Voornaamste bestemmingen

Skopje

25 appartementen

Ohrid

2 appartementen

Macedonië

In het hart van de Balkan vinden we deze authentieke natuurschat. Het is een van de oudste beschavingen, maar tegelijkertijd een van de jongste staten van ons tijdperk. De republiek Macedonië biedt haar bezoekers veel geschiedenis en cultuur. In de hoofdstad Skopje kunnen reizigers de verschillende historische invloeden ontdekken, van de Romeinse tot de Byzantijnse en van de Ottomaanse tot de Joegoslavische cultuur. Toch is het ook een hedendaagse stad met een modern gezicht. De nationale parken met zowat 50 meren en 16 bergen van meer dan 2000 meter hoog maken dit land tot de ideale bestemming voor alle natuurliefhebbers. Ook de plaatselijke wijnen, de cognac (rakija) en de masticha zijn het vermelden waard, evenals de gastronomie die het Mediterrane dieet combineert met typische elementen uit de Balkan.

Inschrijven voor onze aanbiedingen, Only in…

De beoordeling door Only-apartments

Trustpilot

Volg ons op Facebook

Heeft u nog geen accommodatie voor uw nieuwe reis? U zult het zeker vinden binnen ons brede assortiment aan appartementen. Bovendien is het erg makkelijk voor u, door onze zoekmachine!
Haal het meeste uit uw woning door u te registreren op onze website: U hoeft alleen maar enkele gegevens in te vullen, wat foto´s plaatsen en een concurrerende prijs op te stellen.