Stay the Only Way

Lejligheder I Paris

Øjeblikkelig reservation
Kundeservice 24 i døgnet, syv dage om ugen
Bedste pris garanteret
Book nu, betal senere

MONTMARTRE A50M

Område: - 18/ La Butte-Montmartre

MONTMARTRE A50M

4x - 1 værelser - 42 m²

1

[8.6]

Fra / per nat

113,00

RIDZ ST GERMAIN

Område: - 6/ Luxembourg, Quartier Latin

RIDZ ST GERMAIN

3x - 0 værelser - 20 m²

3

[9.3]

Fra / per nat

112,00

QUAI D'ANJOU

Område: - 4/ Ile St Louis

QUAI D'ANJOU

2x - 1 værelser - 30 m²

3

[9.7]

Fra / per nat

111,00

STEINKERQUE

Område: - 18/ La Butte-Montmartre

STEINKERQUE

4x - 1 værelser - 42 m²

3

[8.9]

Fra / per nat

100,00

Cosy and design flat in central Paris - Quartier latin

Område: - 5/ Quartier Latin, Mouffetard

Cosy and design flat in central Paris - Quartier latin

4x - 1 værelser - 26 m²

[0.0]

Fra / per nat

110,00

Se de 820 lejligheder i Paris
Interessesteder

Nyeste kommentar af byen

[9.20]

QUAI DE SEINE

Ejeren tog godt imod os og havde samlet diverse oplysninger, der var vigtige for vores ophold, i to chareques.

[7.90]

DA GIANNANGELO

Pænt og ren lejlighed - et udemærket område i acceptabel afstand fra Metro.

[10.00]

CHARONNE V

Her får du virkelig en god lejlighed til pengene. God beliggenhed, kort afstand til Supermarked, caféer og metro. Udlejer er meget behagelig og hjælpsom. Udlejer var meget forstående, da vi blev forsinket pga. baggage. Da baggagen ankom 4 dage senere afleverede udlejer den kl. 10 om aftenen.

[9.20]

CANAL ST MARTIN

Kan bestemt anbefales. Dejligt område. Glimrende indrettet lejlighed - ikke noget overflødigt inventar. Køkken og bad - småt men velfungerende. Helt tilstrækkeligt. Overdragelse fungerede perfekt. Laurent, som var kontaktperson, taler flydende engelsk og var meget hjælpsom og venlig.

[9.00]

PONCEAU

The flat is centrally located. Cozy and well furnished. We had a nice time.

[9.60]

ABSOLUTE PARIS

Nice appartment, good hosting and at a good price. The arrondisement is exiting with canal st. Martin.
Vores lejligheder i Paris har modtaget vurderingen 8,91 ud af 10 ud fra 3432 meninger. Book din lejlighed fra 30,00 € per nat.
Mere information

Lejligheder I Paris

Det er vidunderligt at rejse til Paris af mange grunde. Den franske hovedstad er en af de smukkeste byer i verden takket være dens monumenter, gader, kvarterer, floder og stemning, og ikke at glemme den udsøgte gastronomi, som du kan nyde i de mange bistroer og brasserier. Af disse grunde og mange flere, ved at leje en lejlighed i Paris kan du på den bedste måde at opleve byen og dens essens fra meget tæt hold.

[Se mere]

Værd at besøge i Paris

Der mange steder at se, opleve og nyde i Paris. Et must er Eiffeltårnet, en af de mest symbolske monumenter ikke kun i Paris, men i hele verden. Sin majestætiske udseende og stålkonstruktion skiller sig ud i Paris’ kontur og udsigten fra toppen er virkelig fantastisk. Andre monumenter og steder, som man ikke bør gå glip af, er Champs-Elysées, Notre Dame Katedralen, Triumfbuen, Sacré Coeur og Versailles-slottet, som ligger lige uden for byen. Du er også nødt til at besøge de fantastiske museer byen har at tilbyde, Louvre da tidligere havde den berømte Mona Lisa af Leonardo da Vinci.

Bydele i Paris

Paris er også en by, der skiller sig ud for sine karakteristiske bydele, især Montmartre, et nabolag, som ligger på en bakke med smalle og brostensbelagte snoede gader, rolige torve med terrasser og en bred vifte af kabareter, såsom som den berømte Moulin Rouge.Latinerkvarteret er det ideelle sted for at finde hyggelige caféer og en nutidig universitetsstemning. Dette område havde sin storhedstid tilbage i 60'erne og 70'erne, og er perfekt til at finde en billig ferielejlighed i Paris for at slappe af i. De bedste barer og restauranter og et unikt miljø, finder man i Marais kvarteret, men hvis du vil besøge noget mere eksklusivt prøv Saint-Germain des Prés.

De bedste tidspunkter for at besøge Paris

Som de fleste europæiske byer, er det bedst at rejse til Paris før eller efter sommeren, da byen får meget travlt i denne tid og temperaturerne er også lavere udenfor højsæsonen . April og maj eller september og oktober er det ideelle tidspunkt for at nyde denne by uden nogen vejrproblemer, og med færre mennesker.

Rejse til og omkring i Paris

Paris har to store lufthavne; Charles de Gaulle og Orly, hvor alle større flyselskaber flyver til og hvorfra man nemt kan komme ind til centrum. Der findes også Lufthavnen Beauvais, en times kørsel væk, og det er her lavprisflyselskaberne flyver til. Inde i byen, er metroen den bedste, nemmeste og billigste måde at komme rundt på og rejse overalt i byen i din ferie i Paris, meget billigere end at tage en taxi.

Festivaler i Paris

Den vigtigste dag i byen er den 14. juli, den Franske Nationaldal, en dag med og tricolor flag overalt. Museernes White Night er også meget charmerende i Paris, ligesom Fashion Week, da Paris er en af verdens mode hovedstæder takket være sin glamour og hundredvis af butikker.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.