Stay the Only Way

Majoitus Barcelona

Varaa heti
Asiakaspalvelu 24/7
Paras hinta -takuu
Varaa nyt, maksa myöhemmin.

SWEET BORN

Alue: - El Born

SWEET BORN

Asunto

4x - 2 huone - 45 m²

[0]

Alkaen / yö

60

PRINCEP VIANA B

Alue: - El Raval

PRINCEP VIANA B

Asunto

2x - 1 huone - 35 m²

73

[9.2]

Alkaen / yö

56

PRINCEP VIANA A

Alue: - El Raval

PRINCEP VIANA A

Asunto

3x - 1 huone - 65 m²

51

[9.5]

Alkaen / yö

49

SAINT ANTONI

Alue: - El Raval

SAINT ANTONI

Asunto

2x - 0 huone - 35 m²

[0]

Alkaen / yö

34

PISO EIXAMPLE

Alue: - Eixample Esquerre

PISO EIXAMPLE

Asunto

4x - 1 huone - 55 m²

5

[9.2]

Alkaen / yö

69

Katso 1421 huoneistoja Barcelonassa
Kiinnostavia paikkoja
Kuljetus

Kaupungin Lausunnot

Iäkkäämpi pariskunta

[8,3]

CALABRIA C

Osoite on mitä parhaimmassa paikassa, kävelymatkan päässä keskustasta. Huoneet ovat tilavat ja toimivat, lisäksi plussaa iso kattoterassi.

Iäkkäämpi pariskunta

[8]

ATICO CENTER

Excellent location. Short walking distance to the centre and only a few hundred metres to nearest metro station. Nice neighbourhood, very quiet. The rooftop terrace is actually an extra room, which is nice as the apartment is otherwise quite small and a bit dark..

Nuori pariskunta

[8,8]

SANT BERTRAN B

The contact person was very nice and helpful, the location was excellent and the aprtment was very cosy. Thanks a lot!

Ryhmä

[9]

COLOMINES

Very good location and neigborhood. Contact person was really kind and made her job very well.

Ryhmä

[8,1]

MERCAT ANTONI B

Contact person was really nice. She told precise instructions and to call if we had any questions. The house was located near the center and was close to many shops and the metro. The rental-house was priced okay.

Ungt par

[9,8]

HEURES 1

Great location and perfect with private roof terrace. Close to everything you need for a wonderful stay in barcelona. The landlord is very nice and helpful. Next time we go to Barcelona, we want to stay here again.
Huoneistomme Barcelona ssa ovat saaneet 8,60 pistettä 10:stä 4227 mielipiteen perusteella. Varaa huoneistosi alkaen 15,00 €/yö.
Lisätietoja

Majoitus Barcelona

Barcelona on täydellisten lomakohteiden listan kärjessä. Katalonian pääkaupunki pursuaa kauneutta eikä vain erinomaisen ilmastonsa takia vaan myös arkkitehtuurinsa, rantojensa, katujensa, aukioidensa…Vuokraa asunto Barcelonasta ja koe paras tapa tutustua kaupunkiin, tehden juuri niin kuin paikallisetkin tekevät.

[Katso lisää]

Parasta Barcelonassa

Jos jokin nimi yhdistetään Barcelonaan niin se on tietenkin modernisti arkkitehti Antoni Gaudí, näkijä ja nero, joka muutti Barcelonan ja sen rakennusten ilmeen maamerkeillä kuten Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló tai Casa Milà, joka tunnetaan paremmin nimellä La Pedrera. Kaksi viimeksi mainittua sijaitsevat kuuluisalla Passeig de Gràcia bulevardilla, jonka molempia puolia reunustavat puut ja modernistiset rakennukset, eivät ainoastaan Gaudin suunnittelemat vaan myös muiden hänen aikanaan eläneiden arkkitehtien suunnittelemat, jotka on ehdottomasti nähtävä. Passeig de Gràcia päättyy sinne mistä Barcelonan tunnetuin bulevardi Ramblas alkaa. Sen varrelta löytyy myös maailmankuulu tori La Boquería. Ruokakulttuuri on tärkeä osa Barcelonaa kiitos sen mahtavalle Välimeren keittiölle ja tapas-ravintoloille, joita löytyy kaikkialta kaupungista.

Barcelonan parhaat alueet

Ramblas sijaitsee vanhassakaupungissa, ja se jakautuu kolmeen osaan: Raval, Gothic Quarter ja Born. Raval tunnetaan viihtyisistä kahviloistaan ja baareistaan ja myös sen nykytaiteen museo MACBA on kuuluisa; Gothic Quarter on kuuluisa vanhoista keskiaikaisista kaduistaan ja kaupungin katedraalista ja Born puolestaan tunnetaan Barcelonan boheemialueena, joka on parhaimpia alueita löytää edullinen huoneisto Barcelonasta. Siellä sijaitsee myös Picasso-museo. Myös Gràcian alue kaupungin pohjoisosassa on hyvä paikka nauttia alkuperäisestä kaupungista turistivilinän ulkopuolella. Samaisella alueella järjestetään kesällä kuuluisa Gràcian Festivaali.

Milloin matkustaa Barcelonaan

Barcelona on oivallinen vierailukohde ympäri vuoden mutta se on parhaimmillaan erityisesti keväällä ja syksyllä, jolloin siellä on vähemmän turisteja ja ilma on leudompi. Vaikkakin äkkinäinen sadekuuro saattaa yllättää, paras aika on silti kevät ja syksy.

Liikkuminen Barcelonassa ja ympäristössä

Voit lentää suoraan vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Barcelona-El Prat airport kentälle tai lähellä sijaitseville Gironan ja Reusin lentokentille, joita halpalentoyhtiöt käyttävät. Kaupungissa on fantastinen julkisen liikenteen verkko, joka on Euroopan parhaimpia ja halpa ja toimiva metroineen, busseineen ja takseineen samoin kuin erinomainen turistibussi jolla pääsee kaikille tärkeille nähtävyyksille. Osta yhdistelmälippu ja säästät melkoisen summan Barcelonan lomasi aikana.

Festivaaleja Barcelonassa

Täydellinen hetki vierailla kaupungissa on sen festivaalien aikana, juhlittaessa La Mercè-festivaalia syyskuussa, aikaisemmin mainittua Gràcia-festivaalia elokuussa tai Sant Jordia huhtikuun 23. päivänä, samoin kuin suurten musiikkifestivaalien aikana, esimerkiksi Sonar ja Primavera Sound.

Tilaa tarjouksemme, Only…

Only apartmentsin luokitus

Trustpilot

Seuraa meitä Facebookissa

Eikö sinulla ole vieläkään majoitusta uudelle matkallesi? Löydät sen varmasti laajasta huoneistovalikoimastamme. Hakukoneellamme se on sitä paitsi helppoa!
Ota kaikki irti asunnostasi rekisteröimällä se sivustollemme. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin tietoja, liittää muutama kuva ja määrätä kilpailukykyinen hinta.