Kiinnostavia paikkoja

Kaupungin Lausunnot

Perhe

[10.00]

LOFT D'ARTISTE

ottima collocazione rispetto a ristoranti, market e metro. bellissimo l'arredamento, appartamento fornito di qualsiasi genere di cosa, Krystyna the Top!!! complimenti!!!

Ryhmä

[8.40]

REPUBLIQUE 2

La ubicación, a un paso de Repúblique y con buenas combinaciones de metro y buses. Supermercado cerca y zona con muchos servicios y restaurantes

Nuori pariskunta

[10.00]

BONNE NOUVELLE

Charmant petit appartement dans un jolie immeuble,très bien situé et bien équipé,idéale pour un séjour dans la capitale.Personne à l’accueil aimable.

Nuori pariskunta

[8.00]

MIROMESNIL CHIC

Квартира очень хорошая !!!!! 100 балов

Nuori pariskunta

[7.90]

ETIENNE MARCEL

Localisation

Nuori pariskunta

[9.60]

BONNE NOUVELLE

El apartamento tiene una inmejorable ubicación, muy céntrico y el barrio es muy alegre y con muchos restaurantes y supermercados a su alrededor. Hemos estado muy cómodos en nuestro viaje y sin duda volveríamos a repetir. Eric es muy amable y te proporciona las indicaciones necesarias para encontrar el apartamento.
Huoneistomme Pariisi ssa ovat saaneet 9,01 pistettä 10:stä 5819 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 20 /yö.

- TOUR EIFFEL - TROCADERO

Alue: - 16 /Trocadéro

- TOUR EIFFEL - TROCADERO

Asunto

4x - 1 huone - 36 m²

12

[8.9]

Alkaen / yö

100,00

STUDIO EIFFEL

Alue: - 7/ Invalides-Tour Eiffel-Les Ministres

STUDIO EIFFEL

Asunto

3x - 0 huone - 38 m²

23

[9.0]

Alkaen / yö

72,00

GARE DE LYON

Alue: - 12/ Bastille

GARE DE LYON

Asunto

4x - 1 huone - 21 m²

30

[8.7]

Alkaen / yö

61,00

FREDERIC SAUTON

Alue: - 5/ Quartier Latin, Mouffetard

FREDERIC SAUTON

Asunto

4x - 0 huone - 20 m²

19

[8.9]

Alkaen / yö

42,00

LOUVRE BAILLEUL

Alue: - 1/ Le Louvre

LOUVRE BAILLEUL

Asunto

7x - 2 huone - 100 m²

12

[9.3]

Alkaen / yö

216,00

Katso 1081 huoneistoja Pariisissa
Lisätietoja

Loma Asunnot Pariisi

Pariisiin on ihana matkustaa monestakin syystä. Ranskan pääkaupunki on maailman kauneimpia kaupunkeja muistomerkkeineen, katuineen, kaupunginosineen, jokineen ja tunnelmineen unohtamatta hienostunutta ruokakulttuuria, josta voi nauttia kaupungin monissa bistroissa ja brasserieissa. Näistä ja monista muistakin syistä paras tapa kokea kaupunki ja sen tunnelma niin läheltä kuin mahdollista on vuokrata asunto Pariisista.

[Katso lisää]

Parasta Pariisissa

Pariisiin saavuttuasi sinulla on paljon nähtävää, koettavaa ja nautittavaa. Ykkösnähtävyys on Eiffeltorni, Pariisin tunnusmerkki, maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä. Sen teräsrakenne kohoaa majesteettisena Pariisin taivaanrannalla ja näkymät huipulta ovat uskomattoman upeat. Muita ehdottomasti nähtäviä muistomerkkejä ja paikkoja ovat Champs-Elysées, Notre Damen tuomiokirkko, Riemukaari, Sacré Coeurin basilika ja Versaillesin palatsi vähän kaupungin ulkopuolella. Kannattaa vierailla myös kaupungin hämmästyttävissä museoissa kuten Louvre ja d’Orsay, joista ensiksi mainitussa on esillä kuuluisa Leonardo da Vincin Mona Lisa.

Pariisin alueet

Pariisi on myös kuuluisa tunnuskuvallisista alueistaan. Erityisen tunnettu on Montmartre, joka sijaitsee kukkulalla ja jota leimaavat kapeat mutkikkaat mukulakivikadut, hiljaiset aukiot terasseineen ja suuri määrä erilaisia kabareita, esimerkiksi kuuluisa Punainen mylly. Latinalainen kortteli on ihanteellinen paikka niille, jotka etsivät kodikkaita kahviloita ja nauttivat modernista opiskelijailmapiiristä. Tämä kaupunginosa oli suosionsa huipulla 1950 – 1960-luvulla, ja se on täydellinen alue vuokrata edullinen huoneisto Pariisista ja rentoutua kaupungissa. Parhaita baareja ja ravintoloita ainutlaatuisessa ympäristössä etsivien kannattaa mennä Maraisiin, mutta jos haluaa jotain vieläkin korkealuokkaisempaa, on paras paikka Saint-Germain des Près.

Milloin matkustaa Pariisiin

Monien muiden Euroopan kaupunkien tapaan Pariisi on parhaimmillaan ennen kesää tai kesän jälkeen , koska silloin kaupunki on vilkkaimmillaan ja lämpötilat alhaisemmat. Huhtikuu ja toukokuu tai syyskuu tai lokakuu on ihanteellista aikaa nauttia tästä kaupungista tarvitsematta miettiä säätä ja joutumatta tungokseen.

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on kaksi päälentokenttää Charles de Gaulle ja Orly, jonne ja josta kaikki tärkeimmät lentoyhtiöt lentävät ja joista on helppo tulla kaupunkiin. Tunnin ajomatkan päässä on halpalentoyhtiöiden käyttämä Beauvaisin lentokenttä . Kaupungin sisällä metro on paras, helpoin ja halvin tapa liikkua mihin tahansa kaupungin sisällä Pariisin lomallasi, ja se on paljon halvempaa kuin taksit.

Festivaalit Pariisissa

Kaikkein tärkein päivä kaupungissa on 14. heinäkuuta, Ranskan kansallispäivä, jota juhlitaan ja juhlistetaan Ranskan lipuin kaikkialla. Myös Valkoinen yö, jonka aikana museot pidetään auki läpi yön, on erityisen viehättävä Pariisissa samoin kuin sen muotiviikko. Pariisihan on maailman loistokkaimpia muodin pääkaupunkeja satoine putiikkeineen.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.