge denne brede avenue med de smukke træer, der er fyldt med luksusbutikker og eksklusive restauranter.
 • Sacre-Coeur – Med dens plads på toppen af bakken, ser Sacre-Coeur ud over byen. Denne katolske kirke er smuk både udenfor såvel som inde.
 • Musee d’Orsay – Beliggende på Seinens venstre flodbred, Orsay-museet huser mange moderne og klassiske værker af kendte parisiske kunstnere samt værker fra andre kunstnere.
 • Triumfbuen – Endnu et af Paris’ mest elskede monumenter, Triumfbuen star stolt I centrum af Place Charles de Gaulle, for enden af Champs-Elysees.
 • Palais Garnier – Operaentusiaster bør besøge denne enorme operabygning, der stråler af den guldbelagte og detaljerede udsmykning, som Paris er så kendt for.
 • Saint-Chapelle – Dette middelalderlige kapel viser et fantastisk gotisk design, med høje lofter og store blyindfattede vinduer.
 • Les Invalides – Også kendt som L’Hotel des Invalides, denne række af bygninger i Parises 7. Arrondissement huser museer og monumenter, og er et tydeligt tegn på smuk fransk arkitektur.
 • Pompidou-centeret – Kunstelskere bør besøge denne bastion af moderne fransk kunst, med værker af Picasso, Van Gogh, Miro og Matisse.
 • Pantheon – Godt gemt i Latinerkvarterets sjove gader, ligger Pantheons imponerende bygning, der engang var dedikeret til Sankt Genevieve.
 • Luxembourg-haverne – Disse smukt holdte haver er perfekte hvis du vil nyde en eftermiddagstur igennem parken og se det smukke Luxembourg slot.
 • Ile de la Cite – Den ene af kun to tilbageværende øer, der ligger i Seinen. Ile de la Cité ligger i hjertet af Paris, hvor den middelalderlige civilisation har sit udspring.
 • Orangeriet – Lidt gemt væk i de ellers smukke omgivelser af Tuilerierne, har dette fine museum en fantastisk samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier fra nogle af verdens bedst kendte kunstnere.

Vores samling af lejligheder i Paris indeholder et stort udvalg af prisvenlige boutique studio-lejligheder og billige luksuslejligheder, hvoraf mange ligger netop i nogle af de ovennævnte områder.

Ankomst i Paris – Fra lufthavnen til indre by

Paris har to primære lufthavne, Orly og Charles de Gaulle, også kaldet Roissy. Begge lufthavne har effektive og hyppige forbindelser til byens centrum. Der findes også lufthavnen Beauvais, der ligger noget længere væk, og servicerer lavprisselskaber.

Fra Orly, der ligger 18 km væk fra Paris indre by, kan man hoppe på en shuttlebus, tage Orly-val til metroen, eller tage et tog til byen. Fra Charles de Gaulle lufthavnen, der ligger 30 km nord for Paris, er det nemmeste at tage toget fra lufthavnens station, der har shuttletog fra terminalerne, eller tag en af de mange taxier, der venter uden for lufthavnsbygningen. Beauvais lufthavnen ligger 75 km nord for Paris, og det er derfor en noget længere tur. Der er togforbindelse til Paris.

Mange mennesker ankommer til Paris via tognettet, der krydser landet og de nærliggende lande, ligesom Eurostar ankommer fra England. Alle internationale ankomster ender typisk på Paris’ hovedstation, Gare du Nord. Uanset hvor du kommer fra, kan du finde lejligheder i Paris, i netop det område, du kan lide.

Offentlig transport i Paris

Paris er en ekstremt brugervenlig by, med et hurtigt, effektivt og stabilt transportsystem, der spreder sig ud over hele byen, og videre. Metro-systemet er et af de nemmeste at navigere i, i Europa, med et hav af linjer og stationer, og dækker blandt andet alle de store attraktioner. Der findes også et godt netværk af buslinjer, hvor man kan nyde udsigten gennem byen, men vær opmærksom på, at der ofte er tæt trafik.

Mange af byens hotspots ligger tæt på hinanden, så man kan faktisk gå fra sted til sted og nyde arkitekturen og Paris’ charme, mens man spadserer. Bliver du træt, kan du altid hoppe på en af sightseeing-busserne, der ofte tager besøgende med fra én seværdighed til den næste.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.