Stay the Only Way

Loma Asunnot Pariisi

Varaa heti
Asiakaspalvelu 24/7
Paras hinta -takuu
Varaa nyt, maksa myöhemmin.

STUDIO SAINT CHARLES

Alue: - 15/ Vaugirard

STUDIO SAINT CHARLES

2x - 0 huone - 20 m²

[0.0]

Alkaen / yö

90,00

QUARTIER LATIN

Alue: - 6/ Luxembourg, Quartier Latin

QUARTIER LATIN

4x - 0 huone - 35 m²

2

[9.1]

Alkaen / yö

110,00

LE BEAU ST PAUL

Alue: - 4/ Le Marais

LE BEAU ST PAUL

3x - 0 huone - 27 m²

7

[9.6]

Alkaen / yö

100,00

PARIS CENTER

Alue: - 2/Grands Boulevards

PARIS CENTER

4x - 1 huone - 32 m²

17

[9.1]

Alkaen / yö

67,00

STUDIO ST PAUL

Alue: - 4/ Le Marais

STUDIO ST PAUL

2x - 0 huone - 15 m²

36

[9.3]

Alkaen / yö

64,00

Katso 782 huoneistoja Pariisissa
Kiinnostavia paikkoja

Kaupungin Lausunnot

[10.00]

LE BEAU ST PAUL

The apartment was clean and functional, very good location, facilities, and a metro station and a bus stop was close by. Sofa bed was good to sleep. Both the owner of the apartment and the contact person was friendly and helpful. Discussion in English went well with both of them. We will use this apartment next time and we recommend it warmly, it is a good choice. Huoneisto oli siisti ja toimiva, sijainniltaan loistava, palvelut ja metroasema sekä bussipysäkki olivat lähellä. Vuodesohva oli hyvä nukkua. Sekä huoneiston omistaja että yhteys henkilö olivat ystävällisiä ja avuliaita. Keskustelu englanniksi sujui molempien kanssa hyvin. Tulemme käyttämään tätä huoneistoa seuraavallakin kerralla ja suosittelemme sitä lämpimästi, se on hyvä valinta.

[10.00]

PARISMONTMARTRE

Very nice apartment with a good location! Contact person was very friendly and helpfull. Everything worked well and we enjoyed our holiday! Thank you Fabienne!

[9.00]

MARAIS CHIC

Very good location. Peacefull apartment. Carlos was a nice person.

[9.20]

CHEVERT

Huoneisto sijaitsee lähes keskellä kaikkea. Jos ei ole innokas metron käyttäjä, niin myös kävelyllä pääsi hienosti joka paikkaan. Varustelultaan huone oli hyvä jopa pidempi aikaiseen vierailuun. Huoneiston vuokraaja tarjosi myös kyydityspalvelun suoraan lentokentältä huoneistolle.

[9.40]

NESLE PONTNEUF

Erinomainen sijainti ja toimiva huoneisto jopa viidelle. Keittiön varustelutaso hyvä ja huoneisto siisti. Yhteyshenkilön kanssa asiointi sujui sopimuksen mukaisesti.

[8.00]

APP SACRE COEUR

Täysin riittävä ja kelvollinen noin viikon oleilua varten kahdelle hengelle. Rauhallinen ei katumelua.
Huoneistomme Pariisi ssa ovat saaneet 8,88 pistettä 10:stä 5653 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 6 /yö.
Lisätietoja

Loma Asunnot Pariisi

Pariisiin on ihana matkustaa monestakin syystä. Ranskan pääkaupunki on maailman kauneimpia kaupunkeja muistomerkkeineen, katuineen, kaupunginosineen, jokineen ja tunnelmineen unohtamatta hienostunutta ruokakulttuuria, josta voi nauttia kaupungin monissa bistroissa ja brasserieissa. Näistä ja monista muistakin syistä paras tapa kokea kaupunki ja sen tunnelma niin läheltä kuin mahdollista on vuokrata asunto Pariisista.

[Katso lisää]

Parasta Pariisissa

Pariisiin saavuttuasi sinulla on paljon nähtävää, koettavaa ja nautittavaa. Ykkösnähtävyys on Eiffeltorni, Pariisin tunnusmerkki, maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä. Sen teräsrakenne kohoaa majesteettisena Pariisin taivaanrannalla ja näkymät huipulta ovat uskomattoman upeat. Muita ehdottomasti nähtäviä muistomerkkejä ja paikkoja ovat Champs-Elysées, Notre Damen tuomiokirkko, Riemukaari, Sacré Coeurin basilika ja Versaillesin palatsi vähän kaupungin ulkopuolella. Kannattaa vierailla myös kaupungin hämmästyttävissä museoissa kuten Louvre ja d’Orsay, joista ensiksi mainitussa on esillä kuuluisa Leonardo da Vincin Mona Lisa.

Pariisin alueet

Pariisi on myös kuuluisa tunnuskuvallisista alueistaan. Erityisen tunnettu on Montmartre, joka sijaitsee kukkulalla ja jota leimaavat kapeat mutkikkaat mukulakivikadut, hiljaiset aukiot terasseineen ja suuri määrä erilaisia kabareita, esimerkiksi kuuluisa Punainen mylly. Latinalainen kortteli on ihanteellinen paikka niille, jotka etsivät kodikkaita kahviloita ja nauttivat modernista opiskelijailmapiiristä. Tämä kaupunginosa oli suosionsa huipulla 1950 – 1960-luvulla, ja se on täydellinen alue vuokrata edullinen huoneisto Pariisista ja rentoutua kaupungissa. Parhaita baareja ja ravintoloita ainutlaatuisessa ympäristössä etsivien kannattaa mennä Maraisiin, mutta jos haluaa jotain vieläkin korkealuokkaisempaa, on paras paikka Saint-Germain des Près.

Milloin matkustaa Pariisiin

Monien muiden Euroopan kaupunkien tapaan Pariisi on parhaimmillaan ennen kesää tai kesän jälkeen , koska silloin kaupunki on vilkkaimmillaan ja lämpötilat alhaisemmat. Huhtikuu ja toukokuu tai syyskuu tai lokakuu on ihanteellista aikaa nauttia tästä kaupungista tarvitsematta miettiä säätä ja joutumatta tungokseen.

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on kaksi päälentokenttää Charles de Gaulle ja Orly, jonne ja josta kaikki tärkeimmät lentoyhtiöt lentävät ja joista on helppo tulla kaupunkiin. Tunnin ajomatkan päässä on halpalentoyhtiöiden käyttämä Beauvaisin lentokenttä . Kaupungin sisällä metro on paras, helpoin ja halvin tapa liikkua mihin tahansa kaupungin sisällä Pariisin lomallasi, ja se on paljon halvempaa kuin taksit.

Festivaalit Pariisissa

Kaikkein tärkein päivä kaupungissa on 14. heinäkuuta, Ranskan kansallispäivä, jota juhlitaan ja juhlistetaan Ranskan lipuin kaikkialla. Myös Valkoinen yö, jonka aikana museot pidetään auki läpi yön, on erityisen viehättävä Pariisissa samoin kuin sen muotiviikko. Pariisihan on maailman loistokkaimpia muodin pääkaupunkeja satoine putiikkeineen.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.