Kiinnostavia paikkoja
Kaupungin Lausunnot

Perhe

The Jones family. (iso-britannia)
[9.60]

STEINKERQUE

Superbly positioned apartment with views of the Sacre Ceour and close to the Place de Tetre with the artists and cafés and great atmosphere.

Perhe

jean-paul debolo (ranska)
[9.60]

DUPLEX 60 M2

logement de qualité exceptionnelle ; très beau, très calme, à proximité du métro

Perhe

Maria (espanja)
[8.00]

CASA GILLES 55 m2 Luminous 5 pers Coeur Montmartre

La situación del apartamento es buena, está muy cerca de la parada del metro y hay un supermercado justo en frente. El barrio es populoso y hay mucha vida. En general, está bien equipado.

Perhe

Thierry (iso-britannia)
[9.20]

DUPLEX 60 M2

Very quiet, spacious et well equipped. Lots of light with good views.

Yksin matkaava

Robert Spicer (australia)
[8.00]

MONTORGUEIL

I have no complaints the apartment was as promised, the service from Bruno was fine, thanks..I will book again.

Perhe

cirymat italia (italia)
[10.00]

CHARONNE V

appartamento molto ben accessoriato, caldo e vicino ai servizi (metro, supermarket). Persona di contatto gentile e accogliente. Tutto molto buono. :-)
Huoneistomme Pariisi ssa ovat saaneet 9,02 pistettä 10:stä 5713 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 20 /yö.

STUDIO EIFFEL

Alue: - 7/ Invalides-Tour Eiffel-Les Ministres

STUDIO EIFFEL

Asunto

3x - 0 huone - 38 m²

23

[9.0]

Alkaen / yö

72,00

NESLE PONTNEUF

Alue: - 6/ Saint Germain

NESLE PONTNEUF

Asunto

5x - 1 huone - 45 m²

35

[9.1]

Alkaen / yö

110,00

ABESSES APPART

Alue: - 18/ La Butte-Montmartre

ABESSES APPART

Asunto

4x - 1 huone - 43 m²

47

[9.0]

Alkaen / yö

54,00

NICE GRAVILLIER

Alue: - 3/ Le Temple

NICE GRAVILLIER

Asunto

2x - 0 huone - 30 m²

2

[9.3]

Alkaen / yö

81,00

MIROMESNIL CHIC

Alue: - 8/ Champs-Elysées, Madeleine

MIROMESNIL CHIC

Asunto

5x - 2 huone - 80 m²

36

[9.1]

Alkaen / yö

110,00

Katso 637 huoneistoja Pariisissa
Lisätietoja

Loma Asunnot Pariisi

Pariisi on hienoistuneisuuden ruumiillistuma, joka houkuttelee vuosittain miljoonia vierailijoita charmillaan, kulttuurillaan ja maailmankuuluilla nähtävyyksillään. Pariisin kaduilta kaikki vieraat löytävät loputtomasti itselleen mieluista tehtävää ja nähtävää, aina Eiffel-tornin ikonisesta siluetista Montmartren taiteensävyiseen kaupunginosaan, tai Louvren suuriin saleihin. Viehättävät mukulakivikadut pursuavat vintage-tyyliä, ja boutigue-liikkeiden, ihanien kahviloiden ja rustiikkien bistrojen reunustamia avaria bulevardeja avautuu kaikkialla ympärilläsi. Haluatpa sitten ruksata listaltasi kaikki tärkeimmät nähtävyydet tai tutustua vähemmän tunnettuihin kaupunginosiin, voimme tarjota juuri sinulle sopivan huoneiston Pariisissa. Uppoudu pariisilaiseen elämäntapaan jossakin vuokraamassamme boutique-asunnossa tai tilavassa huoneistossa.

