Kiinnostavia paikkoja

Kaupungin Lausunnot

Perhe

[8.80]

CASA CHRISTINE Central Quiet & Chic 4 pers

The appartment is on a very good location.

Iäkkäämpi pariskunta

[9.40]

Tertre G118002

Perfekte Location für einen 2 Personen Aufenthalt. Frisch renoviert und charmant gestaltet. Wir kommen gerne wieder.

Perhe

[9.20]

MOUFETARD SYMPA

Excellent location in a nice street with plenty of restaurants. A supermarket is at few meters Clean, nice and comfortable apartment with functional equipment Friendly contact

Nuori pariskunta

[9.80]

BLACK AND WHITE

location

Perhe

[10.00]

FONTAINE

Erica, our contact person, was very friendly and helpful. The apartment was complete and homely. We liked it. Metro is at hand. And Gare du Nord is half an hours walk.

Nuori pariskunta

[9.20]

CARDINAL

la posizione, molto ben riscaldato, intimo, palazzo dotato di sistema di sicurezza
Huoneistomme Pariisi ssa ovat saaneet 8,99 pistettä 10:stä 5749 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 8 /yö.

REX OPERA

Alue: - 2/Grands Boulevards

REX OPERA

6x - 2 huone - 90 m²

1

[8.8]

Alkaen / yö

176,00

LE BEAU ST PAUL

Alue: - 4/ Le Marais

LE BEAU ST PAUL

3x - 0 huone - 27 m²

7

[9.6]

Alkaen / yö

100,00

STUDIO ST PAUL

Alue: - 4/ Le Marais

STUDIO ST PAUL

2x - 0 huone - 15 m²

36

[9.3]

Alkaen / yö

68,00

JOLI TROCADERO

Alue: - 16 /Trocadéro

JOLI TROCADERO

2x - 0 huone - 20 m²

49

[8.9]

Alkaen / yö

70,00

SEDAINE

Alue: - 12/ Bastille

SEDAINE

4x - 0 huone - 31 m²

66

[8.9]

Alkaen / yö

64,00

Katso 937 huoneistoja Pariisissa
Lisätietoja

Loma Asunnot Pariisi

Pariisiin on ihana matkustaa monestakin syystä. Ranskan pääkaupunki on maailman kauneimpia kaupunkeja muistomerkkeineen, katuineen, kaupunginosineen, jokineen ja tunnelmineen unohtamatta hienostunutta ruokakulttuuria, josta voi nauttia kaupungin monissa bistroissa ja brasserieissa. Näistä ja monista muistakin syistä paras tapa kokea kaupunki ja sen tunnelma niin läheltä kuin mahdollista on vuokrata asunto Pariisista.

[Katso lisää]

Parasta Pariisissa

Pariisiin saavuttuasi sinulla on paljon nähtävää, koettavaa ja nautittavaa. Ykkösnähtävyys on Eiffeltorni, Pariisin tunnusmerkki, maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä. Sen teräsrakenne kohoaa majesteettisena Pariisin taivaanrannalla ja näkymät huipulta ovat uskomattoman upeat. Muita ehdottomasti nähtäviä muistomerkkejä ja paikkoja ovat Champs-Elysées, Notre Damen tuomiokirkko, Riemukaari, Sacré Coeurin basilika ja Versaillesin palatsi vähän kaupungin ulkopuolella. Kannattaa vierailla myös kaupungin hämmästyttävissä museoissa kuten Louvre ja d’Orsay, joista ensiksi mainitussa on esillä kuuluisa Leonardo da Vincin Mona Lisa.

Pariisin alueet

Pariisi on myös kuuluisa tunnuskuvallisista alueistaan. Erityisen tunnettu on Montmartre, joka sijaitsee kukkulalla ja jota leimaavat kapeat mutkikkaat mukulakivikadut, hiljaiset aukiot terasseineen ja suuri määrä erilaisia kabareita, esimerkiksi kuuluisa Punainen mylly. Latinalainen kortteli on ihanteellinen paikka niille, jotka etsivät kodikkaita kahviloita ja nauttivat modernista opiskelijailmapiiristä. Tämä kaupunginosa oli suosionsa huipulla 1950 – 1960-luvulla, ja se on täydellinen alue vuokrata edullinen huoneisto Pariisista ja rentoutua kaupungissa. Parhaita baareja ja ravintoloita ainutlaatuisessa ympäristössä etsivien kannattaa mennä Maraisiin, mutta jos haluaa jotain vieläkin korkealuokkaisempaa, on paras paikka Saint-Germain des Près.

Milloin matkustaa Pariisiin

Monien muiden Euroopan kaupunkien tapaan Pariisi on parhaimmillaan ennen kesää tai kesän jälkeen , koska silloin kaupunki on vilkkaimmillaan ja lämpötilat alhaisemmat. Huhtikuu ja toukokuu tai syyskuu tai lokakuu on ihanteellista aikaa nauttia tästä kaupungista tarvitsematta miettiä säätä ja joutumatta tungokseen.

Liikkuminen Pariisissa

Pariisissa on kaksi päälentokenttää Charles de Gaulle ja Orly, jonne ja josta kaikki tärkeimmät lentoyhtiöt lentävät ja joista on helppo tulla kaupunkiin. Tunnin ajomatkan päässä on halpalentoyhtiöiden käyttämä Beauvaisin lentokenttä . Kaupungin sisällä metro on paras, helpoin ja halvin tapa liikkua mihin tahansa kaupungin sisällä Pariisin lomallasi, ja se on paljon halvempaa kuin taksit.

Festivaalit Pariisissa

Kaikkein tärkein päivä kaupungissa on 14. heinäkuuta, Ranskan kansallispäivä, jota juhlitaan ja juhlistetaan Ranskan lipuin kaikkialla. Myös Valkoinen yö, jonka aikana museot pidetään auki läpi yön, on erityisen viehättävä Pariisissa samoin kuin sen muotiviikko. Pariisihan on maailman loistokkaimpia muodin pääkaupunkeja satoine putiikkeineen.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.