Interessesteder

Nyeste kommentar af byen

Alenerejser

Andres Zaldivar (chile)
[8.00]

OPERA COMIQUE

Muy bien equipado para una persona , todo funciono sin problema. Lugar tranquilo y muy bien ubicado en barrio la ópera. 50 metro de estación metro Y paradero taxi Buen servicio de restaurantes y de Grandes Tiendas y comercio en general . Lo recomiendo como una buena experiencia .

Alenerejser

RT (japan)
[10.00]

CHARMANT STUDIO

La situation du studio est proche d'Opéra par le ligne d'autobus.

Gruppe

Julia Orban (rumænien)
[10.00]

BONNE NOUVELLE

We spent a nice holiday in Paris, the apartment was confortable and well equipped. It is close to the metro station and you can go to any tourist attraction easily and in short time. I recomend it.

Familie

Beatriz (spanien)
[8.80]

ONE STEPH INN

Fabiene was lovely and explained to us everything we needed to know. There is a bus that goes straight to the center which was great for us since we were traveling with a baby and that was easier than the metro. The apartment was clean, warm and quiet. We would definitely go bak there again

Familie

Paulette WANNENMACHER (frankrig)
[8.00]

FAUBOURG TEMPLE

tres bon accueil de Vincent, quartier pratique avec acces métro au coin de la rue et petits commerces. Logement tres calme, on se croyait chez nous à la campagne. Tout est prévu dans l'appartement. Tres bien. Paulette.

Familie

Lacote regis (frankrig)
[10.00]

CASA SEVESTE Studio 4 pers Superb View Sacre Coeur

Quartier très agréable tout à proximité Apparemment très confortable même en hiver ����
Vores lejligheder i Paris har modtaget vurderingen 9,03 ud af 10 ud fra 5672 meninger. Book din lejlighed fra kr 152 per nat.

STUDIO ST PAUL

Område: - 4/ Le Marais

STUDIO ST PAUL

Lejlighed

2x - 0 værelser - 15 m²

36

[9.3]

Fra / per nat

kr 508,00

RUE DE LILLE

Område: - 6/ Saint Germain

RUE DE LILLE

Lejlighed

4x - 2 værelser - 55 m²

17

[9.4]

Fra / per nat

kr 1.079,00

LE BEAU ST PAUL

Område: - 4/ Le Marais

LE BEAU ST PAUL

Lejlighed

2x - 0 værelser - 27 m²

7

[9.6]

Fra / per nat

kr 746,00

Cosy and design flat in central Paris - Quartier latin

Område: - 5/ Quartier Latin, Mouffetard

Cosy and design flat in central Paris - Quartier latin

Lejlighed

4x - 1 værelser - 26 m²

[0.0]

Fra / per nat

kr 821,00

Bel Appartement Centre de Paris

Område: - 10/ Gare Du Nord

Bel Appartement Centre de Paris

Lejlighed

3x - 0 værelser - 21 m²

[0.0]

Fra / per nat

kr 560,00

Se de 624 lejligheder i Paris
Mere information

Lejligheder I Paris

Det er vidunderligt at rejse til Paris af mange grunde. Den franske hovedstad er en af de smukkeste byer i verden takket være dens monumenter, gader, kvarterer, floder og stemning, og ikke at glemme den udsøgte gastronomi, som du kan nyde i de mange bistroer og brasserier. Af disse grunde og mange flere, ved at leje en lejlighed i Paris kan du på den bedste måde at opleve byen og dens essens fra meget tæt hold.

[Se mere]

Værd at besøge i Paris

Der mange steder at se, opleve og nyde i Paris. Et must er Eiffeltårnet, en af de mest symbolske monumenter ikke kun i Paris, men i hele verden. Sin majestætiske udseende og stålkonstruktion skiller sig ud i Paris’ kontur og udsigten fra toppen er virkelig fantastisk. Andre monumenter og steder, som man ikke bør gå glip af, er Champs-Elysées, Notre Dame Katedralen, Triumfbuen, Sacré Coeur og Versailles-slottet, som ligger lige uden for byen. Du er også nødt til at besøge de fantastiske museer byen har at tilbyde, Louvre da tidligere havde den berømte Mona Lisa af Leonardo da Vinci.

Bydele i Paris

Paris er også en by, der skiller sig ud for sine karakteristiske bydele, især Montmartre, et nabolag, som ligger på en bakke med smalle og brostensbelagte snoede gader, rolige torve med terrasser og en bred vifte af kabareter, såsom som den berømte Moulin Rouge.Latinerkvarteret er det ideelle sted for at finde hyggelige caféer og en nutidig universitetsstemning. Dette område havde sin storhedstid tilbage i 60'erne og 70'erne, og er perfekt til at finde en billig ferielejlighed i Paris for at slappe af i. De bedste barer og restauranter og et unikt miljø, finder man i Marais kvarteret, men hvis du vil besøge noget mere eksklusivt prøv Saint-Germain des Prés.

De bedste tidspunkter for at besøge Paris

Som de fleste europæiske byer, er det bedst at rejse til Paris før eller efter sommeren, da byen får meget travlt i denne tid og temperaturerne er også lavere udenfor højsæsonen . April og maj eller september og oktober er det ideelle tidspunkt for at nyde denne by uden nogen vejrproblemer, og med færre mennesker.

Rejse til og omkring i Paris

Paris har to store lufthavne; Charles de Gaulle og Orly, hvor alle større flyselskaber flyver til og hvorfra man nemt kan komme ind til centrum. Der findes også Lufthavnen Beauvais, en times kørsel væk, og det er her lavprisflyselskaberne flyver til. Inde i byen, er metroen den bedste, nemmeste og billigste måde at komme rundt på og rejse overalt i byen i din ferie i Paris, meget billigere end at tage en taxi.

Festivaler i Paris

Den vigtigste dag i byen er den 14. juli, den Franske Nationaldal, en dag med og tricolor flag overalt. Museernes White Night er også meget charmerende i Paris, ligesom Fashion Week, da Paris er en af verdens mode hovedstæder takket være sin glamour og hundredvis af butikker.

Vores primære rejsemål

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.