[Katso lisää]

Pariisilainen elämäntapa – Vanhoja markkinoita ja mutkittelevia katuja

Pariisi saattaa hyvinkin olla maailman suosituin matkakohde, mutta se onnistuu tänäänkin tarjoamaan hiljaisia nurkkia, joissa voit tutustua paikalliseen elämään ja vältellä turistilaumoja. Harhaile vaikka vanhan St-Germain-des-Présin markkinoilla, joita ympäröivät omalaatuisten ja viehättävien kahviloiden, baarien ja ravintoloiden monenkirjava sekoitus, tai käy piknikillä varjoisten täplien täyttämän Quai St Bernardin alueella, joka on omiaan lukemiseen ja ihmisten tarkkailuun. Voit myös vierailla La Pagodessa, Pariisin omassa pagodimaisessa elokuvateatterissa, joka erikoistuu indie-elokuviin, tai eksyä kaupungin design-studioiden, kummallisuuksia pursuavien putiikkien ja aitojen ranskalaisten bistrojen mukulakiviseen sekamelskaan eli Latinalaiskortteliin. Pariisissa on helppo elää paikallisten tavoin, sillä tarjoamme siellä valikoiman huolella kokoamiamme viihtyisiä ja edullisia huoneistoja.

Maailmankuuluja museoita ja monumentteja – Tehtävää Pariisissa

 • Eiffel-torni – Pariisin legendaarisimmalla maamerkillä on pakko käydä, eikä pelkästään siksi, että pääsisit kiipeämään yhteen maailman tunnetuimmista vetonauloista, vaan myös sieltä kaupungin yli avautuvien uskomattomien näkymien vuoksi.
 • Louvre – Maailman kuuluisin museo on turvapaikka mestaritason taideteoksille, joihin lukeutuu myös koko maailman tunnetuin maalaus eli Da Vincin Mona Lisa.
 • Notre Dame – Elokuvan kautta tunnetuksi tullut Notre Damen katedraali on mahtipontisine ulkokuorineen ja taidokkaan yksityiskohtaisine sisätiloineen Pariisin unohtumattomimpia nähtävyyksiä.
 • Champs-Élysées – Shoppailua palvovien kannattaa mennä suorinta tietä tälle boutique-liikkeiden, kalliiden ravintoloiden ja puiden reunustamalle leveälle puistokadulle.
 • Sacré- Cœurin basilika – Kaupungin ylitse katsovan kukkulan huipulla sijaitseva rikaskoristeinen Sacré- Cœur on roomalaiskatolinen basilika, joka huokuu kauneutta niin ulkoa kuin sisältä.
 • Musée d’Orsay – Vaikuttavan Seinejoen vasemmalla rannalla sijaitsevassa Musée d’Orsayssa säilytetään lukemattomia klassisen ja modernin taiteen luomuksia, niin kuuluisien pariisilaisten taiteilijoiden kuin heidän kaukaisempien kollegoidensa.
 • Riemukaari – Riemukaari eli Arc de Triomphe on sekin Pariisin rakastetuimpia monumentteja ja seisoo Place Charles de Gaulle -aukion keskellä, aivan Champs-Élyséesin päässä.
 • Palais Garnier – Oopperan ystävien tulee loikata suoraan valtavalle oopperatalolle, joka on malliesimerkki Pariisin niin kuuluisaksi tehneestä kullanloisteisesta ja koristeellisesta arkkitehtuurista.
 • Sainte-Chapelle – Tämä vanha keskiaikainen kappeli ylpeilee kunnioitusta herättävällä goottilaisdesignillaan, johon kuuluvat korkeat katot sekä valtavat lasimaalauksin koristellut ikkunat.
 • Les Invalides – Myös L’Hotel des Invalides -nimellä tunnettu rakennusryhmä sijaitsee Pariisin seitsemännen piirin, eli arrondissementin, alueella. Siihen kuuluu useita museoita ja monumentteja, ja se on verhoutunut kauniiseen ranskalaiseen arkkitehtuuriin.
 • Pompidou-keskus – Taidetta rakastavien on syytä vaatia vierailua tähän Ranskan modernin ja nykytaiteen linnakkeeseen, josta löytyy Picasson, Van Goghin, Miron, Matissen sekä heidän kumppaniensa töitä.
 • Panthéon – Latinalaiskorttelin omalaatuisilla kaduilla majaansa pitävä Panthéon on vaikuttava rakennus, ja oli aikoinaan omistettu Pyhälle Genevièvelle.
 • Luxembourgin puisto – Tämä kauniisti hoidettu puutarha on täydellinen paikka iltapäiväisen kävelyretken tekemiseen ja sen alueella sijaitsee koristeellinen Luxembourgin palatsi.
 • Île de la Cité Île de la Cité on toinen Seinejoessa edelleen kelluvasta kahdesta saaresta ja osoittaa Pariisin sydämen samoin kuin paikan, jossa kaupungin keskiaikainen sivilisaatio sai alkunsa.
 • Musée de l’Orangerie – Tuileries-puiston kauniiseen ympäristöön piilotettu museo ylpeilee suurenmoisella impressionismin ja jälki-impressionismin kokoelmalla, johon kuuluu eräiden maailman maineikkaimpien taiteilijoiden maalauksia.

