Stay the Only Way

Loma Asunnot Pariisi

Varaa heti
Asiakaspalvelu 24/7
Paras hinta -takuu
Varaa nyt, maksa myöhemmin.

STUDIO ST PAUL

Alue: - 4/ Le Marais

STUDIO ST PAUL

Asunto

2x - 0 huone - 15 m²

35

[9.3]

Alkaen / yö

64

SAINT JOSEPH

Alue: - 2/ La Bourse

SAINT JOSEPH

Asunto

2x - 0 huone - 24 m²

10

[9.1]

Alkaen / yö

78

GAGNY 1

Alue: - Gagny

GAGNY 1

Asunto

4x - 0 huone - 30 m²

5

[8.1]

Alkaen / yö

57

LE BEAU ST PAUL

Alue: - 4/ Le Marais

LE BEAU ST PAUL

Asunto

3x - 0 huone - 27 m²

6

[9.5]

Alkaen / yö

100

CHARMANT STUDIO

Alue: - 2/Grands Boulevards

CHARMANT STUDIO

Asunto

3x - 0 huone - 25 m²

7

[8.9]

Alkaen / yö

75

Katso 824 huoneistoja Pariisissa
Kiinnostavia paikkoja

Kaupungin Lausunnot

Ryhmä

[8,5]

CENTER -PARIS 1

Huoneiston sijainti erinomainen keskeisellä paikalla Pariisia, josta lyhyt matka joka paikkaan. Huoneisto siisti pariskunnille sopiva, mutta hieman liian pieni suuremmille perheille tai ryhmille. Varustelutaso riittävä. Ihana puulattia.

Iäkkäämpi pariskunta

[9,4]

MAXIM´S LATIN

Loistava sijainti. Yhteyshenkilö oli erittäin yhtävällinen ja kaikki hoitui mukavasti. Asunto kivasti sisustettu. Todella rauhallinen huoneisto vaikka sijainti niin keskeisellä paikalla.

Ryhmä

[8,8]

PETITE STUDETTE

Petite Studette had everything we needed when I was travelling with my friend. It was very compact. The best thing was the bed, it was very cozy! Contact person was trustworthy. If everything you need for an apartment is to have a good place to sleep, I recommend this!

Nuori pariskunta

[10]

GRENELLE EIFFEL

The apartment is small but very reasonable price. The owner of the apartment was the best, he helped us with whatever we needed!

Nuori pariskunta

[9,4]

LOVELY STUDIO 1

A clean, lovely apartment with a great location from which you can easily access different parts of the city. All in all great value for money!

Ryhmä

[8]

RUE DE LILLE

Sijainti sopi erinomaisesti meille ja asunto oli sopivan kokoinen. Varustetaso riittävä.
Huoneistomme Pariisi ssa ovat saaneet 8,91 pistettä 10:stä 3432 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 30,00 €/yö.
Lisätietoja

Loma Asunnot Pariisi

Pariisiin on ihana matkustaa monestakin syystä. Ranskan pääkaupunki on maailman kauneimpia kaupunkeja muistomerkkeineen, katuineen, kaupunginosineen, jokineen ja tunnelmineen unohtamatta hienostunutta ruokakulttuuria, josta voi nauttia kaupungin monissa bistroissa ja brasserieissa. Näistä ja monista muistakin syistä paras tapa kokea kaupunki ja sen tunnelma niin läheltä kuin mahdollista on vuokrata asunto Pariisista.

[Katso lisää]

Parasta Pariisissa

Pariisiin saavuttuasi sinulla on paljon nähtävää, koettavaa ja nautittavaa. Ykkösnähtävyys on Eiffeltorni, Pariisin tunnusmerkki, maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä. Sen teräsrakenne kohoaa majesteettisena Pariisin taivaanrannalla ja näkymät huipulta ovat uskomattoman upeat. Muita ehdottomasti nähtäviä muistomerkkejä ja paikkoja ovat Champs-Elysées, Notre Damen tuomiokirkko, Riemukaari, Sacré Coeurin basilika ja Versaillesin palatsi vähän kaupungin ulkopuolella. Kannattaa vierailla myös kaupungin hämmästyttävissä museoissa kuten Louvre ja d’Orsay, joista ensiksi mainitussa on esillä kuuluisa Leonardo da Vincin Mona Lisa.

Pariisin alueet

Pariisi on myös kuuluisa tunnuskuvallisista alueistaan. Erityisen tunnettu on Montmartre, joka sijaitsee kukkulalla ja jota leimaavat kapeat mutkikkaat mukulakivikadut, hiljaiset aukiot terasseineen ja suuri määrä erilaisia kabareita, esimerkiksi kuuluisa Punainen mylly. Latinalainen kortteli on ihanteellinen paikka niille, jotka etsivät kodikkaita kahviloita ja nauttivat modernista opiskelijailmapiiristä. Tämä kaupunginosa oli suosionsa huipulla 1950 – 1960-luvulla, ja se on täydellinen alue vuokrata edullinen huoneisto Pariisista ja rentoutua kaupungissa. Parhaita baareja ja ravintoloita ainutlaatuisessa ympäristössä etsivien kannattaa mennä Maraisiin, mutta jos haluaa jotain vieläkin korkealuokkaisempaa, on paras paikka Saint-Germain des Près.

Milloin matkustaa Pariisiin

Monien muiden Euroopan kaupunkien tapaan Pariisi on parhaimmillaan ennen kesää tai kesän jälkeen , koska silloin kaupunki on vilkkaimmillaan ja lämpötilat alhaisemmat. Huhtikuu ja toukokuu tai syyskuu tai lokakuu on ihanteellista aikaa nauttia tästä kaupungista tarvitsematta miettiä säätä ja joutumatta tungokseen.

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on kaksi päälentokenttää Charles de Gaulle ja Orly, jonne ja josta kaikki tärkeimmät lentoyhtiöt lentävät ja joista on helppo tulla kaupunkiin. Tunnin ajomatkan päässä on halpalentoyhtiöiden käyttämä Beauvaisin lentokenttä . Kaupungin sisällä metro on paras, helpoin ja halvin tapa liikkua mihin tahansa kaupungin sisällä Pariisin lomallasi, ja se on paljon halvempaa kuin taksit.

Festivaalit Pariisissa

Kaikkein tärkein päivä kaupungissa on 14. heinäkuuta, Ranskan kansallispäivä, jota juhlitaan ja juhlistetaan Ranskan lipuin kaikkialla. Myös Valkoinen yö, jonka aikana museot pidetään auki läpi yön, on erityisen viehättävä Pariisissa samoin kuin sen muotiviikko. Pariisihan on maailman loistokkaimpia muodin pääkaupunkeja satoine putiikkeineen.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.