Interessesteder

Nyeste kommentar af byen

Alenerejser

[9.80]

PARISMONTMARTRE

das appartment ist klein, aber sehr sauber, sehr schön und praktisch eingerichet. Fabienne hat alles, auch die Anreise bestens erklärt, und es hat alles gut geklappt und ich habe mich wohlgefühlt

Ældre par

[10.00]

BLACK AND WHITE

Great ��

Gruppe

[9.20]

Candie

Questo appartemento è delizioso, incantevole. Il quartiere è molto piacevole contornato di ottimi ristoranti Lo consiglio decisamente

Familie

[10.00]

LOFT D'ARTISTE

ottima collocazione rispetto a ristoranti, market e metro. bellissimo l'arredamento, appartamento fornito di qualsiasi genere di cosa, Krystyna the Top!!! complimenti!!!

Gruppe

[8.40]

REPUBLIQUE 2

La ubicación, a un paso de Repúblique y con buenas combinaciones de metro y buses. Supermercado cerca y zona con muchos servicios y restaurantes

Ungt par

[10.00]

BONNE NOUVELLE

Charmant petit appartement dans un jolie immeuble,très bien situé et bien équipé,idéale pour un séjour dans la capitale.Personne à l’accueil aimable.
Vores lejligheder i Paris har modtaget vurderingen 9,01 ud af 10 ud fra 5774 meninger. Book din lejlighed fra kr 151 per nat.

STUDIO ST PAUL

Område: - 4/ Le Marais

STUDIO ST PAUL

Lejlighed

2x - 0 værelser - 15 m²

36

[9.3]

Fra / per nat

kr 506,00

BALCON BEAUBOUR

Område: - 4/ Le Marais

BALCON BEAUBOUR

Lejlighed

3x - 0 værelser - 25 m²

24

[8.9]

Fra / per nat

kr 670,00

CASA GILLES 55 m2 Luminous 5 pers Coeur Montmartre

Område: - 18/ La Butte-Montmartre

CASA GILLES 55 m2 Luminous 5 pers Coeur Montmartre

Lejlighed

5x - 1 værelser - 50 m²

72

[9.3]

Fra / per nat

kr 187,00

MOUFETARD SYMPA

Område: - 5/ Quartier Latin, Mouffetard

MOUFETARD SYMPA

Lejlighed

5x - 1 værelser - 46 m²

15

[9.3]

Fra / per nat

kr 822,00

LE BEAU ST PAUL

Område: - 4/ Le Marais

LE BEAU ST PAUL

Lejlighed

2x - 0 værelser - 27 m²

7

[9.6]

Fra / per nat

kr 744,00

Se de 1039 lejligheder i Paris
Mere information

Lejligheder I Paris

Det er vidunderligt at rejse til Paris af mange grunde. Den franske hovedstad er en af de smukkeste byer i verden takket være dens monumenter, gader, kvarterer, floder og stemning, og ikke at glemme den udsøgte gastronomi, som du kan nyde i de mange bistroer og brasserier. Af disse grunde og mange flere, ved at leje en lejlighed i Paris kan du på den bedste måde at opleve byen og dens essens fra meget tæt hold.

[Se mere]

Værd at besøge i Paris

Der mange steder at se, opleve og nyde i Paris. Et must er Eiffeltårnet, en af de mest symbolske monumenter ikke kun i Paris, men i hele verden. Sin majestætiske udseende og stålkonstruktion skiller sig ud i Paris’ kontur og udsigten fra toppen er virkelig fantastisk. Andre monumenter og steder, som man ikke bør gå glip af, er Champs-Elysées, Notre Dame Katedralen, Triumfbuen, Sacré Coeur og Versailles-slottet, som ligger lige uden for byen. Du er også nødt til at besøge de fantastiske museer byen har at tilbyde, Louvre da tidligere havde den berømte Mona Lisa af Leonardo da Vinci.

Bydele i Paris

Paris er også en by, der skiller sig ud for sine karakteristiske bydele, især Montmartre, et nabolag, som ligger på en bakke med smalle og brostensbelagte snoede gader, rolige torve med terrasser og en bred vifte af kabareter, såsom som den berømte Moulin Rouge.Latinerkvarteret er det ideelle sted for at finde hyggelige caféer og en nutidig universitetsstemning. Dette område havde sin storhedstid tilbage i 60'erne og 70'erne, og er perfekt til at finde en billig ferielejlighed i Paris for at slappe af i. De bedste barer og restauranter og et unikt miljø, finder man i Marais kvarteret, men hvis du vil besøge noget mere eksklusivt prøv Saint-Germain des Prés.

De bedste tidspunkter for at besøge Paris

Som de fleste europæiske byer, er det bedst at rejse til Paris før eller efter sommeren, da byen får meget travlt i denne tid og temperaturerne er også lavere udenfor højsæsonen . April og maj eller september og oktober er det ideelle tidspunkt for at nyde denne by uden nogen vejrproblemer, og med færre mennesker.

Rejse til og omkring i Paris

Paris har to store lufthavne; Charles de Gaulle og Orly, hvor alle større flyselskaber flyver til og hvorfra man nemt kan komme ind til centrum. Der findes også Lufthavnen Beauvais, en times kørsel væk, og det er her lavprisflyselskaberne flyver til. Inde i byen, er metroen den bedste, nemmeste og billigste måde at komme rundt på og rejse overalt i byen i din ferie i Paris, meget billigere end at tage en taxi.

Festivaler i Paris

Den vigtigste dag i byen er den 14. juli, den Franske Nationaldal, en dag med og tricolor flag overalt. Museernes White Night er også meget charmerende i Paris, ligesom Fashion Week, da Paris er en af verdens mode hovedstæder takket være sin glamour og hundredvis af butikker.

Modtag vores tilbud. Only in...

Vurderingen af Only-apartments

Trustpilot

Følg os på Facebook

Har du stadig ingen bolig til din rejse? Du vil helt sikkert finde noget blandt vores brede udvalg af lejligheder. Med vores søgemaskine, vil det desuden være nemt for dig!
Få mest ud af fin ejendom ved at registrere den på vores hjemmeside: du skal bare udfylde nogle oplysninger, sende nogle billeder og give boligen en konkurrencedygtig pris.