Pariisin asuntotarjontamme muodostavat loistavan kodikkaat vaihtoehdot niin edullisten boutigue-studioiden kuin ylellisten asuntojen osalta, ja monet niistä sijaitsevat yllä mainittujen tärkeiden kohteiden alueella.

Pariisiin saapuminen – Lentoasemalta kaupungin keskustaan

Pääasiassa Pariisia palvelee kaksi lentokenttää, Orlyn lentoasema (Aéroport d’Orly) ja Charles de Gaullen lentoasema (Aéroport Paris-Charles de Gaulle), joilta molemmilta löytyvät tehokkaat ja tiheät liikenneyhteydet kaupungin keskustaan. Kaupungilla on myös Beauvais-Tillén lentoasema (Aéroport de Beauvais), joka sijaitsee kauempana ja palvelee lähinnä halpalentojayhtiöitä.

Orly sijaitsee 18 kilometrin etäisyydellä Pariisin keskustasta ja siellä voit hypätä kaupunkiin vievään lentokenttäbussiin, metroon, junaan. Charles de Gaulle puolestaan sijaitsee 30 kilometriä Pariisista pohjoiseen ja voit ottaa junan sen rautatieasemalta, jolle on yhteys ilmaisella lentokenttäbussilla suoraan terminaaleilta, tai loikata yhteen lentoaseman ulkopuolella odottavista monista takseista. Beauvais-Tillén kohdalla asia on hieman hankalampi. Se nimittäin sijaitsee 75 kilometriä Pariisista pohjoiseen ja sieltä pääsee kaupungin keskustaan vain junalla.

Monet saapuvat Pariisiin Ranskan naapurimaista rajat ylittävien ja maata halkovien junayhteyksien kyydissä, samoin kuin Isosta-Britanniasta Eurostar-junalla. Kaikkien kaupunkiin tuovien maanpäällisten reittien päätepiste on keskusasema, Gare du Nord. Saavutpa mistä tahansa, tulet löytämään Pariisista huoneistoja juuri haluamaltasi alueelta.

Pariisin julkinen liikenne

Pariisi on vieraalleen erittäin ystävällinen ja tarjoaa nopean, tehokkaan ja luotettavan liikenneverkoston, joka kattaa koko kaupungin ja sen ulkopuolisetkin alueet. Metroverkosto on yksi Euroopan helpoiten navigoitavimmista, ja sen useat linjat ja asemat kattavat muun muassa kaikki päänähtävyydet. Kaupungilla on myös tiheä bussiliikenteen verkosto, joka tarjoaa kauniimman reitin kaupungin halki, tosin tiet voivat usein olla ruuhkan täyttämiä.

Useimmat tärkeimmistä kohteista sijaitsevat lyhyen matkan päässä toisistaan, joten voit hyvinkin kävellä paikasta toiseen ja nauttia samalla Pariisin arkkitehtuurista ja charmista. Jos kuitenkin väsähdät, voit aina loikata jonkun turisteja nähtävyydeltä toiselle säännöllisesti kuljettavan kiertoajelubussin kyytiin.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.